Drugi mężczyzna

• Autor
    Odp.
  • edit85-24
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 5
    • Początkujący

Witam! Mam problem i proszę Was o radę:( Jestem młodą mężatką z 5-letnim stażem. Jednak mąż dokładnie miesiąc po żlubie zaczął wyjeżdżać do pracy za granicę. Co rok przyjeżdża tylko na okres zimowy na dwa miesiące. Mamy dwie fantastyczne córeczki w wieku 3 i 2 lata, których tato prawie w ogóle nie widuje:( Przez ten czas zaczęło coż między nami się psuć. Zaczęłam interesować się innymi mężczyznami a tak dokładnie to swoim najlepszym przyjacielem, z którym znam się 8 lat, jest on jednoczeżnie przyjacielem mojego męża.Spotykamy się potajemnie, szukamy chwili aby móc być razem, znowu jestem szczężliwa, dowartożciowana, jest taki czuły. Jednak też ma żonę i synka, żona jest moją przyjaciółką mówimy sobie o wszystkim, prawie wszystkim. Mam ogromne wyrzuty sumienia, że tak się dzieje nie chcę rozbijać rodziny ani swojej, ani swojego przyjaciela:( Ale nie chcę też rzucić, tak wspaniałego, przystojnego, zmysłowego, kochanego faceta. Ps. Nie proszę Was o krytykę tylko o radę!

parvati
    Member
    • Tematów: 41
    • Odp.: 4056
    • Guru

85 to rok urodzenia?

edit85-24
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 5
    • Początkujący

A czy to ma większe znaczenie??

iwyl
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 109
    • Zapaleniec

Widziałam kiedyż taką sytuację. Zapewne masz teraz klapki na oczach z powodu tego faceta, ale powiem ci, że nic z tego nie będzie. Tak czy siak – zostaniesz sama.

hard-man
    Member
    • Tematów: 58
    • Odp.: 2184
    • Ekspert

[usunięto_link] wrote:

Widziałam kiedyż taką sytuację. Zapewne masz teraz klapki na oczach z powodu tego faceta, ale powiem ci, że nic z tego nie będzie. Tak czy siak – zostaniesz sama.

Pierwszy raz “ po prostu mogę się podpisać obiema rękoma pod postem Iwyl! Ma absolutną rację, niestety, niestety może stety! Ja akurat oczekuję na moje Marzenie, które bierze prysznic i coż tam jeszcze¦ nie wnikam w te kobiece tajemnice! Ale wciąż staram się być przy niej¦

Jednak Twój post mnie bardzo zaintrygował i zaniepokoił! Nie daj się uwieżć mrzonkom! Napisz do swojego faceta “ prosto i wyraźnie, niech zjeżdża do Polski, bo nie dasz rady! Jeżli jest jeszcze Twój, powinien tu zawinąć w trzy doby! Ja bym wziął nawet job pomywacza naczyń, by uchronić moją dziewczynę pokusy opętańczej samotnożci¦ No i te dzieci “ nie no, nie umiem znaleźć odpowiednich słów żałożci, co Wy sobie robicie! Życzę odrodzenia Waszej pierwotnej miłożci “ daj się ponieżć, gdy zawita u Ciebie “ nie pozwól mu odejżć!

Ponadto życzę Ci, byż ujrzała, że ten inny fajniejszy “ nie jest tym Twoim!
    Szczężcia Ci naprawdę życzę “ nie zgryzot!

PS. Koniecznie go przekonaj, by już nie miał pokusy zagranicznych wyjazdów!

parvati
    Member
    • Guru

[usunięto_link] wrote:

A czy to ma większe znaczenie??

ma, jak najbardziej.

miszczu
    Member
    • Tematów: 49
    • Odp.: 1579
    • Maniak

rodzina ktora jest rodzina 2 miesiace w roku to nie rodzina
    mozna tak przezyc troche ale nie cale malzenstwo
    jesli rodzina jest dla Niego wazniejsza od roboty to ma dziad wracac i juz
    a ten twoj „przyjaciel” – nic z tego nie bedzie
    znam przyklad podobny, mojej przyjaciolce sie nie ukladalo z mezem i to dosc dlugi okres czasu, teraz sie uklada i wszelkie pokusy zniknely, po prostu trzeba sie dogadac

parvati
    Member
    • Guru

ej laska jest jeszcze tak naprawde gowniara, a juz ma meza i co gorsze dwojke dzieci.

co w takiej sytuacji mozna zrobic, jesli sie nie zagubic?

