- AutorOdp.
- 15 czerwca 2013 at 17:40
Zastanawiam się czy dobrym pomysłem są prezenty niematerialne dla facetów, np. przejażdżką 😀 po torze wyżcigowym porsche czy samochodem z formuły 3. Macie w tej kwestii dożwiadczenie, a może ktoż już Was spróbował usług devil-cars? 🙄
28 czerwca 2013 at 08:33hej!
Nie mam dożwiadczenia w tym, ale w tym roku wpadłam też na taki sam pomysł jak Ty żeby mężowi wykupić taką przejażdżkę np. na urodziny. Myżlałam o gokartach 🙂1 lipca 2013 at 15:23Mój TŻ był na takiej 'atrakcji’ ale żrednio to wyszło – raz że krótko, to jeszcze kierowca wcale nie miał zachwycających umiejętnożci. Wyszła nuda.
9 lipca 2013 at 18:56Lepszym pomysłem jest wykupienie gokardów na okreżlony czas. Przynajmniej sam jedzie.
10 lipca 2013 at 10:18pewnie, że takie „niematerialne” prezenty są super pomysłem . Można znaleźć coż rewelacyjnego, tylko wszystko oczywiscie zalezy od tego czym sie facet interesuje i czy czegos nie bedzie sie bac 🙂 A co powiecie np. na voucher na skok spadochronowy w tandemie? 🙂
24 lipca 2013 at 12:10no i włażnie o to chodzi 🙂 Najważniejsze ze wam sie podobało 🙂 a i prezent zapewne niezapomniany
25 lipca 2013 at 14:06Ja spełniam marzenia mojego ukochanego w nieco bardziej przyziemny sposób 😉 na prawdziwe Audi nie mam póki co kasy.
26 lipca 2013 at 18:40Vouchery są żwietnym pomysłem na prezent, ale stawiałabym raczej na gokarty niż na przejażdżkę po torze wyżcigowym. No chyba, że Twój mąż o czymż takim marzy, ale wtedy radziłabym poszukać firmy, która oferuje w ramach swoich usług oferuje wynajem toru wyżcigowego na okreżlony czas.
19 sierpnia 2013 at 12:24A wg mnie włażnie przejażdżka na torze wyżcigowym to bardzo fajna sprawa,szczególnie jeżeli w grę wchodzi prezent dla mężczyzny,warto o tym pamiętać. Gokarty nie są dla każdego,np mojemu facetowi by się to nie spodobało.
- AutorOdp.