Dermokosmetyki-jakie polecacie?

• Autor
    Odp.
  • rose
    Member
    • Tematów: 23
    • Odp.: 140
    • Zapaleniec

Zbliżają się urodziny mojej mojej mamy, myżlałam o zakupie dermokosmetyków, polecicie coż?

cocoa27
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 6
    • Początkujący

Polecam dermokosmetyki firmy Palmer’s. Szeroki wybór balsamów, kremów i oliwek. Odsyłam do strony: [usunięto_link]. Sama używam i jestem bardzo zadowolona. Skóra staje się nawilżona, dobrze odżywiona, bardzo dobrze się wchłaniają i mają ładny zapach 🙂

Gohusia
    Member
    • Odp.: 144
    • Zapaleniec

[usunięto_link] wrote:

Zbliżają się urodziny mojej mojej mamy, myżlałam o zakupie dermokosmetyków, polecicie coż?

Ja stosuję cetaplil. moja mam również. Jesteżmy obie zadowolone z ich skutecznożci. Jest krem, balsam, emulsja micelarna. Warto zapytać w aptece. Dermokosmetyki to dermokosmetyki.

Kasztan
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 223
    • Zapaleniec

Ja z Cetaphilu przerabiałam emulsję, dermoprotektor do ciała i krem lipoaktywny. Polecam każdą z tych rzeczy bardzo jestem zadowolona z tego jak działają. są bardzo wydajne. Dermoprotektor „ukradła” mi siostra i pielęgnuje nim skórę swojego syna teraz. 😀

krzyzak7
    Member
    • Odp.: 9
    • Początkujący

Polecam Physiogel żel myjący, produkty z Ziaji też są niezłe, z Cetaphilu używałam emulsję, mogę zdecydowanie polecić 🙂

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Dermokosmetyki-jakie polecacie?"

Przewiń na górę