dzieci nie powinny rodzic dzieci ani brac slubow.

jesli zas chodzi o cala sytuacje…otoz chlopcy…chyba troche was ponosi. a szczegolnie ciebie hard-man. ale nic dziwnego, ze piszesz glupoty o pracy na zmywaku, skoro przesliczna przylazi do ciebie tylko na grzmocenie (sorry…na „spektakle erotyczne”) raz na jakis czas i nie masz po prostu pijecia co to znaczy tworzyc rodzine i byc za kogos odpowiedzialnym.

przeciez ten koles nie wyjechal za granice, zeby sie opalac pod palmami, ale po to, zeby zarobic na swoja zone i dzieciaki, ktore zdazyl splodzic. jesli w polsce nie znajduje z pewnych przyczym godziwego zarobku, to uwazam, ze postapil jak najbardziej slusznie. miloscia nikogo sie jeszcze nie wykarmilo. praca na zmywaku tez srednio mozna wyzywic zone i dwojke dzieciakow.

autorko…postepujesz jak glupia krowa. niszczysz swoja rodzine, niszczysz cudza rodzine. nie ma na ten fakt zadnego wytlumaczenia.
    i na pewno nie jest nia „pokusa opętańczej samotnożci” czy inna glupota.

czym sie zajmujesz? masz prace? to moze sobie poszukaj, bo najwyrazniej ci sie po prostu niudzi.

miszczu
    Member
    • Maniak

nie uwazam zeby wyjazd na 5 lat za granice i odwiedzanie jej 2 miechy w roku bylo odpowiednia metoda na „dbanie o rodzine” – takie moje zdanie

to ze splodzil 2 potomkow nie majac zabezpieczenia finansowego to juz oddzielny problem

rodzina jest rodzina i powinna byc razem, czy w Polsce czy za granica, nie ma wiekszego znaczenia

parvati
    Member
    • Guru

tyle ze nie znamy ogolu sytuacji.

moze nie ma tam jeszcze warunkow? moze chce sie troche odkuc zanim wroci lub sprowadzi rodzine do siebie…

tego nie wiemy.

wiemy natomiast, ze w polsce zostawil zone, ktora zachowuje sie jak napalona gimnazjalistka.

miszczu
    Member
    • Maniak

to swoja droga
    delikatnie mowiac zachowuje sie dziecinnie
    mozna powiedziec ze to o czym ja mowilem czyli brak meza 10 miesiecy w roku to sa jakies okolicznosci lagodzace, jednak sami sobie taki los zgotowali
    mimo wszystko zachowanie autorki jest po prostu „zle” ;p niszczy 2 rodziny naraz

moje rozwiazanie jest proste:
    pogadac z mezem i dążyć do wspolnego zycia a powinno byc git
    moze tam pracowac i szukac pracy w polsce lub sprobowac sprowadzic rodzine do siebie

iwyl
    Member
    • Zapaleniec

Według mnie to mało istotne czy klepią biedę, czy ktoż jest opętany samotnożcią czy inne sto powodów. Zdradza go i tyle. Na dodatek z jego najlepszym przyjacielem, co jest niestety poniżej wszelkiej godnożci.
    Zakochała się w nim i jakoż wątpię w to, że ułoży się jej z mężem. Zostanie sama – z dziećmi przy dobrych wiatrach. I nie rzucam słów na wiatr, znam podobną sytuację.

miszczu
    Member
    • Maniak

ja tez znam podobna i w malzenstwie sie wszystko ulozylo 🙂 tylko trzeba chciec

Cleo
    Member
    • Tematów: 29
    • Odp.: 857
    • Zasłużony

[usunięto_link] wrote:

Według mnie to mało istotne czy klepią biedę, czy ktoż jest opętany samotnożcią czy inne sto powodów. Zdradza go i tyle. Na dodatek z jego najlepszym przyjacielem, co jest niestety poniżej wszelkiej godnożci.
    Zakochała się w nim i jakoż wątpię w to, że ułoży się jej z mężem. Zostanie sama – z dziećmi przy dobrych wiatrach. I nie rzucam słów na wiatr, znam podobną sytuację.

haha

jesteż jasnowidzem? :>

iwyl
    Member
    • Zapaleniec

Przecież widać, że ona nie chce być z mężem, tylko z tym drugim, ma klapki na oczach i jest zakochana w nim, więc jak może chcieć czegokolwiek od męża?
    Cleo daruj se dziecko uwagi w moim kierunku i nie rób off-topów 🙂

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Drugi mężczyzna"

Przewiń na górę