- AutorOdp.
- 3 lipca 2012 at 19:01
Ja mog臋 poleci膰, ale jest to m臋偶czyzna, za to 偶wietny specjalista, bez dw贸ch zda艅! Doktor Kowalczyk. Poza tym ja te偶 zawsze chodz臋 do facet贸w.
Polecam,
lagenko4 sierpnia 2012 at 10:58Gdyby jednak znalaz艂a si臋 osoba, kt贸ra woli chodzi膰 do kobiety to mog臋 poleci膰 Agnieszk臋 Janczak-Saif. Ma gabinet prywatny na D艂ugiej. D艂ugo szuka艂am dobrego lekarza i by艂am pod wra偶eniem jak do niej trafi艂am. Na tej wizycie wi臋cej si臋 dwiedzia艂am ni偶 przez ostatnie lata u innych „specjalist贸w”. Pani doktor ze spokojem wszystko wyja偶ni艂a, nie spiesz膮c si臋 i nie pozbywaj膮c pacjenta. Z czystym sumieniem polecam szczeg贸lnie tym osobom, kt贸re zosta艂y wystaraszone przez innych lekarzy, 偶e ich stan jest nienajlepszy.
15 pa藕dziernika 2012 at 13:21S艂uchajcie, ja ma pytanie ile p艂acicie za tak膮 prywatn膮 wizyt臋 i ile kosztuje dodatkowo zrobienie cytologi na wizycie?
2 stycznia 2013 at 14:48Jesli chodzi o wizyt臋 w prywatnym gabinecie to 100-120z艂 to moim zdaniem taka norma. Zw艂aszcza w wiekszych miastach.
4 listopada 2016 at 16:29Je偶li chodzi o takie do偶膰 skomplikowane sprawy zdrowotne powi膮zane z ci膮偶膮, z ci膮偶膮 zagro偶on膮 to tutaj bym radzi艂a pana 艁abiaka z poradni na Kopernika. Pracuje tam przy szpitalu uniwersyteckim, wi臋c je偶li chodzi o jakie偶 konsultacje kliniczne to nie ma z tym problem贸w. Ma do偶wiadczenie i wyniki, wielu mamom ju偶 pom贸g艂 w tym mnie.
3 marca 2019 at 17:39te偶 u mnie by艂o tak, 偶e najcz臋艣ciej chodzi艂am do facet贸w ginekolog贸w i przyznaj臋, 偶e by艂am zadowolona, zawsze byli rzetelni i konkretni, teraz chodz臋 do dra Jankowskiego do Feminy. Bardzo sobie chwal臋, wi臋c to miejsce mog臋 spokojnie ci poleci膰.
- AutorOdp.