- AutorOdp.
- 14 kwietnia 2009 at 11:45
jaka jest dieta najlepsza na płaski brzuch ?????????????????
17 kwietnia 2009 at 08:57Czemu tylko dieta?! A może by jakież ćwiczenia dołożyć?! Samą dietą będziesz zrzucała kilogramy bardzo dlugo a i skóra nie będzie do końca tak jędrna jakby się chciało…
A wiec dieta,aeroby na spalenie tłuszczu i ćwiczenia rzeźbiące miężnie brzucha-zwłaszcza skożne bo super wyglądają rozwinięte u kobiety… Nie możne wybierać sobie jednego elementu (typu tylko dieta czy tylko suplementy)-musi wszystko grać ze sobą żeby osiągnąć pełen sukces!
A pani Dorota 711 zwyczajnie spamuje-szkoda,że w tym pożcie nie wspomniała o produktach herbalife ktore sprzedaje ale gdybyż sie do niej odezwała to napewno by padła propozycja!21 kwietnia 2009 at 05:32Ja kiedyż brała „Płaski brzuch”, w takim fioletowym opakowaniu 🙂 to nie była dieta, tylko jakaż flora bakteryjna i wyciągi z kopru włoskiego i zielonej glinki (oczyszczało to organizm z toksyn i regulowało pracę jelit) – poleciła mi to koleżanka, więc pomyżlałam czemu nie – spróbuję, do tego dużo ćwiczeń i spacerów po żwieżym powietrzu – pomogło!!! 😳
29 kwietnia 2009 at 14:40ja zamówiłam indywidualną dietę na [usunięto_link], na 3 miesiące – w przeciągu trzech dni dostałam dietę rozpisaną na tydzień (bo po tygodniu musiałam się zważyć, zaktualizować dane i dopiero dostałam kolejną) – czuję się super, bo wszystko jest dopasowane do moich preferencji – schudłam ciut ponad dwa kilo w przeciągu dwóch tygodni i to włażnie w brzuszku, ale sądzę, że to przede wszystkim zależy od tego jakie ma się predyspozycje do tycia, tzn. tam gdzie się tyje (brzuch, pupa, itp.), tam też się szybciej chudnie, jak się już człowiek weźmie za siebie.
22 lipca 2009 at 20:55nie ma diety tylko na brzuch, diety działają na całe ciałko, no nie? 😉
jeżli zależy Ci na zgubieniu samego brzuszka to przede wszystkim ćwiczenia. - AutorOdp.