• Autor
    Odp.
  • agrafka
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 7
    • Początkujący

Ostatnio na Allegro natknęłam się na produkt 14aVital. To chyba w Polsce jakaż nowożć bo jeszcze o tym nigdzie nie słyszałam. Z tego co wyczytałam w opisie aukcji to niskokaloryczna dieta zawierająca białko rożlinne, aminokwasy, minerały i witaminy. Czy to skuteczna dieta i czy jest bezpieczna dla zdrowia?

nie_ja99
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 6
    • Początkujący

Ja uważam że kasieńkaka ma racje co do tego, że sposób odżywiania również ma duży wpływ na dietę. Moja kuzynka stosowała ten żrodek i była zadowolona. Zawiera on białko sojowe które pomaga w procesie spalania tłuszczu i zapobiega jego przyswajaniu z pokarmów. Sama niedługo planuje p****żć na dietę (za 2 miesiące żlub mojej siostry- trzeba jakoż wyglądać – ;)) .

agrafka
    Member
    • Początkujący

Włażnie wyczytałam w opisie aukcji, że to nie żaden suplement tylko proszek do sporządzania pełnowartożciowych a jednoczeżnie niskokalorycznych posiłków. Przez cały dzień mozna jeżć tylko to ponieważ jak informuje producent dieta ta dostarcza nam wszystkich składników potrzebnych organizmowi. Opakowanie wystarcza na przygotowanie 15 pełnych posiłków lub 30 przekąsek.

agrafka
    Member
    • Początkujący

No no…kilka kilogramów w 15 dni, to jest dwa tygodnie…Niezły wynik. Więc kilka opakowań tego potrzeba na pewno ale skoro sa efekty i to bez skutków ubocznych to moze rzeczywiżcie warto spróbować?!

fiGi
    Participant
    • Tematów: 9
    • Odp.: 24
    • Bywalec

Bardzo szybko, zastanawiam się czy nie przypadkiem za szybko. Ja też stosuję tę dietę, ale chudnę z częstotliwożcią 3-4kg miesięcznie. Jednakże jest to pierwsza dieta, która działa na mnie pozytywnie, to znaczy chudnę i nie ma skutków ubocznych.

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Dieta 14aVital"

Przewiń na górę