- AutorOdp.
- 8 wrze艣nia 2006 at 05:43
Kobieta?? 馃槸
Ja nidgy nie p贸jde do kobiety. Niestety jestem z Poznania i nie doradz臋, jedynie co moge powiedzie膰 to to, 偶e faceci s膮 lepszymi ginekologami.
Spr贸buj p贸j偶膰 do przychodni przy jakim偶 szpitalu, tam na pewno b臋dzie przyjmowa艂 jaki偶 ginekolog i to za darmo.19 pa藕dziernika 2006 at 08:19Ja mam podobne zdanie choc cala moja ciaze prowadzila kobieta i bylam bardzoz adowolona tyle ze sobie wyjechala
19 pa藕dziernika 2006 at 21:04Dobrze ze my mamy ten problem z glowy, choc moj kolega chodzi z zona razem do ginekologa-zeby bron boze nie dotkal jej lekarz inaczej niz trzeba.
To juz schiza7 czerwca 2007 at 09:39ja szczerze polecam dr Masior. Ma gabinet prywatny na ul Starowi偶lnej ale przyjmuje te偶 w przychodzi podg贸rskiej (Rynek podg贸rski). Wizyta nie jest droga, 60 z艂 a na prawd臋 warto.
8 czerwca 2007 at 05:17dr sliwinska, przychodnia na widoku, jest super, wizyta kosztuje 60 zeta:)
28 pa藕dziernika 2007 at 18:45Ja nigdy u m臋偶czyzny ginekologa nie by艂am. Mam swoja Pani膮 G jest dobra. Ma mily gabinet spokjny, fantastyczna atmosfera. wizyta kosztuje 50 zl, na ka偶dej wizycie robi usg, nie ma problemu z receptami na d艂uzszy okres czasu, no i czuje sie u nije bardzo komfortowo.
dr Lidia Dobrza艅ska-Tatarczuch , gabinet przy ulicy Siemiradzkiego 19, przyjmuje wt sr czw od 13 do 17.Pozdrawiam
28 pa藕dziernika 2007 at 18:53tam gdzie jest awf prywatny gabinet mo偶na ja znajsc przez wpadka.pl
40 zl wizyta31 pa藕dziernika 2007 at 16:11ostatnio bylam w promedisie, calkiem spoko, mila pani doktor, zapomnialam neistety nazwiska:(
27 lipca 2008 at 11:04Przy ul. Bronowickiej jest niewielka przychodnia i wspaniali ginekolodzy. Naprawd臋 polecam.
3 czerwca 2011 at 14:15niestety kobiety nie znam, mog臋 poleci膰 wspania艂ego ginekologa dr
Marcina Op艂awskiego, jest sympatyczny i ma bardzo du偶膮 wiedz臋
lekarsk膮. Ka偶dy problem omawia z pacjentk膮 i stara si臋 zastosowa膰 jak
najlepszy spos贸b leczenia, jego diagnozy s膮 trafne, opieraj膮 si臋 na
badaniach i do偶wiadczeniu, ja jestem zadowolona gdy偶 pom贸g艂 mi w
problemie, z kt贸rym boryka艂am si臋 kilka lat.29 czerwca 2011 at 23:29Lekarz – Tomasz Milewicz, przyjmuje np. na Sadowej w Krakowie. Mo偶e jest troch臋 gburowaty, ale zna si臋 na rzeczy i wielu osobom pom贸g艂, szczeg贸lnie w staraniu si臋 o dziecko. Jest ginekologiem-endokrynologiem. Wizyta 70 z艂. Dobrej pani ginekolog nie znam w Krakowie.
14 pa藕dziernika 2011 at 12:07Moim zdnaiem jesli macie problemy typowo onkologiczne-tak jak moja mama z podejrzeniem raka szyjki macicy polecam bardzo dobrego moim zdaniem lekarza Jerzego Jakubowicza.Doktor nie prowadzi ci膮zy,tylko zajmuje si臋 w艂asnie takimi przypadkami jak ten mojej mamy.Zawsze chodze z ni膮 na wizyte i moge powiedziec ze to dusza cz艂owiek i 偶wietny specjalista.Mam telefon do niego,wiec moge podac jesli bedziesz zainteresowana.A i przyjmuje na Cybulskiego.
5 grudnia 2011 at 10:54Dziewczyny,a czy mozecie poda膰 cene za cytologie i USG piersi w Waszych miastach ? Jestem ciekawa jak to wyglada i czy sa one podobne.
11 stycznia 2012 at 13:35Za wizyte p艂ace 100z艂 . Natomiast z tego co pamietam to pierwsza wizyta z kompleksowym badaniem ginekologicznym i piersi to koszt 150z艂. W tym jest cytologia i USG ginekologiczne i piersi oraz ustalenie dalszego post臋powania.Wiec wydaje mi si臋 ze cenowo wcale nie jest zle. Wiadomo ze w kazdym miescie jest inaczej.
29 maja 2012 at 15:46Czyli tak naprawde cena jak na Krak贸w i kazde du偶e miasto bardzo atrakcyjna. Moja kolezanka z Warszawy m贸wi艂a ze sa i takcy lekarze kt贸rzy wo艂aja i 400z艂.
- AutorOdp.