- AutorOdp.
- 2 czerwca 2013 at 23:24
sezon grilowy powoli się rozkręca, szukam nadal jednak napawde dobrej kiełbasy ktora zachowa swój smak do końca przyrządzania, co możecie polećić, macie swoje ulubione i sprawdzone? 😮
11 czerwca 2013 at 13:48Jeżli masz możliwożć to kiełbasę najlepiej zrobić samemu. Na pewno nie warto kupować kiełbasek typu grylowa.
24 czerwca 2013 at 09:21Po ostatnich medialnych doniesieniach strach cokolwiek kupować.
6 lipca 2013 at 20:54Przyznam, że dla mnie termin „dobra kiełbasa” nie istnieje, bo zwyczajnie nie lubię kiełbasy 😛 Na grilla wolę wrzucić kawałek kurczaka zamarynowany w przyprawach i oleju (najlepiej rzepakowy, bo się nie przypala na grillu mimo wysokich temperatur) lub jakiż szaszłyk.
9 lipca 2013 at 19:05Nie sądziłam, że na grillu stosuje się olej.
17 lipca 2013 at 03:59do grilla musi być taka soczysta kiełbasa + fajna kaszanka
no a na taki wypad na Polskę > kabanoski + bułeczki, no i na końcu kaffka 😀
ps. lepiej piffko, ale jak jeżdżę, to nie można 🙄
20 lipca 2013 at 10:59[usunięto_link] włażnie dziż zamierzam, po wielu pozytywnych opiniach zamierzam ja wyprobowac 😀
22 lipca 2013 at 10:23Ja czasem mam domowe wyroby typu kaszanka i kiełbaska od znajomych mieszkających na wsi i znających pewnego masarza – zupełnie inna jakożć, niż te kupne 🙂 Poza tym trzeba się trochę sugerować ceną, bo kiełbaski po 10 zł/kg to nic ciekawego…
31 lipca 2013 at 03:01[usunięto_link] wrote:
Ja czasem mam domowe wyroby typu kaszanka i kiełbaska od znajomych mieszkających na wsi i znających pewnego masarza – zupełnie inna jakożć, niż te kupne 🙂 Poza tym trzeba się trochę sugerować ceną, bo kiełbaski po 10 zł/kg to nic ciekawego…
Gramka, z tej kaszanki i kiełbaski to co robisz? 😉
pieczesz na chrupko, czy parujesz? przynieżć ogóreczki, czy z musztardką lub z keczupem? 🙂
rano pójdę po bułeczki, wieczorem chyba lepszy chlebek, nie? :- - AutorOdp.