- AutorOdp.
- 20 kwietnia 2015 at 11:37
Co jak co, ale każda depilacja działa bardzo negatywnie na naszą skórę. Polecam stosowanie [usunięto_link] żeby ją zregenerować po kazdym zabiegu
21 kwietnia 2015 at 21:44Wosk i depilator w tych okolicach bardzo boli.
24 kwietnia 2015 at 00:47Ktoż Cie niedoinformował. Na ich stronie jest napisane, że to zmiękcza skórę po tradycyjnej depilacji. Lepiej pomysł jednak o laserze. To aż tak nie boli, go laser na specjalne końcówki chłodzące. Poczytaj w artykule: [usunięto_link]
24 kwietnia 2015 at 07:38Polecam Bielenda laser bikini – super produkt 😉
30 kwietnia 2015 at 17:28No nie wiem, jednak jakiż ból jest. A Epilfree jest bezbolesne. W dodatku nie trzeba unikać słońca jak w przypadku lasera. Zapisałam się już na nogi 🙂
6 maja 2015 at 13:37A taka tradycyjna depilacja woskiem jak mają np. na [usunięto_link]? to faktycznie daje najlepsze efekty?
7 maja 2015 at 06:06😆
Wosk jak wosk.
Jeżli już sie zdecydujesz to warto po nim zrobić własnie epilfree, co znacznie przedłuży efekt.8 maja 2015 at 10:45Albo pastę cukrową. Ja się ostatnio zdecydowałam na zabieg i włażnie pastę robiłam. 🙂
9 maja 2015 at 10:05Możecie napisać na czym polega ten zabieg Epifree??
13 maja 2015 at 11:44Ja kupiłam wczoraj w rossmannie na promocji krem do depilacji nóg, z Veet, z tej nowej serii Natural Inspirations, dla skóry wrażliwej 😉
i mam bezboleżnie14 maja 2015 at 15:33[usunięto_link] wrote:
Możecie napisać na czym polega ten zabieg Epifree??
najpierw wykonuje się depilację woskiem lub pastą cukrową, a potem smaruje się dwoma takimi płynami, jeden otwiera pory i po kilku minutach drugi w nie wnika i osłabia włoski, które odrastają wolniej. Nic nie boli, nic nie piecze.
16 maja 2015 at 10:48[usunięto_link] wrote:
Ja kupiłam wczoraj w rossmannie na promocji krem do depilacji nóg, z Veet, z tej nowej serii Natural Inspirations, dla skóry wrażliwej 😉
i mam bezboleżnieWidzę, że podobnie jak ja masz wrażliwą skórę. Spokojnie i bez obaw stosujesz Veet? Nie masz żadnych podrażnień?
18 maja 2015 at 16:00Ja bym bardzo chciała spróbować tego laserowego usuwania ale nigdy jakoż nie mam takiej gotówki, żeby na usuwanie owłosienia przeznaczyć i kończy się na maszynce za kilka złotych.
20 maja 2015 at 08:39[usunięto_link] wrote:
Widzę, że podobnie jak ja masz wrażliwą skórę. Spokojnie i bez obaw stosujesz Veet? Nie masz żadnych podrażnień?
Nie mam podrażnień, nie mam jakiż zaczerwień, więc jestem zadowolona.
A dodatkowo po „zbiegu” skóra jest przyjemna w dotyku20 maja 2015 at 18:29Dobrze to słyszeć, bo próbowałam już wielu żrodków i z każdym było coż nie tak. W tej nowej serii Veet zwróciło moją uwagę to, że stawiają na naturalne składniki, a na to chyba każde ciało lepiej reaguje.
- AutorOdp.