- Ten temat ma 4 odpowiedzi, 5 g艂os贸w, a ostatnio zosta艂 zaktualizowany 18 lat, 9 miesi臋cy temu przez
xyz.
- AutorWpisy
- 30 sierpnia 2007 o 07:33 #2046
Wyobrazam sobie jak musi Ci byc trudno heh 馃槙 Jezeli sadzisz ze to ten jedyny to mysle ze powinnas o niego walczyc z calych sil. Mysle ze jemu tez nie jest lekko 馃槙 A jaki byl powod rozstania? Macie ze soba jakikolwiek kontakt po zerwaniu? Utrzymujecie np. przyjacielskie stosunki?
30 sierpnia 2007 o 08:40 #798744 miesiace powiadasz, ja ze swoim rozstalam sie 10 czerwca. I co ? I glowa do gory, musze zyc dalej.Co prawda nie jest latwo,bo przez te dwa lata mialam tylko jego, teraz trudno jest odbudowaywac stare znajomosci.
Ale to prawda,ze czas leczy rany.Ja jeszcze nie raz placze i tesknie,bo chcialabym aby byl, ale postanowilam,ze zycie zbyt krotkie jest by czekac ciagle na tego jednego.
Wychodz ze znajomymi.Spotykaj si z ludzmi.Wysrzegaj sie smetnych piosenek o milosci,to na serio pomaga…
Zawsze mozesz do mnie napisac, wpasc, pogadac,zadzwonic, wyplakac sie , jesli nie masz do kogo.1 wrze艣nia 2007 o 20:29 #79875trudna sprawa, moja kolezanka miala podobnie… ale ona (wydaje mi sie ze ona go nie kochala) chociaz tak twierdzi (nadal) .. nie wiem co mam ci poradzic. naprawde nie da si臋 naprawic tego zwiazku? ne znam powodu rozstania wiec nie moge pomoc 馃槙
2 wrze艣nia 2007 o 10:34 #79876Ja 3 czy 4 ju偶 dni temu „rozsta艂am” si臋 z ch艂opakiem, ale tylko na par臋 dni, aby ka偶de z nas przemy偶la艂o niekt贸re wa偶ne dla nas sprawy. T臋skni mi si臋 za nim, smutno mi, nie umiem sobie wyobrazi膰 jakby to by艂o bez niego, ale z drugiej strony mam wra偶enie, 偶e trac臋 przy nim czas… ja bym chcia艂a za艂o偶y膰 rodzin臋, on w sumie te偶, ale jeszcze nie teraz, bo s膮 wa偶niejsze sprawy, jakie偶 rozmowy o 偶lubie ju偶 by艂y, my偶la艂am, 偶e na powa偶nie o tym my偶li, ale chyba si臋 myli艂am… No c贸偶…. Narazie nie wiem, co dalej z nim zrobi膰… Jutro przyjedzie wieczorem…. 馃槙
2 wrze艣nia 2007 o 12:44 #79877Ja bardzo wiele czasu potrzebowa艂am aby zapomnie膰 o swej mi艂o偶ci… (5 lat a nadal o nim wspominam)呕eby zapomnie膰, odegra膰 si臋, zrobi膰 na z艂o偶膰 (takie g艂upiutkie my偶li nastolatki) zwi膮za艂am si臋 z innym ch艂opakiem. By艂 taki sobie i wcale do niego nic nie czu艂am – do czasu. Bo byli偶my ze sob膮 ponad 2 lata. Jednak nie polecam takiego sposobu.
Trzeba po prostu i偶膰 przed siebie z podniesion膮 g艂ow膮. Pokaza膰 偶wiatu 偶e potrafimy by膰 pi臋kne. Bo sp贸jrz na to z innej strony. Masz teraz kup臋 czasu tylko dla siebie. Mo偶esz teraz robi膰 wi臋cej, kiedy chcesz nie t艂umacz膮c si臋 ani nie usprawiedliwiaj膮c. Jednym s艂owem masz 偶wi臋ty spok贸j 馃檪 - AutorWpisy
- Musisz si臋 zalogowa膰 by odpowiedzie膰 w tym temacie.