• Autor
    Odp.
  • Mircia31
    Member
    • Temat贸w: 2
    • Odp.: 16
    • Bywalec

Hej Dziewczyny 馃榾

Borykam si臋 z nadmiernym ow艂osnieniem w intymnym miejscu. My偶le o depilacji u kosmetyczki. Ale zanim si臋 do niej wybiore chcia艂abym pozna膰 Wasz膮 opni臋 na ten temat. 馃槈

szaloona
    Participant
    • Temat贸w: 26
    • Odp.: 289
    • Pasjonat

Wiesz to chyba normalna sprawa, 偶e depilacja w miejscach intymnych w dzisiejszych czasach to codzienno偶膰. Prawie ka偶da kobieta tak robi i zdarza si臋 to te偶 nawet u m臋偶czyzn. Mamy XXI wiek, wi臋c nie powinna偶 si臋 zastanawia膰 nad tak oczywistymi sprawami. Dziwi臋 si臋 tylko, 偶e wcze偶niej tego nie zrobi艂a偶. Ale je偶li chcesz i偶膰 teraz, to nalegam id藕, dobrze zrobisz.
    Powodzenia.

Der-med
    Member
    • Odp.: 131
    • Zapaleniec

Je偶eli kr臋pujesz si臋 depilacji u kosmetyczki, zb臋dnego ow艂osienia pozb膮dz si臋 w domu – Jezeli nie masz uczulenia na substancje chemiczne, to z powodzeniem sprawdz膮 si臋 kremi i 偶ele do depilacji miejsc intymnych.

Mircia31
    Member
    • Odp.: 16
    • Bywalec

Dziekuje dziewczyny za odpowiedzi.

Odp dla Szaloona. Depiluje sie w tym miejscu od paru lat, tylko do tej pory by艂a to maszynka lub krem do depilacji.

Odp dla Der-med. Nie kr臋puje si臋 tego zrobi膰 u kosmetyczki. poprostu nigdy nie by艂am i nie wiemjak taki zabieg wygl膮da.

Chodzi mi poprostu o to ze jak depiluje sie czy maszynka czy kremem to efekt jest na krotka chwile a ja bym chcia艂a raz na jaki偶 dluzszy czas. Nie kozysta艂am nigdy z us艂ug kosmetyczki. Stad moje pytanie o kosmetyczce. 馃榾

charlize
    Member
    • Temat贸w: 18
    • Odp.: 271
    • Zapaleniec

Kochana moim zdaniem najlepsza jest depilacja laserowa. Niestety zabieg taki troch臋 kosztuje i 偶eby efekty by艂y bardzo dobre (chodzi mi o pozbycie si臋 ca艂ego ow艂osienia i jego nieodrastanie) trzeba zabieg taki powt贸rzy膰 kilkakrotnie. Jest to troch臋 bolesne ale efekty s膮 zadowalaj膮ce. Je偶li p贸jdziesz do kosmetyczki usun膮膰 sobie w艂oski woskiem, to odrosn膮 Ci one mniej wi臋cej w przeci膮gu tygodnia, a p贸藕niej i tak trzeba b臋dzie boryka膰 si臋 dalej z tym problemem wi臋c laser jest naprawd臋 fajn膮 spraw膮. Poczytaj sobie o depilacji laserowej (np. na stronie salonu laserbeauty.pl) i mo偶e akurat si臋 skusisz 馃檪

Tulinka
    Member
    • Temat贸w: 1
    • Odp.: 28
    • Bywalec

no ja mam za soba taki zabieg:) A konkretnie 3 zabiegi:) Efekty s膮 rewelacyjne! Naprawd臋 warto si臋 na to skusi膰. Je偶li chcesz si臋 ich pozby膰 na zawsze i masz mo偶liwo偶ci finansowe to si臋 nie wahaj:)

xenia8290
    Member
    • Temat贸w: 0
    • Odp.: 25
    • Bywalec

depilacja woskiem jest moim zdaniem najskuteczniejsza. Problem w tym, 偶e mam bardzo wra偶liw膮 sk贸r臋 i nie za cz臋sto mog臋 j膮 stosowa膰 :/ Zauwa偶y艂am, 偶e podra偶nienia po depilacji 艂agodz膮 chusteczki do higieny intymnej, najlepiej z wyci膮giem z rumianka :), wi臋c teraz latem stosuje je na um贸r w ci膮gu dnia… A nied艂ugo jad臋 nad morze, wi臋c wosk nie do unikni臋cia hehe.. 馃榾

Krolinia
    Member
    • Odp.: 62
    • Sta艂y bywalec

Mnie po wosku wrastaj膮 w艂oski, robi膮 si臋 czerwone krostki, wygl膮da to okropnie a potem w艂os ro偶nie pod sk贸r膮. niestety 偶adne kremy i balsamy nie pomagaj膮 na t臋 przypad艂o偶膰. Moim zdaniem jedyn膮 s艂uszn膮 metod膮 jest depilacja laserowa.

ola57777
    Member
    • Temat贸w: 25
    • Odp.: 612
    • Zas艂u偶ony

To mnie dok艂adnie co偶 takiego sie dzieje po depilatorze.
    Nie dos膰 ze nie znosze tego b贸lu-偶adne nak艂adki masuj膮ce nie pomagaja-to jeszcze te dziwne krostki.Najgorzej ze latem sa bardziej widoczne.

kinia347
    Member
    • Temat贸w: 9
    • Odp.: 17
    • Bywalec

u偶ywam krem veet a potem 偶eby tak szybko nie odrasta艂o to stosuje krem podepilacyjny z mary cohr op贸偶nia odrastanie w艂osk贸w i 艂膮godzi podra偶nienia i dlatego tak czesto nie trzeba sie trudzi膰 z usuwaniem w艂osk贸w.

Musisz si臋 zalogowa膰 by napisa膰 odp. w temacie: " Depilacja bikini"

Przewi艅 na g贸r臋