• Autor
    Odp.
  • ola1985
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 38
    • Bywalec

Jak ja miałąm mu robić wyrzuty o zdjęcie jak nawet nie wiedziałam, że pojechał do Wiednia. Mnie zapewniał o swojej miłożci, ją zapewne też.
    Pare dni pozniej miałąm romowe kwalifikacyjną w innym mieżcie, obiecał że mnie odbierze potam nawet nie zadzwonił tylko napisał smsa, ż e praca go zatrzymałąa, nagły wyjazd do klijenta i chyba już wiem jak ów klijent mial na imię…

Anonymous
    Member
    • Tematów: 103
    • Odp.: 3449
    • Guru

A skąd wiesz iż kłamał każdego dnia i dlaczego czujesz się jak ofiara? Mówię Ci wyluzuj i żyj dalej. Miliony mężczyzn na żwiecie ,a Ty zadręczasz się jakimż pojedynczym przypadkiem, z którym i tak już nie jesteż, pomijając co zrobił.

ola1985
    Member
    • Bywalec

Hmm w koncu to nie ja oszukiwałam, tylko mnie oszukano, wieć dlaczego mam się nie czuć ja k ofiara??
    Wystraczająco czuję się winn za rozpad naszego związku, czuję sie jak niepełnowartożciowa kobieta i nic na to nie moge poradzić..

Anonymous
    Member
    • Guru

[usunięto_link] wrote:

Hmm w koncu to nie ja oszukiwałam, tylko mnie oszukano, wieć dlaczego mam się nie czuć ja k ofiara??

No włażnie.

[usunięto_link] wrote:

Wystraczająco czuję się winn za rozpad naszego związku, czuję sie jak niepełnowartożciowa kobieta i nic na to nie moge poradzić..

Spójrz na to z tej strony,że jak byż zobaczyła tą fote to by i tak się rozpadł. Jest jeszcze inne spojrzenie. Skoro Ciebie zdradzał to czemu czujesz się winna za rozpad związku skoro chyba nie chciałabyż być z kimż kto Ciebie zdradza, prawda? Także rozwiązał problem rozstania za Ciebie. Jesteż wolna i możesz się rozglądać 😉

ola1985
    Member
    • Bywalec

Jasne , że nie chciałąbym być z kimż kto mnie zdradza, ale nie sprawai to że czuję się lepiej. Nadal mnie boli. Najzabwniejsze, że chyba sama zdrada boli mnie juz njmniej. Najbardziej boli mnie to, że nie uszanował mnie jako człowieka, nie potrafił się przyznać

Anonymous
    Member
    • Guru

Speniał i tyle z szacunkiem nie ma to nic wspólnego.

ola1985
    Member
    • Bywalec

Więc z czym?? Przecież bym mu nie dała w twarz, chyba że bał się tego że będzi musiał mi wyjażnać

Anonymous
    Member
    • Guru

Jak już pisałem ,albo się bał ,a może nie chciał Ciebie na koniec jeszcze krzywdzić. Ty podchodzisz do tego po swojemu ,a on inaczej. Może dlatego nie chciał z tobą być ,bo nie chciał więcej oszukiwać, może się zakochał w tamtej. Sama sobie wkręcasz i roztrząsasz było minęło ,a zamiast zapomnieć będziesz siedziała i przez pół roku zastanawiała się dlaczego, bez jaj. Zamiast żyć dalej marnujesz swój czas na pierdoły, które jakby się wyjażniły i tak nic nie dadzą, a może i skrzywdzą dodatkowo. Później kolejne pół roku będziesz pytała dlaczego to zrobił. Naprawdę szkoda czasu. Nawet jak Ci z tym niedobrze to i tak minie z czasem jak wszystko.

ola1985
    Member
    • Bywalec

Fakt jest taki, że prawdy huz nie pzonam choćby nie wiem co. Nawet jakby yła kiedyż okazja to i tak się wyprze.
    Niec chciał dalej oszukiwać więc mógł to przeciąć wczeżniej, a nie „wkręcać” mi swoje uczucia.
    Moźe się zakochał nie wnikam, nie moja psrawa tak naprawde. Tak naprawde znał mnie i wie że wole prawde twarz niż słodkie gadanie.
    Fakt faktem „nie mój cyrk nie moje małpki”, teraz inna będzie się zmagaćz tym wszytkim.

Anonymous
    Member
    • Guru

[usunięto_link] wrote:

Fakt jest taki, że prawdy huz nie pzonam choćby nie wiem co. Nawet jakby yła kiedyż okazja to i tak się wyprze.

Przecież mówisz,że ją znasz 😉

ola1985
    Member
    • Bywalec

haha no tak znam ,ale miałam na myżli że od niego prawdy już nie poznam…
    Życzyłam mu szczęscią choć nie do końca było to szczere („wszytkiego najlepszego w tym jest smak zawiżci”)

Anonymous
    Member
    • Guru

Nie bądź zawistna ,bo staniesz po ciemnej stronie mocy jak on 😀 ,a Ty jesteż lepsza, powinnaż się cieszyć 😉

ola1985
    Member
    • Bywalec

Widze, że mamy na firum miłożnika gwiezdnych wojen 😉
    lepsza no napewno mogę sobie spojrzećw twarz, cóż nie powiem troszkę żałuję, że nam nie wyszło, ale coraz mniej;)

Anonymous
    Member
    • Guru

Osz kurde ,gwiezdne wojny 😆 oglądałem jak byłem w podstawówce 😉

I tak trzymaj , nie ma co żałować związku z kimż kto Ci rogi doprawiał, nie wiesz nawet czy było tylko to. Lepiej poszukać kogoż kto Ciebie uszanuje 😉

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Dlaczego się nie przyznał?? Jak sobie poradzić??"

Przewiń na górę