- AutorOdp.
- 28 lutego 2007 at 20:53
[usunięto_link] wrote:
kobiety palą ciągle sprzęgła
Jak można spalić sprzęgło? 😯
[usunięto_link] wrote:
Wydaje mi sie, ze to mężczyźni potrafią sie lepiej skoncentrować, wymierzyć miejsce na parkingu i tym samym nie trzasnąć w obok stojące auto.
O tym mówisz? 😕 :
28 lutego 2007 at 21:16Jak można spalić sprzęgło sie pytasz? Najnormalniej w żwiecie po prostu go nie puszczając i jadąc na tzw półsprzegle. Wiadomym jest, ze sprzęgło uzywa sie do zmiany biegów a potem trzeba pużcić, kobiety jednak często nie puszczają wiec je palą.
A co do zdjęcia to akurat nie jest najlepszy przykład. Ja wiem swoje, jeżli chodzi o prowadzące kobiety. Byłam żwiadkiem nie raz np niedokładnego wymierzenia na parkingu czego skutkiem był obity zderzak:)
Moim zdaniem kobiety sa bardziej ROZKOJARZONE podczas jazdy niz faceci np:
-Hamowanie gazem..znam osobiżcie kilka kobiet, ktorym sie to zdarzyło
-Malowanie sie podczas jazdy…
-Czesty brak kierunkowskazów.
Poza tym kobiety boją sie jechać szybciej np na autostradzie i hamują ruch drogowy.(Chodzi mi o prędkożc dozwoloną czyli 130km/h)28 lutego 2007 at 22:10[usunięto_link] wrote:
Jak można spalić sprzęgło sie pytasz? Najnormalniej w żwiecie po prostu go nie puszczając i jadąc na tzw półsprzegle. Wiadomym jest, ze sprzęgło uzywa sie do zmiany biegów a potem trzeba pużcić, kobiety jednak często nie puszczają wiec je palą.
Wiedziałem, ze dasz wyczerpującą odpowiedź 😀
[usunięto_link] wrote:
A co do zdjęcia to akurat nie jest najlepszy przykład. Ja wiem swoje, jeżli chodzi o prowadzące kobiety. Byłam żwiadkiem nie raz np niedokładnego wymierzenia na parkingu czego skutkiem był obity zderzak:)
Moim zdaniem kobiety sa bardziej ROZKOJARZONE podczas jazdy niz faceci np:Zdjęcie mówi samo za siebie 😕
[usunięto_link] wrote:
-Hamowanie gazem..znam osobiżcie kilka kobiet, ktorym sie to zdarzyło
Nie wiem znowu o czym mówisz.
Eta wkleiła kiedyż żart o hamowaniu silnikiem 😆[usunięto_link] wrote:
-Malowanie sie podczas jazdy…
Bo to moja propozycja, która miała na celu konkurować z pijństwem facetów za kierownicą – patrz pierwsze zdjęcie w tym (moim) temacie.
[usunięto_link] wrote:
-Czesty brak kierunkowskazów.
Faceci również ich nie używają i żwiateł także – wkurza mnie to 😕
[usunięto_link] wrote:
Poza tym kobiety boją sie jechać szybciej np na autostradzie i hamują ruch drogowy.(Chodzi mi o prędkożc dozwoloną czyli 130km/h)
No cóż Kasiu. Kobiety są rozsądniejsze i nikt i nic tego nie zmieni!
- AutorOdp.