- AutorOdp.
- 25 maja 2007 at 19:10
mam malutkie pytanie otóz zastanawiam się nad kupnem depilaotra tylko jedno mnie zastanawia depilator musi za cos te włoski złapac wiec jak chce je ogolic to one musza miec pare milimetrów prawda czyli caly czas skora nie jest gładka pod pachami hmmmm
sama nie wiem czy sie opłaca wiec kupowac
25 maja 2007 at 19:52Ja włażnie dziż kupiłam depilator włażnie ten -> [usunięto_link]
I jak ogoliłam to efekt cudowny!! Gładziutko!
25 maja 2007 at 19:57ile zaplacilas?
25 maja 2007 at 20:35no własnie ile zapłaciłas jak mozna zapytac?
25 maja 2007 at 20:41119 zł
25 maja 2007 at 20:45o dpilatorach mam takie pojecie jak i o mnichach… 😕 ale podoba mi taki za ok 300zl z raczka 🙂 ciekawe czy ja bym mogla depilatora uzywac takie najzwyklejszego wlasnie za 100 zl
25 maja 2007 at 21:03jak dla mnie to bardzo dorgo wynosi 300 a nawet 100 zł ale moze sie kiiedys zdeyduje jeszcze nie wiem taks ie własnie nad tym zastanawiam i sie zastanowic nie moge:PP
26 maja 2007 at 07:34Ja tez mam philipsa satinelle ale taki troszke inny 🙂 tez kosztowal kolo 100 zl. goli dobrze ale booooli 🙁
26 maja 2007 at 08:10Ja już mam depilator od kilku lat i bardzo sobie chwalę to urządzenie. Jednak ma też kilka wad np straszny ból do którego na szczężcie można się przyzwyczaić, dodatkowo wnikające włoski które szpecą nogi i hmmm na razie mi tyle przychodzi do głowy ale na pewno bym coż jeszcze znalazła 😉 Pachy golą się dobrze. Co prawda pierwsze ich golenie bardzo boli ale następne są już powiedzmy przyjemne bo te które odrosły są już słabsze 😉
Ogólnie nie jest źle i można się do tego przyzwyczaić. Ile my kobiety musimy się na cierpieć żeby być piękne. Mój facet docenił moje gładkie nogi jak tylko raz spróbowałam go ogolić depilatorem i wyrwałam kilka włosków. Bolało go przez cały dzień hehe 😉 Trzymajcie się
28 czerwca 2007 at 19:07a czy depilatorem wyrywaja się wszytskie wloski? czy sa potem gładkie nogi czy pozostaj tam jakies malutkie wloski
- AutorOdp.