• Autor
    Odp.
  • elm303
    Member
    • Tematów: 11
    • Odp.: 202
    • Zapaleniec

bo mowicie jacy to piekni sa wasi mezczyzni a opisujac wyglad umiecie tylko wymienic elementy wygladu twarzy

jestesmy przeciwnosciami, kobiecie calkiem inaczej sie rozwinelo pojecie egzystencji niz mezczyznie, kobiecie podoba sie brzydki mezczyzna, mezczyznie podoba sie piekna kobieta, ale zeby nie bylo zgrzytow towarzyskich mowi sie ze plec meska im sie podoba, tymczasme one maja zupelnie inne oczekiwania do mezczyzn, niepodobalismy sie im nigdy, wiec mozecie umierac fizycznie, jesli ma sile przetrwac wasza psychika w niezyjacej fizycznosci 😉

tak wy zawsze sie tylko tym swom wygladem zajmujecie, jestescie takie [cenzura], no ale ze sie nazywacie kobietami to musicie powiedziec to na nas ze myslimy tylko o wygladzie i jestesmy pusci hahahaha, jakie to zycie jest smieszne i zalosne z góry, wy myslicie tylko o wygladzie, [cenzura] w zadnej wypowiedzi, a my ychodzimy nieskonczenie za tych[cenzura] i myslacych o wygladzie, te nasze smutne czarne ubrania w porownaniu z tymi waszymi roznorodnymi niewiadomo jak nazwac, u mezczyzny spodnie i koniec a u was, czego ja tu sie dowiaduje na meską pupe lecicie nawet, co za pedaly z was, przeciesz my mamy z przodu to co chcecie, rozPisujecie sie o tym wygladzie a wychodzi ze piszecie jedno i to samo, czyste paznokcie i kolor wlosow, kolor wlosow faceta i czyste paznokcie i koniec tej calej opowiersci [cenzura] CO TO MA BYC ZA [cenzura] GLUPOT ROBIENIE Z MOZGU WODY, ILE MOZNA DAJCIE SPOKOUJ KOBIETY SKONCZCIE Z TA PROPAGANDA MACIE CO CHCECIE JUZ , I Z TYM PROCESEM MANIPULACJI CO NAZYWACIE DOJRZALOSCI A TO TYLKO KREOWANIE WYCHOWYWANI SOBEI MEZCZYZN, A NIE WSZYSCY SA [cenzura] CO ULEGNA PENISOWI SA CI KTORZY MAJA WYZSZE UCZUCIA I CIERPIA WIDZACCO WYPISUJECIE

elm303
    Member
    • Zapaleniec

„mnie się mój mezczyzna bardzo podoba” – znowu to napisala, zrobila juz to ze 20 razy, powtarza zawsze to, opisalem to wszystko a ona ciagle to robi i odrazu stosuje ten tekst ze jej mezczyzna sie jej podoba, jak przeciesz kazda powie ze jej mezczyzna sie jej podoba, ale ona tak bez konca moze, no bo racje ma, ze jej mezczyzna sie jej podoba, niewazne ze w nim sie moze podobac jej np to jaki tam byl i jest dla niej, ale zawsze moze napisac ten tekst ze jej mezczyzna sie jej podoba, nie chce mi sie juz cytowac co napisalem, a ona i tak napisze ze jej mezczyzna sie jej podoba, no przeciesz z nim jest i nienapisze ze jej sie nie podoba, opisalem to przeciesz i we wczesniejszych postach, ona odczuwa ze doprowadza mnie do szalu tym tekstem, a ze kobieta wyposazona jest w instynkt znecania robi to przy kazdej nadazajcej sie okazji i zaraz posyla tekst ze jej mezczyzna sie jej podoba przy okazji jest to dobry sposob bo wyglada jak pisanie o milosci, a wiemy kobiety bardzo lubia mowic o milosci np 13latki 16latki, maja monitory z tapetami z napisem love a robia takie rzeczy podle ktore obserwuje w zyciu, mam sky i wchodze na czaty i wiem co robia, ale ta ci zawsze napisze ze jej mezczyzna sie jej podoba i pusci oczko

elm303
    Member
    • Zapaleniec

znowu wykorzystujesz to ze opisujac kobiety zaczynam do wieku 13 lat i z uwielbieniem zadeczasz mnie pisaniem o pedofilii? myslisz ze psychicznie mnie rozwalilas to sie teraz nie obronie? ze powtorzysz tekst o tym ze mezczyzna twoj sie podoba ci i pisanie o 13latkach wykorzystasz do popisania o pedofilii a przy okazji bedziesz miala

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Dlaczego Mezczyżni zwracaja tylko uwage nogi?"

Przewiń na górę