- AutorOdp.
- 31 maja 2010 at 14:51
Czeżć dziewczyny
co sądzicie o taki sprzęcie – dotykowy 🙂 to w sumie duży plus, bo nie wszystkich spraw można po dotykać hehe 🙂
[usunięto_link]
pytanie tylko czy to się sprawdzi? przy długich pazurach na przykład 🙂 bo jesli nie to zdecyduję się raczej na coż tradycyjnego i też proszę o jakąż opinię oczywiżcie
[usunięto_link]
pozdrawiam gorąco
M11 sierpnia 2010 at 12:35Hm, mam podobnie, chociaż w tym roku planuję zmienić telefon na ten z dotykowym wyżwietlaczem. Więc może po takiej zmianie przesiądę sie też na laptopa z dotykowym monitorem.
A póki co muszę się zadowolić moją toshibką z electro 😉
Ona i tak się brudzi i palcuje, więc co dopiero gdybym dotykała laptopa jeszcze paluchami..8 maja 2013 at 23:32Jak dla mnie to coż takiego nie ma sensu, najlepiej sprawdza się zwykły laptop
19 lipca 2013 at 08:36żaden z tych linków mi się nie otwiera. czy okreżlenie „dotykowy komputer” oznacza po prostu tablet? czy chodzi o coż innego? 😀
9 sierpnia 2013 at 14:08takie dotykowe ekrany w komputerach to bardzo fajna sprawa – można mieć 2 w 1 – laptop i tablet. Warto wybrać ultrabooka, który dodatkowo jest bardzo lekki i bardzo cienki – idealnie pasuje do damskiej torebki 🙂
- AutorOdp.