- AutorOdp.
- 6 maja 2010 at 09:07
[usunięto_link] wrote:
podobno cząsteczki emitowane w trakcie drukowania są szkodliwe dla człowieka
patrząc na to w ten sposób, to można dojżć do wniosku, że to co dobre dla człowieka to jest : niezdrowe albo nielegalne albo niemoralne ….
jesli laser – to jedynie druk czarny lub w odcieniach szarosci, do koloru nie polecam (zbyt drogo wychodzi)
31 października 2010 at 20:00W laserowych rzeczywiżcie kolor to strasznie sroga sprawa ,szczególnie do użytku domowego 😉 Mi w domu wystarczy zwykła atramentowa, a kolorowe tusze (które wymieniam i tak dużo rzadziej niż czarne) starczają na długo i ostatecznie nie wychodzą tak drogo. Co do szkodliwożci laserowych, to troszkę żmieszne, bo pewnie przez źle wyregulowaną jasnożć i kontrast monitora robi się większą krzywdę niż przez „cząsteczki z drukarek laserowych” 😛
30 listopada 2010 at 14:51Jakos specjalnie na drukarkach się nie znam, ale ja mam w domu hp’ka jakiegoż. W ogóle to ostatnio gadałam z informatykiem, tez apropo drukarek i powiedział mi, że teraz takie sprzęty robi się w ten sposób, że psują się po dosyć krótkim czasie użytkowania. Wiadomo, żeby kupować nowe
7 marca 2011 at 12:57Ja również posiadam taką zwykłą drukarkę z HP i jestem bardzo zadowolona, ponieważ można samemu tusz napełniać. Jeżli chodzi o drukarkę z Lexmarka to strasznie drogie tusze są do niej.
24 lutego 2013 at 23:35Polecam wybrać sobie coż z della:)
- AutorOdp.