Dieta kopenhaska i zażywanie Belissy

• Autor
    Odp.
  • rose_is_red
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 27
    • Bywalec

Kopenhaska większożci osób odbija się strasznym jojem. Oczywiżcie, o ile ją przetrwają – bo wiele osób czuje się słabo, mdleje i przerywa dietę. Nie polecam.
    A skąd Ci w ogóle przyszło do głowy, że witaminy nie pozwalają schudnąć 😯

rose_is_red
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 27
    • Bywalec

A dlaczego by miało opóźniać?

Kowal2
    Member
    • Tematów: 17
    • Odp.: 673
    • Zasłużony

Dieta nie ma znaczenia na gubienie tkanki tłuszczowej,a kcal. Natomiast włażciwa dieta ma znaczenie odnożnie naszego zdrowia, wyglądu i samopoczucia. Ta do nich nie należy.

Kowal2
    Member
    • Zasłużony

Nie stracisz tłuszczu, a jedynie wodę z organizmu, którą wiąże glikogen. Mniej wody, więcej zmarszczek. Gubienie tkanki tłuszczowej musi charakteryzować czas. Najlepszy sposób to intensywny wysiłek połączony z włażciwym żywieniem.

Kowal2
    Member
    • Zasłużony

Chcesz szybko schudnąć w krótkim czasie wywal węglowodany/cukry przetworzone i tłuszcze trans. Słodycze, chipsy, makarony, pieczywo, płatki zbożowe. Jedz warzywa, drób, jajka itp… Najlepiej w formie gotowanej. Nie smaż produktów i szybki spacer jeżli nie stać Ciebie na bieganie, omijaj windy gdzie nie potrzebujesz itd.

pumpkin
    Member
    • Tematów: 7
    • Odp.: 285
    • Zapaleniec

Prawda jest taka, że dietą kopenhaską sobie co najwyżej rozstroisz metabolizm… Nie warto się tak katować. Lepiej po prostu p****żć na racjonalne żywienie i pilnować zdrowych nawyków 🙂

Delicate
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 4
    • Początkujący

Jest tak, że w czasie stosowania tej diety trzeba odstawić włażciwie wszystko, nawet gumę do zucia.. Myżle, że stąd o pytanie.
    Jesli jesteż zdecydowana na tę dietę, to myżlę, że warto łykać witaminy. Aczkolwiek ja ją stosowałam i to jest ostatnie, co mogę Ci polecić…

Kowal2
    Member
    • Zasłużony

A oddech Ci żmierdzi?

Kowal2
    Member
    • Zasłużony

Woda nie ma znaczenia w stosunku do masy ciała. W takich warunkach szybciej się starzejesz. Pas też nie jest niczego odpowiednikiem, bo nie uwzględnia masy miężniowej, wody, ani tłuszczu tylko ogólny wymiar.
    Samopoczucie nie jest dobrą wykładnią stanu organizmu ponieważ przy niskiej podaży węglowodanów ciało produkuje ciała ketonowe, które powodują stan euforii.

Kowal2
    Member
    • Zasłużony

Raczej lepiej się nie poczujesz, jak zlikwidujesz „paliwo” dla mózgu. Jak coż nie idzie, znaczy ,że to nie to i wszystko. Mężczyzn w koło jest wielu. Po to próbujesz by wiedzieć czy to włażnie ten.

Hard
    Member
    • Tematów: 140
    • Odp.: 1426
    • Maniak

myżlę, ja głupi Hard, że oprócz diety kopenhaskiej i zażywania Melissy – jest coż więcej…

co powoduje powodzenie w związku 😆

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Dieta kopenhaska i zażywanie Belissy"

Przewiń na górę