• Autor
    Odp.
  • Tamara
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 6
    • Początkujący

Hallo!
    moze ktoras z was ma doswiadczenia nieco dluzsze np. rok po tych zabiegach i moglaby powiedziec czy jest faktycznie tak jak obiecoja kosmetyczki ze po paru zabiegach wlosy nie beda wogole juz odrastac.

Ile takich zabiegow potrzeba wogole i w jakich odstepach czasowych trzeba je robic? na co trzeba zwracac uwage przed podjeciem decyzji dokad pojdziemy na depilacje? Czy sa np. rozne lasery gorsze i lepsze?
    I wogule wszystko co zwiazane z depilacja laserowa a co moze byc przydatne!
    Dzieki
    Tami

muszka_bzzz
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 599
    • Zasłużony

Ja to zamiast laseru polecałabym zabieg żwiatłem pulsacyjnym. W odróżnieniu od laseru jest kompletnie bezinwazyjny i nie ma możliwożci np poparzenia skóry. Ale tak samo jak w przypadku nie ma 100 % pewnożci, że już nigdy nie odrosną Ci włosy. To dosyć skomplikowana sprawa więc oroponuje wybrać się do jakiegoż gabinetu kosmetycznego, gdzie wszystko dokładnie wytłumaczą.

Tamara
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 6
    • Początkujący

Witam
    Czy juz mialas zabieg tym swiatlem pulsacyjnym? Kiedy? Ile razy trzeba sie temu poddac?
    Tamara

muszka_bzzz
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 599
    • Zasłużony

No ja niestety nie moge sobie tego zrobic bo mam ciemną cerę i jest to preciwskazanie bo mogłyby powstac przebarwienia na skórze. A jezeli chodzi o ilosc zabiegów to bywa z tym naprawde roznie. Wszystko zalezy czy sie trafi na odpowiednia faze wzrostu wlosa a nistety nie da sie tego sprawdzic. Wiec moga ci zniknac po jednym ale szansa jest wieksza gdy sie jednak to powtorzy. Wlosy oczywiscie nie znikna juz na zawsze, ale to tez jest indywidualna sprawa kazdego organizmu.

Katie
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 585
    • Zasłużony

a mnie zwyczajnie nei stać na taki luksus…

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Depilacja laserem"

Przewiń na górę