- AutorOdp.
- 18 marca 2014 at 22:00
Co myslicie na temat diety 3d chili? Podziałała u Was? 😀
20 marca 2014 at 11:09Szczerze mówiąc to w ogóle pierwsze słyszę na temat takiej diety,możesz napisać więcej szczegółów? Jak wygląda taki codzienny jadłospis? Czekam na opinie oraz informacje.
3 kwietnia 2014 at 16:46no włażnie sama jestem ciekawa co to takiego ogolnie jest?! bo pierwsze słyszę… 😀 dieta dietą, ale ruch, ruch i jeszcze raz ruch, mam taką piękną pogodę za oknem
5 kwietnia 2014 at 09:18Sam ruch też nie wystarczy, jeżli będziesz się objadać niezdrowym jedzeniem. Dieta w połączeniu z ruchem to co innego 😉 I wtedy małe znaczenie ma to, jaki rodzaj diety wybierzesz – czy króliczą, czy 3d chili
1 sierpnia 2014 at 04:58Nie znam założeń tej diety, ale wiem tyle że dieta ma sprawiać przyjemnożć, być Pyszna i zdrowa. A ruch jest przy okazji – raczej dla poprawy wyglądu sylwetki, wyszczuplenia.
30 sierpnia 2014 at 19:26Moja koleżanka próbowała być na tej diecie, ale przygotowywanie posiłków było tak czasochłonne, że sobie darowała.
15 czerwca 2018 at 09:56Wejdź teraz na: igortreneronline*pl i wygraj 10.000 złotych!
Chcesz wyglądać seksownie i atrakcyjnie?
Chcesz cieszyć się wspaniałą sylwetką?
Chcesz pokazać wszystkim, że możesz się zmienić?
Wejdź teraz na stronę najlepszego trenera w Polsce: igortreneronline*pl
I przeczytaj pozytywne opinie zadowolonych klientów !
Innowacyjne metody treningowe, nowoczesne plany żywieniowe, fachowa suplementacja.
Dzięki nim zmiany zachodzą ekstremalnie szybko!
Wejdź teraz na stronę najlepszego trenera w Polsce: igortreneronline*pl
I przeczytaj pozytywne opinie zadowolonych klientów !
Zmień się nie do poznania nawet w ciągu jednego tygodnia!
Pozbądź się tłuszczu na zawsze, zbuduj piękna smukłą sylwetkę lub wspaniałe muskularne ciało!
Wejdź teraz na: igortreneronline*pl i wygraj 10.000 złotych! - AutorOdp.