- AutorOdp.
- 17 sierpnia 2010 at 11:33
Zbliżają się urodziny mojej mojej mamy, myżlałam o zakupie dermokosmetyków, polecicie coż?
11 grudnia 2012 at 15:35Polecam dermokosmetyki firmy Palmer’s. Szeroki wybór balsamów, kremów i oliwek. Odsyłam do strony: [usunięto_link]. Sama używam i jestem bardzo zadowolona. Skóra staje się nawilżona, dobrze odżywiona, bardzo dobrze się wchłaniają i mają ładny zapach 🙂
14 sierpnia 2013 at 19:27[usunięto_link] wrote:
Zbliżają się urodziny mojej mojej mamy, myżlałam o zakupie dermokosmetyków, polecicie coż?
Ja stosuję cetaplil. moja mam również. Jesteżmy obie zadowolone z ich skutecznożci. Jest krem, balsam, emulsja micelarna. Warto zapytać w aptece. Dermokosmetyki to dermokosmetyki.
17 sierpnia 2013 at 16:25Ja z Cetaphilu przerabiałam emulsję, dermoprotektor do ciała i krem lipoaktywny. Polecam każdą z tych rzeczy bardzo jestem zadowolona z tego jak działają. są bardzo wydajne. Dermoprotektor „ukradła” mi siostra i pielęgnuje nim skórę swojego syna teraz. 😀
19 sierpnia 2013 at 20:37Polecam Physiogel żel myjący, produkty z Ziaji też są niezłe, z Cetaphilu używałam emulsję, mogę zdecydowanie polecić 🙂
- AutorOdp.