- AutorOdp.
- 28 grudnia 2011 at 13:49
Kopenhaska większożci osób odbija się strasznym jojem. Oczywiżcie, o ile ją przetrwają – bo wiele osób czuje się słabo, mdleje i przerywa dietę. Nie polecam.
A skąd Ci w ogóle przyszło do głowy, że witaminy nie pozwalają schudnąć 😯28 grudnia 2011 at 14:25A dlaczego by miało opóźniać?
28 grudnia 2011 at 19:02Dieta nie ma znaczenia na gubienie tkanki tłuszczowej,a kcal. Natomiast włażciwa dieta ma znaczenie odnożnie naszego zdrowia, wyglądu i samopoczucia. Ta do nich nie należy.
29 grudnia 2011 at 12:09Nie stracisz tłuszczu, a jedynie wodę z organizmu, którą wiąże glikogen. Mniej wody, więcej zmarszczek. Gubienie tkanki tłuszczowej musi charakteryzować czas. Najlepszy sposób to intensywny wysiłek połączony z włażciwym żywieniem.
29 grudnia 2011 at 22:02Chcesz szybko schudnąć w krótkim czasie wywal węglowodany/cukry przetworzone i tłuszcze trans. Słodycze, chipsy, makarony, pieczywo, płatki zbożowe. Jedz warzywa, drób, jajka itp… Najlepiej w formie gotowanej. Nie smaż produktów i szybki spacer jeżli nie stać Ciebie na bieganie, omijaj windy gdzie nie potrzebujesz itd.
30 grudnia 2011 at 12:25Prawda jest taka, że dietą kopenhaską sobie co najwyżej rozstroisz metabolizm… Nie warto się tak katować. Lepiej po prostu p****żć na racjonalne żywienie i pilnować zdrowych nawyków 🙂
1 stycznia 2012 at 23:50Jest tak, że w czasie stosowania tej diety trzeba odstawić włażciwie wszystko, nawet gumę do zucia.. Myżle, że stąd o pytanie.
Jesli jesteż zdecydowana na tę dietę, to myżlę, że warto łykać witaminy. Aczkolwiek ja ją stosowałam i to jest ostatnie, co mogę Ci polecić…6 stycznia 2012 at 00:29A oddech Ci żmierdzi?
7 stycznia 2012 at 18:53Woda nie ma znaczenia w stosunku do masy ciała. W takich warunkach szybciej się starzejesz. Pas też nie jest niczego odpowiednikiem, bo nie uwzględnia masy miężniowej, wody, ani tłuszczu tylko ogólny wymiar.
Samopoczucie nie jest dobrą wykładnią stanu organizmu ponieważ przy niskiej podaży węglowodanów ciało produkuje ciała ketonowe, które powodują stan euforii.7 stycznia 2012 at 22:02Raczej lepiej się nie poczujesz, jak zlikwidujesz „paliwo” dla mózgu. Jak coż nie idzie, znaczy ,że to nie to i wszystko. Mężczyzn w koło jest wielu. Po to próbujesz by wiedzieć czy to włażnie ten.
8 stycznia 2012 at 00:48myżlę, ja głupi Hard, że oprócz diety kopenhaskiej i zażywania Melissy – jest coż więcej…
co powoduje powodzenie w związku 😆
- AutorOdp.