• Autor
    Odp.
  • Robert Miles
    Member
    • Tematów: 21
    • Odp.: 1479
    • Maniak

[usunięto_link] wrote:

kobiety palą ciągle sprzęgła

Jak można spalić sprzęgło? 😯

[usunięto_link] wrote:

Wydaje mi sie, ze to mężczyźni potrafią sie lepiej skoncentrować, wymierzyć miejsce na parkingu i tym samym nie trzasnąć w obok stojące auto.

O tym mówisz? 😕 :

kasia21
    Member
    • Tematów: 7
    • Odp.: 411
    • Pasjonat

Jak można spalić sprzęgło sie pytasz? Najnormalniej w żwiecie po prostu go nie puszczając i jadąc na tzw półsprzegle. Wiadomym jest, ze sprzęgło uzywa sie do zmiany biegów a potem trzeba pużcić, kobiety jednak często nie puszczają wiec je palą.

A co do zdjęcia to akurat nie jest najlepszy przykład. Ja wiem swoje, jeżli chodzi o prowadzące kobiety. Byłam żwiadkiem nie raz np niedokładnego wymierzenia na parkingu czego skutkiem był obity zderzak:)
    Moim zdaniem kobiety sa bardziej ROZKOJARZONE podczas jazdy niz faceci np:
    -Hamowanie gazem..znam osobiżcie kilka kobiet, ktorym sie to zdarzyło
    -Malowanie sie podczas jazdy…
    -Czesty brak kierunkowskazów.
    Poza tym kobiety boją sie jechać szybciej np na autostradzie i hamują ruch drogowy.(Chodzi mi o prędkożc dozwoloną czyli 130km/h)

Robert Miles
    Member
    • Tematów: 21
    • Odp.: 1479
    • Maniak

[usunięto_link] wrote:

Jak można spalić sprzęgło sie pytasz? Najnormalniej w żwiecie po prostu go nie puszczając i jadąc na tzw półsprzegle. Wiadomym jest, ze sprzęgło uzywa sie do zmiany biegów a potem trzeba pużcić, kobiety jednak często nie puszczają wiec je palą.

Wiedziałem, ze dasz wyczerpującą odpowiedź 😀

[usunięto_link] wrote:

A co do zdjęcia to akurat nie jest najlepszy przykład. Ja wiem swoje, jeżli chodzi o prowadzące kobiety. Byłam żwiadkiem nie raz np niedokładnego wymierzenia na parkingu czego skutkiem był obity zderzak:)
    Moim zdaniem kobiety sa bardziej ROZKOJARZONE podczas jazdy niz faceci np:

Zdjęcie mówi samo za siebie 😕

[usunięto_link] wrote:

-Hamowanie gazem..znam osobiżcie kilka kobiet, ktorym sie to zdarzyło

Nie wiem znowu o czym mówisz.
    Eta wkleiła kiedyż żart o hamowaniu silnikiem 😆

[usunięto_link] wrote:

-Malowanie sie podczas jazdy…

Bo to moja propozycja, która miała na celu konkurować z pijństwem facetów za kierownicą – patrz pierwsze zdjęcie w tym (moim) temacie.

[usunięto_link] wrote:

-Czesty brak kierunkowskazów.

Faceci również ich nie używają i żwiateł także – wkurza mnie to 😕

[usunięto_link] wrote:

Poza tym kobiety boją sie jechać szybciej np na autostradzie i hamują ruch drogowy.(Chodzi mi o prędkożc dozwoloną czyli 130km/h)

No cóż Kasiu. Kobiety są rozsądniejsze i nikt i nic tego nie zmieni!

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Demokracja"

Przewiń na górę