- AutorOdp.
- 3 lipca 2010 at 13:02
Witam, mam duży problem. Moja pupa jest bardzo nie proporcjonalna do mojej sylwetki. Jest duża i odstająca, kiedy moje łydki są dożć szczupłe. Mam 17 lat i przy wzrożcie 160cm ważę 54kg. BMI jest prawidłowe i jako tako nie chcę schudnąć, ale tylko pozbyć się tej sterczącej pupy. Wiem, że jest to na prawdę oznaka kobiecożci, ale niestety nie będę wyglądała tak pięknie jak J.Lo, ponieważ jestem niska. W dodatku moja pupa pokryta jest celulitem. Jaką dietę powinnam stosować (tak, wiem – nie jeżć słodyczy – tyle że nie mogę sie bez nich obejżć) i jakie ćwiczenia wykonywać ? Rower i jogging są dobre ? Dołączam zdjęcie mojej nieszczęsnej, dolnej czężci ciała. z góry przepraszam za jakożć.
Czekam na odpowiedź kochani ; )[usunięto_link]
5 lipca 2010 at 00:38Nie wiem jak to wygląda w innym ujęciu ,ale z boku wygląda zajebiżcie 😉
Jak już nie możesz się obejżć bez słodyczy to chociaż spożywaj je we wczeżniejszych godzinach.
5 lipca 2010 at 15:03Płaski może nie… Ale mniejszy. Do tego mam szerokie biodra. Podobno to zdrowe, ale musze pozbyć się tych boczków, bo nie wciskam się już w żadne spodnie. A co do brzucha.. To chyba macie rację 🙁
5 lipca 2010 at 16:05eee tylkiem sie martwisz???
lepiej rob brzuszki. 😆
5 lipca 2010 at 19:56Aerobiczna 6 Weidera na brzuszek ale to dla hardcorów już jest trzeba mieć mega silną wole i mnóstwo samozaparcia . Próbowałem i nie dałem rady ale efekt jest naprawde mocny. Oczywiscie można te ćwiczenia uprożcić i sprawdzić czy są jakież efekty .
5 lipca 2010 at 20:29[usunięto_link] wrote:
eee tylkiem sie martwisz???
lepiej rob brzuszki. 😆
Brzuszki nic nie dadzą 😉
[usunięto_link] wrote:
Aerobiczna 6 Weidera na brzuszek ale to dla hardcorów już jest trzeba mieć mega silną wole i mnóstwo samozaparcia . Próbowałem i nie dałem rady ale efekt jest naprawde mocny. Oczywiscie można te ćwiczenia uprożcić i sprawdzić czy są jakież efekty .
A6W jest treningiem do niczego…
I szczerze to idzie pod koniec zasnąć tak długo się robi.
6 lipca 2010 at 03:01@Kowal wrote:
[usunięto_link] wrote:
eee tylkiem sie martwisz???
lepiej rob brzuszki. 😆
Brzuszki nic nie dadzą 😉
[usunięto_link] wrote:
Aerobiczna 6 Weidera na brzuszek ale to dla hardcorów już jest trzeba mieć mega silną wole i mnóstwo samozaparcia . Próbowałem i nie dałem rady ale efekt jest naprawde mocny. Oczywiscie można te ćwiczenia uprożcić i sprawdzić czy są jakież efekty .
A6W jest treningiem do niczego…
I szczerze to idzie pod koniec zasnąć tak długo się robi.
a próbowałeż ? fakt z każdym dniem coraz dłużej ale już po połowie cyklu widać efekty. I dlaczego uważasz że jest do niczego ? Jestes instruktorem kulturystyki ? może fitnesu ? 😉
6 lipca 2010 at 09:02może się mylę, ale A6W jest do wyrzeźbienia miężni, a nie do spalenia tkanki tłuszczowej, możliwe, że dlatego nie było widać efektów. a poza tym, oprócz takich ćwiczeń na konkretną partię ciała należy dołożyć do tego ćwiczenia aerobowe typu bieganie, pływanie, jazda na rowerze. wtedy mogą być widoczne jakież efekty.
6 lipca 2010 at 10:00zgadza się że A6W jest ćwiczeniem na rzeźbe brzucha ale przy tym spala sie dużo tłuszczu i jest ćwiczeniem polecanym przez specjalistów i jeżeli do tego dołożymy jakąs diete efekt musi byc widoczny
6 lipca 2010 at 13:50[usunięto_link] wrote:
a próbowałeż ? fakt z każdym dniem coraz dłużej ale już po połowie cyklu widać efekty. I dlaczego uważasz że jest do niczego ? Jestes instruktorem kulturystyki ? może fitnesu ? 😉
Instruktorem nie jestem chociaż chodziłem na kurs (kulturystyka i fitness) ,ale stwierdziłem ,że niczego tam się nie nauczę i zrezygnowałem. Jestem instruktorem technik interwencyjnych.
Nie wiem czy trudniej ,bo za drugim razem robiłem od końca pomijając początek ,bo w ogóle nie czuje tego treningu w początkowej fazie.
Tak robiłem,tylko dodawałem dodatkowe ćwiczenia ,bo jest do niczego. Trening skupia się głównie na górnych partiach ,gdzie w ogóle zostają pominięte skożne. Takie coż w przyszłożci doprowadzi do przeciążeń.
Poza tym co znaczy na rzeźbę?Na rzeźbę to jest dieta i żaden trening nie odsłoni miężni jakie by one nie były przy dużym poziomie tkanki tłuszczowej. Zresztą niektóre źle wpływają na kręgosłup.
A6W robiłem mając 12może 14lat i kilka lat później i twierdzę,że są efektywniejsze treningi.Lepszy trening to abs2. Choć sam wole sobie układać treningi.6 lipca 2010 at 19:45Co do rzeźby miężni to normalne że nie bedzie widać ich widocznych zarysów pod warstwą tluszczu . A co do a6w nie jestem aż takim specem ażeby sie sprzeczać i oddaje Ci pełnię wiedzy na ten temat . Z tego co napisałeż jesteż bardziej w temacie . Ja mam tylko kilku znajomych którzy sie tym zajmują .
6 lipca 2010 at 19:55Nie opłaca się robić. Raz ,że zajmuje dużo czasu to jeszcze trzeba robić co dziennie. Brzuch wystarczy robić 3-4razy w tygodniu by dobrze wzmocnić. Choć jak chcesz mieć „kratkę” to nawet nie trzeba go nieraz robić ,wystarczy odpowiednio niski poziom tkanki tłuszczowej.
- AutorOdp.