- AutorOdp.
- 29 czerwca 2011 at 23:32
Dobry dietetyk w Krakowie? Zna ktoż może? Proszę o informację.
7 sierpnia 2011 at 19:45Jakis bezsens.
Forum jest po to by PYTAC lub ODPOWIADAC.
Forum jest do pisania.
Skoro mam problem, albo czegos potrzebuje to pisze na forum po to by ktoż mi kogos polecil (przecież to nic złego).
Jesli nie dostane odpowiedzi w ciagu np. 2 tygodni zapytam jeszcze raz.
Jesli mozesz mi pomoc to pisz.5 listopada 2011 at 13:27A zna ktoż może Grzegorza Kowaluka ??????????????? słyszalam że to bardzo dobry dietetyk???
27 października 2012 at 14:06Pozwolę sobie odżwieżyć temat bo włażnie zakończyłam terapię u pani dr. Wnęk w Fizjomedzie w Krakowie i szczerze polecam. Bardzo dobra pani doktor, która dobiera dietę indywidualnie i to nie jest żciema, że każdy dostaje taką samą indywidualną dietę. Ja np. nie jem mięsa, wiec musiała się bardziej postarać w kombinowaniu, ale nie było problemów 😛
30 października 2012 at 23:29Dziennikarki z Miasta Kobiet już po raz drugi testują odchudzanie, może to Cię jakoż natchnie [usunięto_link] Jest też jakież nowe centrum medyczne, mocno się reklamuje i w prasie, i na bilboardach, i w necie, nie pamiętam w tej chwili nazwy, ale musiało Ci to mignąć, jeżli jesteż z Krakowa.
31 października 2012 at 21:20Fizjomed znam jako gabinet rehabilitacji, bardzo dobre zreszta sa o nim opinie. To porady dietetyczne też tam są? Dobra wiadomożć, chętnie sprawdzę
5 kwietnia 2013 at 10:03bardzo dobry pomysl zeby szukac dietetyka!
ja tak zwklekalam moje sposoby walki z dodatkowymi kg na nic az w koncu zmusilam sie zeby skorzystac z pomocy.. polecam babeczke z krakowkiego dualmedu.
- AutorOdp.