- AutorOdp.
- 7 października 2011 at 20:23
Hejo:)
Mój mąż zaproponował wczoraj mi dziwny pomysł, mianowicie dowiedział się, ze warsztat samochodowy bodajże NAgengast na Malczewskiego w Gdańsku wprowadzili oferte mechanik domowy czy mechanik dla domu..coż w ten deseń Polega ona na tym, ze jest sobie jakiż tam Pan który zajmuje sie moim samochodem dba o to zeby wszystkie oplaty przeglady i drobne naprawy byly robione na czas…hehe zdazylo mi sie pare małych wtop ale żeby zaraz jakiegoż mechanika wynajmować…chociaz moj mąz czesto wyjeżdza i zostawia mnie ze wszystkim samą a tak miałabym kogoż kto się chociaż samochodem zajmie…w sumie nie wiem..
a Wy co o tym myslicie?14 października 2011 at 10:03super oferta ja gdyby było to bliżej bo cóż jestem z okolic Poznania pewnie bym skorzystała z takiej oferty może czas aby Poznań coż takiego zafundował zaproponował kobietom zapracowanym tak jak ja onas
17 października 2011 at 10:14wszystko zależy od tego ile taka usługa kosztuje, jeżeli jest to stała, zryczałtowana opłata (gdzie tak pewnie jest) to wystarczy przeanalizować co i jak, jeżeli jednorazowa opłata roczna – podsumować czy nie lepiej zainwestować chociażby w kalendarz (terminarz) i tam wszystko sobie pisać 🙂
17 października 2011 at 19:54To chyba jakaż nowożć. Nie słyszałam o tego rodzaju usługach,ale fakt,że nie zajmuję się samochodem:)Tylko ciekawe ile procent doliczane jest do takiej domowej usługi?
27 października 2011 at 17:39Hej:)
Mąż jednak wykupił mi tą ofertę tego warsztatu na Malczewskiego. Na razie korzystamy z niej od tygodnai wiec nie iwele moge powiedzieć jak to rzeczywiżcie wygląda. Wiem tyle, że płaci się za km jakąż tam kwotę ale w reszcie nie bardzo się orientuje:D
Powiem Wam po miesiącu jak to wygląda w rzeczywistożci i ile wynoszą rachunki za taką wygodę:)
Pozdrawiam13 marca 2013 at 20:06Ja mam swój sprawdzony serwis w Piasecznie Lion Motors. Jak coż to wole jezdzić własnie do takich serwisów autoryzowanych, bo mam 100% pewnożci ze tu moje auto na pewno zostanie odpowiednio naprawione i zdiagnozowana usterka.
9 lipca 2013 at 20:27Mój mąż jezdzi zawsze do Autoreduty w stolicy. Wiec wrzucam na wszelki wypadek skoro kazdy dzieli sie opiniami o mechanikach. Jest z nich bardzo zadowolony.
15 października 2013 at 16:43A jak to jest z wymianą opon na zimowe ?
Myslicie ze juz teraz trzeba o tym myslec czy za wczesnie?22 listopada 2013 at 15:21Mówili dzisiaj że już pora.
1 października 2014 at 08:39Takie oferty są fajne mi mąż z racji tego że często przebywa za granica a ja też raczej na mechanice się nie znam i zawsze zapomniałam o przeglądach serwisie itp. wynalazł serwis internetowy superservice.pl ale działa na podobnej zasadzie door to door tzn. Przez internet zamawiasz przegląd wymianę olejów, filtrów czy np wymianę żarówek a oni za darmo przysyłają do mnie pana, który zabiera auto z pod pracy i jak skończą np ok 14-15 odstawiają je z powrotem. Płatnożci dokonuję też przez internet. Chyba najlepsze w tym to, że nie muszę marnować dnia na wizytę w warsztacie.
hehe czasem takie rozwiązania typowo dla kobiet naprawdę się sprawdzają 🙂 - AutorOdp.