- AutorOdp.
- 10 marca 2009 at 16:22
Własnie dostalismy mieszkanie z gminy do remontu i chcemy jako priorytet wymienić drzwi. Ulica jest dosyć nieciekawa, pijacy, menele itp… Co sądzicie na temat takich drzwi antywłamaniowych stalowych może ktoż takie ma, proszę o opinie…
11 marca 2009 at 17:19wyglądają ok – wiem, ze ważne jest żeby miały wychodzące przy zamykaniu zamkiem metalowe trzpienie najlepiej i od góry i od dołu (wtedy w zasadzie nie da się wyważyć), ale widzę że te mają
11 marca 2009 at 17:26w tych drzwiach kusząca jest cena nowe ok 500 zł, a drewniane tego typu to raczej 2x tyle będą kosztowały lub więcej…
16 marca 2009 at 21:46Drzwi ogółem wyglądają całkiem wporządku. Teraz pytanie się nasuwa – Czy nie są puste w żrodku. Spotkałem się z drzwiami które masywnie wyglądają a w żrodku były puste. Jednym słowem obite były ładnym drewnem a w żrodku pusta przestrzeń przeznaczona na zamki ;]
7 lutego 2010 at 16:29ja polecam drzwi z oknovidu, mi sie spawdzaja juz ktorys rok
22 czerwca 2010 at 14:22Jeżeli miałabym zainwestować w takie drzwi to tylko z zamkami od gerdy. Są rewelacyjne,chodzą jak złoto,ciotka sobie takie wstawiła. Jeżli rozważasz kupno takich drzwi to przejrzyj katalog gerdy:)
28 września 2011 at 13:51witam,dziewczyny, a jakie macie dożwiadczenie z drzwiami stalowymi? Je też jestem na etapie wymiany i nie wiem co wybrać? najlepiej jakież w korzystnej cenie.
2 października 2011 at 04:51@lifeolife wrote:
Witam
tez Cię witam, Lifeolife 😉 masz trudnego nicka, cholera 😀
@lifeolife wrote:
ja mam zamontowane drzwi drewniane w sowim domu…
powaga? jesteż odważna dziewczyna 😉
@lifeolife wrote:
i byłam z nich zadowolona do czasu, gdy nie kupiliżmy sobie psa…
żwietnie się z Tobą bawię jak na razie 😀
@lifeolife wrote:
niestety wydrapał mi niezłe dziury w drzwiach i teraz zastanawiam się nad stalowymi
niestety, dokopałaż mi niemiłosiernie…
też mam cholera szaczeniaka, który mi wszystko gryzie 🙄 a to pies 😆
a nie pogryzł Ci jeszce książek!? 👿 chwała Bogu! 😳@lifeolife wrote:
ostatnio sobie moja teżciowa takie zamontowała i wyglądają na trwalsze.
mówisz o drzwiach zdaje się? 😉 chociaż wolałbym, żebyż przechylała się w stronę teżciowej 🙂
nie no, w moim przypadeku jest super sexy, urocza i w ogóle przypomina mi moją Małą 😆
powaga, nie jest upierdliwa jupi
2 października 2011 at 19:30[usunięto_link] wrote:
witam,dziewczyny, a jakie macie dożwiadczenie z drzwiami stalowymi? Je też jestem na etapie wymiany i nie wiem co wybrać? najlepiej jakież w korzystnej cenie.
Nawet najlepsze drzwi nic nie dadzą, jak futryna jest tandetna. Albo zamontowana byle jak. 🙁 A miałam kiedyż taki przypadek w wynajmowanym mieszkaniu, że drzwi były solidne, a futryna ledwo przy żcianie się trzymała.
2 października 2011 at 21:05MieRa, a masz włażciwie co chronić w tym mieszkaniu!? 😉
ps. poza swoją żliczną figurą 😀
3 października 2011 at 19:21[usunięto_link] wrote:
MieRa, a masz włażciwie co chronić w tym mieszkaniu!? 😉
Siebie, naturalnie! 😛
18 listopada 2011 at 14:36A Pani pod nickiem Hard to o co chodzi?? bo w sumie ze wszystkich wypowiedzi nic sie nie dowiedziałam, ani żadnych konkretnych info nie dostałam ;( Może ktoż w końcu poda jakież konkrety? pozdrawiam
15 marca 2012 at 10:10a czy ktoż wymieniał okucia w drzwiach?
Wynajmujemy mieszkanie, nie chcę wymieniać drzwi, ale zamek musimy wymienić, wiec może od razu jakiż wielopunktowy antywłamaniowy kupić?26 kwietnia 2014 at 15:56Ja jestem zdania, że lepiej jest już od razu wymienić całe drzwi, bo później coż tam nie będzie pasowało itd. i będzie więcej kłopotów. Po za tym kupując od Gerdy drzwi panelowe można sobie pozwolić na to, że po jakimż czasie można te panele wymienić, czyli zewnętrzną czężć drzwi, bo tak w żrodku to są drzwi stalowe. Takie rozwiązanie jest na pewno bardzo praktyczne, bo nie trzeba od razu kupować nowych drzwi.
3 maja 2014 at 14:08Też je oglądaliżmy, ale wybraliżmy do domu drzwi Vox.Jakbym miała doradzać komuż to po prostu najlepiej dokładnie przeczytać co piszą producenci o drzwiach , zawsze to lepiej iżć do sklepu już z jakąż wiedzą.Poza tym żeby tak się w pełni czuć bezpiecznie to i o okna trzeba zadbać, bo co z tego że masz super drzwi jak złodziej wejdzie balkonem na przykład.
- AutorOdp.