- Ten temat ma 5 odpowiedzi, 6 głosów, a ostatnio został zaktualizowany 17 lat, 7 miesięcy temu przez
k00ra.
- AutorWpisy
- 8 lipca 2008 o 11:25 #3975
Czy któraż z Was stosowała mże tą dietę? Przynosi efekty? Jak długo mozna ją bezpiecznie stosować?
8 lipca 2008 o 12:13 #125859Ja tej diety nie stosowałam, ale natknełam się na kilka wątków i opini. Ludzie, którzy ją stosowali twierdzą, że jest to naskuteczniejsza z diet. Jak długo ją stosować??? hmmm… nie mam pojęcia ale myżlę, że miesiąc to max. Potem aby nie uzyskać efektu jojo dodawaj stopniowo kalorie do swoich posiłków.
13 lipca 2008 o 21:05 #125860Stosowałam dietę, ale 1200kcal – tysiąc to wg mnie trochę za mało. Zaznaczam – według mnie, bo to pewnie zależy od masy ciała i organizmu.
Dla mnie najlepszą dietą jest jednak porządny wysiłek fizyczny, wystarczą dwa tygodnie w górach połączone z regularnymi ale drobnymi! posiłkami i waga spada… 😉
14 lipca 2008 o 09:28 #125861ja ja stosowałam:) nie jest łatwo jak jest sie takim łasuchem jak ja 😛 ale dałam rade:)ładnie schudłam 57 na 49 kg ale po paru miesiacach waga sama sie urtegulowała na prawidłową ijest wszystko ok:) tylko nie można popadać w paranoje tylko regularnie jesc w małych porcjach:) podkreżlę że jestem osoba która mało sie rusza wiec nie bylo mi potrzeba wiele kalorii
17 lipca 2008 o 10:51 #125862A ja jestem w trakcie. Tzn wczoraj zaczęłam tak na serio, bo wczeżniej to tak niby stosowałam, ale nie zawsze. Tu grill, tam lody- prawa lata ;). To już trwa ponad miesiąc, ale teraz zaczynam ponownie i tak jak trzeba. Będę ją stosować przez 10 dni, bo potem wyjezdzam na tydzien wakacji, i raczej nie bede miala mozliwosci liczyc kalorii. Ale bede uwazac na to co jem.
Problem w tym, że nie mam wagi w domu. Jedynym moim wyznacznikiem są spodnie. Czuję, że już schudłam, nawet po miesiącu oszukiwania diety 1000kcal ;). Ale tak naprawde waga mnie nie interesuje, tylko tłuszczyk na brzuchu.
A ten jak był tak jest nadal, w niezmienionej formie. Wiem, że do tego potrzebne są ćwiczenia, ale teraz nie mam na to czasu. Dlatego ratuję się dietą. Zobaczymy co z tego wyniknie 🙂
9 listopada 2008 o 22:43 #125863stosuję dietę 1000kcal już miesiąc i schudłam 5kg.
polecam! 🙂 - AutorWpisy
- Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.