Dieta Kwasniewskiego…

• Autor
    Odp.
  • Monika
    Member
    • Tematów: 25
    • Odp.: 897
    • Zasłużony

…czy moze inni znaja ja jako:dieta kapusciana.

Czy ktoras z Was stosowala? Jakie sa po niej efekty?

Jovita
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 316
    • Pasjonat

efekty martne jak kazdej z diet! tylko wyniszczaja organizm!

Monika
    Member
    • Zasłużony

[usunięto_link] wrote:

efekty martne jak kazdej z diet! tylko wyniszczaja organizm!

A w ogole stosowalas,wiesz cos na ten temat?? Niesadze.

Szczerze mowiac,przejrzalam fora na ten temat ale bylo napisane po lepkach wiec pytam Was. Jesli,ktoras byla na tej diecie to chetnie dowiem sie jak poszlo. Kilka osob ponoc schudlo, bez efektu jojo,dlatego jestem ciekawa.

parvati
    Member
    • Tematów: 41
    • Odp.: 4056
    • Guru

ja tez nie stosowalam, ale nie musze, zeby wiedziec, ze jest szkodliwa.

nie musze chodzic do solarium, zeby wiedziec, ze to rakotworcze. taka sama sytuacja.

Monika
    Member
    • Zasłużony

[usunięto_link] wrote:

ja tez nie stosowalam, ale nie musze, zeby wiedziec, ze jest szkodliwa.

nie musze chodzic do solarium, zeby wiedziec, ze to rakotworcze. taka sama sytuacja.

Wszystko w nadmiarze szkodzi.

parvati
    Member
    • Tematów: 41
    • Odp.: 4056
    • Guru

solarium szkodzi w KAZDEJ dawce.

a w przypadku diety, to raczej nie NADMIAR, ale NIEDOMIAR wchodzi w gre.

Jovita
    Member
    • Pasjonat

monika nigdy nie stosowalam bo nie mam problemu z przemiana materii , ale fachowo siedze w dietach !!

Monika
    Member
    • Zasłużony

[usunięto_link] wrote:

monika nigdy nie stosowalam bo nie mam problemu z przemiana materii , ale fachowo siedze w dietach !!

Wiec wystarczylo napisac:nie stosowalam, albo wogole nie pisac.

Jovita
    Member
    • Pasjonat

pisze i bede pisac bo znam sie na tym bardzo dobrze. Wiec tylko ostrzegam przed glupota.

Nela
    Member
    • Tematów: 10
    • Odp.: 390
    • Pasjonat

Dieta Kwasniewakiego…od 5 lat slucham o tym przy kazdej wizycie u cioci i wujka. Stosuja ja caly czas i na pewno im nie zaszkodzila, ale nie moge juz sluchac tych ich rad. Nie pij mleka, jedz tylko tluste mieso, piecz sama chleb …itd. Maja juz 70 lat i trzymaja sie zdrowo, ale ja jestem przeciwna dietom, moze dlatego, ze zawsze bylam szczupla i nigdy nie musialam zadnej stosowac. Teraz jestem na diecie „cholesterelowej” i lykam tabletki, ale to zupelnie co innego. U mnie jest to niestety dziedziczne.

Jovita
    Member
    • Pasjonat

Nela – wysoki poziom cholesterolu????

Nela
    Member
    • Pasjonat

Co ma oznaczac to pytanie (skoro juz 1000 razy o tym pisalam) i co ma ono wspolnego z dieta Kwasniewskiego???????

Jovita
    Member
    • Pasjonat

spokonjnie przeciez tylko pytalam grzecznie , wiesz nie czytam calego forum dokladnie bo mam inne zajecia , a ty od razu sie bulwerdujesz a tak na boku- podwyzszony cholesterol to wynik zlej diety!

Nela
    Member
    • Pasjonat

quote=”Jovita”]spokonjnie przeciez tylko pytalam grzecznie , wiesz nie czytam calego forum dokladnie bo mam inne zajecia , a ty od razu sie bulwerdujesz a tak na boku- podwyzszony cholesterol to wynik zlej diety![/quote]

Ja jestem zupelnie spokojna, a ty odpowiadalas na moje posty i doskonale wiedzialas o co chodzi. U mnie podwyzszony cholesterol nigdy nie byl wynikiem zlej diety i u nikogo w mojej rodzinie Gdybys posiadala jakakolwiek wiedze na ten temat, to nie nie rzucalabys takimi sloganami.
    Wracajmy do tematu: „Dieta Kwasniewskiego”, o ktora pytala Monika.

Zapomnialam dodac, ze obydwoje (cioca i wujek) zgubili te 5 kilo nadwagi i sa szczupli, ale oni nie zaczeli tej diety po to, zeby schudnac, tylko po to, aby byc zdrowym. Twierdza, ze od pieciu lat czuja sie lepiej… 😀

Jovita
    Member
    • Pasjonat

prosze cie nela nie wpieraj mi ze podwyzszony cholesterol jest wynikiem dobrej diety – to glowny powod – zle tluszcze LDL podwyzszaja poziom cholesterolu – wiec zla dieta! i wcale nie musisz byc przy tym gruba, moja siora ma problemy z cholesterolem i jest szczupla – ale odzywia sie zle , fast foody tluszcze itp.

wracajmy do tematu dieta kwasnieweskiego skutkuje ale tylko na pewien czas.

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Dieta Kwasniewskiego…"

Przewiń na górę