- AutorOdp.
- 6 września 2010 at 13:17
Poznaj porady dożwiadczonego mężczyzny na temat tego, co się podoba kobietom, wraz z ich komentarzem odnożnie prezentowanych technik…
[usunięto_link]6 września 2010 at 20:09[usunięto_link] wrote:
Poznaj porady dożwiadczonego mężczyzny na temat tego, co się podoba kobietom, wraz z ich komentarzem odnożnie prezentowanych technik…
[usunięto_link]instrukcja obslugi do kobiety jak do pralki hehe dziala to na malo inteligentne te troche madrzejsze…moga zaliczyc ciebie a nie ty je
13 września 2010 at 17:13Izaczku tu chyba chodzi o porad dla mężczyzn 😉
Może elm skorzysta 😀13 września 2010 at 17:27@izaczek wrote:
my kobiety chyba same wiemy lepiej co nam sie podoba..
Kobieta sama nie wie czego chce dopóki nie zobaczy tego u innej kobiety.
Kobieta nigdy nie wie, czego chce, ale nie spocznie, dopóki celu nie osiągnie.
🙄14 września 2010 at 14:21Nie, sam nie wymyżliłem, są to bardzo popularne powiedzonka moim zdaniem w zabawny sposób obrazujące zachowanie NIEKTÓRYCH kobiet. Jeżli nie odebrałaż tego z użmiechem to muszę stwierdzić że elm wyrządził Wam kobietom tu na forum już za dużo krzywdy. 😥
15 września 2010 at 14:59@Kowal wrote:
Izaczku tu chyba chodzi o porad dla mężczyzn 😉
Może elm skorzysta 😀widzę,że OSOBNIK ELM jest już wszędzie rozpoznawalny hehe:)
15 września 2010 at 20:18on już jest znany od bardzo dawna, tylko co jakiż czas porzuca konto i zakłada nowe pod innym nickiem
17 września 2010 at 23:07@Kowal wrote:
Izaczku tu chyba chodzi o porad dla mężczyzn 😉
Może elm skorzysta 😀Kowal, a Ty jesteż facio? 😉 no to zagrzej tu opowiem o Pani 😆
wiesz, o tej dziewczynie, bo ja nie mam siły – mi ona robi w wiele od ppiątku aż po niedzielę -=29 września 2010 at 14:17nie mam dziewczyny – proste , nazywam sie plcia brzydka
30 września 2010 at 16:05zobacze rozmowy w toku jak sie kobiety rajcuja jakich to sponsorow maja i wroce do swojego stanu, a te z widowni kiwaja glowa jakby inne byly, jakby niewiadomo co chcialy powiedziec, niewiadomo czy zaszokowane czy rozbawione czy
nie ma nic za darmo?? dziewczyny maja za darmo – placa za to tym ze sa nazywane [cenzura]? dla nich to komplement no i [cenzura], ze nie ma milosci ?? ONE TO[cenzura] bo jest ogrom przyjemnosci - AutorOdp.