• Autor
    Odp.
  • Qusia
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 1
    • Początkujący

Co jak co, ale każda depilacja działa bardzo negatywnie na naszą skórę. Polecam stosowanie [usunięto_link] żeby ją zregenerować po kazdym zabiegu

KatarzynaG
    Member
    • Odp.: 10
    • Bywalec

Wosk i depilator w tych okolicach bardzo boli.

Basiencja
    Member
    • Początkujący

Ktoż Cie niedoinformował. Na ich stronie jest napisane, że to zmiękcza skórę po tradycyjnej depilacji. Lepiej pomysł jednak o laserze. To aż tak nie boli, go laser na specjalne końcówki chłodzące. Poczytaj w artykule: [usunięto_link]

rozalka
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 18
    • Bywalec

Polecam Bielenda laser bikini – super produkt 😉

Wiosenka
    Member
    • Odp.: 100
    • Zapaleniec

No nie wiem, jednak jakiż ból jest. A Epilfree jest bezbolesne. W dodatku nie trzeba unikać słońca jak w przypadku lasera. Zapisałam się już na nogi 🙂

milenakowal
    Member
    • Początkujący

A taka tradycyjna depilacja woskiem jak mają np. na [usunięto_link]? to faktycznie daje najlepsze efekty?

Dorota123
    Participant
    • Tematów: 28
    • Odp.: 1594
    • Maniak

😆
    Wosk jak wosk.
    Jeżli już sie zdecydujesz to warto po nim zrobić własnie epilfree, co znacznie przedłuży efekt.

Ishtar
    Participant
    • Tematów: 8
    • Odp.: 139
    • Zapaleniec

Albo pastę cukrową. Ja się ostatnio zdecydowałam na zabieg i włażnie pastę robiłam. 🙂

lenabratel
    Member
    • Odp.: 3
    • Początkujący

Możecie napisać na czym polega ten zabieg Epifree??

reddragon
    Member
    • Tematów: 13
    • Odp.: 469
    • Pasjonat

Ja kupiłam wczoraj w rossmannie na promocji krem do depilacji nóg, z Veet, z tej nowej serii Natural Inspirations, dla skóry wrażliwej 😉
    i mam bezboleżnie

Dorota123
    Participant
    • Tematów: 28
    • Odp.: 1594
    • Maniak

[usunięto_link] wrote:

Możecie napisać na czym polega ten zabieg Epifree??

najpierw wykonuje się depilację woskiem lub pastą cukrową, a potem smaruje się dwoma takimi płynami, jeden otwiera pory i po kilku minutach drugi w nie wnika i osłabia włoski, które odrastają wolniej. Nic nie boli, nic nie piecze.

Toti
    Member
    • Odp.: 25
    • Bywalec

[usunięto_link] wrote:

Ja kupiłam wczoraj w rossmannie na promocji krem do depilacji nóg, z Veet, z tej nowej serii Natural Inspirations, dla skóry wrażliwej 😉
    i mam bezboleżnie

Widzę, że podobnie jak ja masz wrażliwą skórę. Spokojnie i bez obaw stosujesz Veet? Nie masz żadnych podrażnień?

klaudiarolok
    Member
    • Odp.: 4
    • Początkujący

Ja bym bardzo chciała spróbować tego laserowego usuwania ale nigdy jakoż nie mam takiej gotówki, żeby na usuwanie owłosienia przeznaczyć i kończy się na maszynce za kilka złotych.

reddragon
    Member
    • Tematów: 13
    • Odp.: 469
    • Pasjonat

[usunięto_link] wrote:

Widzę, że podobnie jak ja masz wrażliwą skórę. Spokojnie i bez obaw stosujesz Veet? Nie masz żadnych podrażnień?

Nie mam podrażnień, nie mam jakiż zaczerwień, więc jestem zadowolona.
    A dodatkowo po „zbiegu” skóra jest przyjemna w dotyku

Toti
    Member
    • Odp.: 25
    • Bywalec

Dobrze to słyszeć, bo próbowałam już wielu żrodków i z każdym było coż nie tak. W tej nowej serii Veet zwróciło moją uwagę to, że stawiają na naturalne składniki, a na to chyba każde ciało lepiej reaguje.

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " depilacja"

Przewiń na górę