- AutorOdp.
- 27 sierpnia 2010 at 13:45
Mój kolega ma taką teorie:
„Musi Mieć ładne nogi, to co ze brzydka jak noc i beznadziejna z charakteru blądynka..wazne by nuszki boskie były…” co Wy na To?27 sierpnia 2010 at 13:55Żartuje ,a Ty to łykasz.
27 sierpnia 2010 at 14:35nÓŻki i blONdynka.
albo żartuje, albo dorósł może narazie tylko do poziomu nóżek. ; >
27 sierpnia 2010 at 14:3620 wiosen na karku a w takie głupoty jest gotowa uwierzyć…
27 sierpnia 2010 at 15:08He he…coż w tym jednak jest. I obojętnie co tam Wasi faceci Wam wciskają, walory zewnętrzne odgrywają tu ważną rolę. Dla jednego będą to włażnie nogi, dla innego c**…biust, jeszcze inny patrzy na tyłek. No niestety drogie Panie…Oczywiżcie, o wiele bezpieczniej jest powiedzieć, że : zwróciłem uwagę na Twój charakter, sposób bycia, użmiech, oczy, to jak się poruszasz, czy banalne i wyżwiechtane „urzekło mnie to coż”…
Prawda jest jednak trochę bardziej (sorry za kolokwializm) – prostacka 😉27 sierpnia 2010 at 15:23Prawda jest taka ,że i wygląd i charakter jest ważny ,bo nawet i gdy będzie najładniejsza to na dłuższą metę nikt z taką nie wytrzymasz w związku. A z drugiej jeżli ktoż mówi ,że wygląd nie ma znaczenia tylko charakter to oszukuje samego siebie 😈
27 sierpnia 2010 at 15:34Hmmm…chodziło mi raczej o pierwsze wrażenia. Wiadomo, że później zwraca się uwagę na pozostałe walory, jednak na początku znajomożci, taki statystyczny facio sam jeszcze nie wie jak tę relację traktować…Przecież nikt nie nastawia się od razu na układanie sobie życia.
27 sierpnia 2010 at 18:23możliwe ze prawda stara jak swiat ze mezczyzni patrza na wyglad i mysla tylko o jednym a potem nastepuje: ale my kobiety tez o tym myslimy, mozemy wmawiac calemu swiatu ze tak nie jest, ale my tez zwracamy uwage na wyglad.
wiec o co chodzi w tym calym mowieniu, ze mezczyzni leca na wyglad i mysla o jednym
jesli po tym nastepuje zawsze ze kobiety tez o tym mysla
27 sierpnia 2010 at 19:02@mak polny wrote:
Przecież to prawda stara jak żwiat, że facetów urzeka najpierw wygląd kobiety:)
I tak i nie. Można kogoż znać i ta znajomożć może przerodzić się w miłożć czy zauroczenie mimo ,że wczeżniej dana osoba nie robiła na nas wrażenia.Ale faktem jest ,że jeżli ktoż się wypiera jednej z powyższych to sam siebie oszukuje niezależnie od płci.I o dziwo pierwszy raz mogę poprzeć wypowiedź elma 😛
I zawsze jak kobieta mówi mi ,że wygląd nie jest ważny pytam to dlaczego siedzisz tyle przed lustrem 😈27 sierpnia 2010 at 20:01@mak polny wrote:
Ja tam w lustro spoglądam po to, żeby zobaczyć, jak ktoż się użmiecha od ucha do ucha na mój widok 😆
He he …dobre 😛 Ja w analogicznej sytuacji myżlę: No i co też te foczki we mnie widzą….Chociaż w sumie..jak to co – przecież jest na kogo popatrzeć 😆
27 sierpnia 2010 at 20:55Narcyz przy tobie musialby popelnic samobojstwo 😀 😀 😀
28 sierpnia 2010 at 08:51@mak polny wrote:
z nami drogie panie wcale nie jest inaczej… Możemy wmawiać całemu żwiatu, że faceci to żwinie i prostaki, które polecą na każdą zgrabną dupę z pustą głową, ale my też zwracamy uwagę na wygląd panów:) Ktoż zaprzeczy?
a to Wy tez prostackie i swinie jestescie ze ładni jestesmy dla was – patrzycie na Nasz wygląd 😉
28 sierpnia 2010 at 22:28@elm
W przekroju jest o biciu mężczyzn przez kobiety więc pewnie Ciebie zainteresuje lektura hehe
4 października 2010 at 14:13To co miedzy nogami, to jest najwazniejsze.
4 października 2010 at 14:17@izaczek wrote:
a Wy.. cóż.. trzy rzeczy Was z reguły pociągają (a nawet 4 jesli liczyc kazdą piers z osobna 😉 )
Wiadomo: inteligencja, twarz, sylwetka, zadbany wygląd 😉
- AutorOdp.