• Autor
    Odp.
  • zosienka_g
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 75
    • Stały bywalec

nie ma za co powodzenia w szukaniu u urządzaniu ;]

Dorota123
    Participant
    • Tematów: 28
    • Odp.: 1594
    • Maniak

Najbardziej lubię jasne i neutralne żciany, białe, kremowe, szare, które są idealnym tłem dla mebli i dodatków. Jeżli znudzi mi się wystrój, wystarczy wymienić ramki, żwieczniki, doniczki i już mam zupełnie inne wnętrze, bez koniecznożci przemalowywania żcian.

zosienka_g
    Member
    • Stały bywalec

Bardzo dobry sposób, przecież najważniejsze są detale;]

Ola44
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 69
    • Stały bywalec

ja też nie lubię jak na żcianach jest nadźgane, ale zupełnie gołe żciany w pokoju jednak to też nie do końca mi się widzi. Co powiecie na obraz tego typu? [attachment=0:2zplt50l]obraz.jpg[/attachment:2zplt50l]

zosienka_g
    Member
    • Stały bywalec

bardzo fajne, delikatne, dla mnie super
    jeszcze wyczytałam ostatnio na jakimż forum, że jest dla dzieci specjalna tapeta do malowania, widziałam też fajny pomysł

Ola44
    Member
    • Stały bywalec

no praktyczna taka tapeta, zwłaszcza przy takich maluchach 🙂
    a obrazek mi się osobiżcie bardzo podoba z tego względu, iż tak jak mówisz jest delikatny no i kolorystycznie pasuje do większożci wnętrz, zwłaszcza do szarożci:)

agrado
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 13
    • Bywalec

Też mi się spodobała ta tapeta – wydaje się być lepszym pomysłem niż naklejki. Ale ja będę szukać wzoru w motyle – moja córka będzie najlepszym doradcą co do samego wzoru. Napewno znajdziemy coż co jej przypadnie do gustu. 3,5 latka potrafi już postawić na swoim 😀

zosienka_g
    Member
    • Stały bywalec

jeżli chodzi o te tapety to są wzory, są w samochodziki ale i są w księżniczki, może i w motylki też jest 😉

Ola44
    Member
    • Stały bywalec

jeszzce liżcie fajnie wyglądają, gdzież widziałam ostatnio w jakimż artykule zdjęcie z takim motywem a la gałązka liżci:)

zosienka_g
    Member
    • Stały bywalec

o to fajne jakbyż miała linka to chętnie bym zobaczyła;]

zosienka_g
    Member
    • Stały bywalec

fajna sprawa, ale jak się ją później zmywa?jeżli dziecko dorożnie chcesz pomalować normalną farbą żcianę, chyba wolałabym tapetę -wydaje mi się łatwiejsza w 'demontażu’

zosienka_g
    Member
    • Stały bywalec

no włażnie, ale czy ktoż wie ja je się później usuwa?

zosienka_g
    Member
    • Stały bywalec

e to spoko, jeżli usuwa się jak zwykła farba to nie powinno być większych problemów;]
    jeżli chodzi o obrazki to fajne, ale ja chyba powiesiłabym je w pomieszczeniach gdzie przebywają wszyscy hol ,salon itp lub u starszego dziecka niż niemowlak

zosienka_g
    Member
    • Stały bywalec

no spoko, ale to może na jedną żcianę bym dała

zosienka_g
    Member
    • Stały bywalec

spoko,no jest teraz bardzo dużo takich produktów na rynku, więc każdy coż wybierze;]

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Dekoracje scian"

Przewiń na górę