• Autor
    Odp.
  • ala05
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 1
    • Początkujący

Mam problem. Od ponad roku jestem (a raczej jeszcze szeżc miesięcy temu byłam) w związku z mężczyzną, który niestety ma dziewczynę. Już nie jesteżmy razem, odeszłam od niego zaraz po tym jak okazało się, że jestem w ciąży. Mój problem polega na tym, że to kolega mojego brata ze studiów i pomimo faktu, iż nie jesteżmy razem on ciągle dąży do kontaktu ze mną, najgorsze jest to, ze pytam kto „zrobił mi ten brzuch”. Próbowałam okłamywać tego natręta ale to nie poskutkowało. Nie wiem co mam robić, nie chce utrzymywać z nim kontaktu oraz nie zależy mi aby miał on jakikolwiek kontakt z dzieckiem. Wiem, że jeżli nadal będę z nim utrzymywać kontakty to on pomimo faktu posiadania dziewczyny będzie wykorzystywał to, że będziemy mieli dziecko aby znowu się do mnie zbliżyć i zdradzać swoją dziewczynę.

landrynka
    Member
    • Odp.: 2
    • Początkujący

ale ja tu czegos nie rozumiem?teraz ci pzreszkadza ze by chcial zdradzac dziewczyne a wczesniej nie przeszkadzalo,czy nie wiedzialas ze ja ma??

tapir19
    Member
    • Tematów: 17
    • Odp.: 52
    • Stały bywalec

Mi sie wydaje ze pomimo wszystko powinien wiedziec ze to jego dziecko.Daj mu poprostu do zrozumienia ze ze miedzy wami nic juz nigdy nie bedzie i tylko dziecko bedzie was laczyc

TrancEye
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 205
    • Zapaleniec

[usunięto_link] wrote:

Mi sie wydaje ze pomimo wszystko powinien wiedziec ze to jego dziecko.Daj mu poprostu do zrozumienia ze ze miedzy wami nic juz nigdy nie bedzie i tylko dziecko bedzie was laczyc

TYLKO DZIECKO????
    Co Ty za przeproszeniem pier***isz…

tapir19
    Member
    • Tematów: 17
    • Odp.: 52
    • Stały bywalec

o co ci chodzi?poza tym wyrazaj sie poprawnie na tym forum

WarnGirl
    Member
    • Tematów: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

Być w związku z kimż,kto jest już w związku…yyy…nieogarniam 😕
    Myżlę,że ten chłopak zdaje sobie sprawę z tego,że to może być jego dziecko,dlatego dazy do kontaktu z Tobą.Ma prawo wiedzieć,a dziecko ma prawo znać ojca.

Anonymous
    Inactive
    • Tematów: 11
    • Odp.: 1451
    • Maniak

Pomimo, że byłaż tylko jego kochanką, to mimo wszystko nic dziwnego, że domyżla się, że on może być ojcem i ma prawo znać prawdę. W końcu to jego dziecko, nie?

ala05
    Member
    • Odp.: 1
    • Początkujący

[usunięto_link] wrote:

ale ja tu czegos nie rozumiem?teraz ci pzreszkadza ze by chcial zdradzac dziewczyne a wczesniej nie przeszkadzalo,czy nie wiedzialas ze ja ma??

Jak się tylko zorientowałam to zaczęło mi przeszkadzać i to bardzo. Myżlisz, że jakikolwiek facet mówi prawdę od razu. „Miłożć” to dziwne uczucie powoduje, że dopuszczamy wiele rzeczy. teraz gdy zrozumiałam, ze on traktował (z resztą swoją dziewczynę też tak tratuje – nazywa ja głównie głupią …) mnie jak żcierę wszystko mi w nim przeszkadza. On uważa, ze mu wszystko wolno bo jest facetem i jest z dobrego domu, a ja według niego to jestem prostytutką, która leciała na jego pieniądze – mnie jego status majątkowy nie interesuje. Zrozumiałam (po nie w czasie), że nie mogę krzywdzić jego dziewczyny, która wystarczająco krzywdzona jest przez niego. Domyżlił się, że to jego dziecko, a kontakt pewnie chce mieć z nim tylko po to by pokazać jakim wspaniałym jest ojcem i poczuć się lepiej w swoim towarzyskie. To nie jest tylko dziecko. Oczywiżcie dziecko ma prawo znać ojca, ale czy ten osobnik zasługuje, powinien mieć z nim kontakt skoro wszystkich w okół siebie traktuje przedmiotowo? Tego nie wiem i dlatego pytam o radę. Bo na forum jestem bardziej anonimowa i nikt nie robi ze mnie kobiety lekkich obyczajów jak to ma miejsce wżród moich znajomych.

ewelina88
    Member
    • Odp.: 48
    • Bywalec

Yyyyy… powiem tylko tyle… to zajebistych masz znajomych…

afro_disiac
    Member
    • Tematów: 24
    • Odp.: 720
    • Zasłużony

Nazywasz ojca swojego dziecka natrętem? A gdy szłaż z nim do łóżka to też szłaż do łóżka z natrętem. To nie chodzi tylko o Ciebie, czy Tobie zależy na tym, żeby utrzymywał kontakt z dzieckiem. On ma takie samo prawo do tego dziecka jak i ty. Rozumiesz. I może chcieć mieć kontakt ze swoim dzieckiem, albo przynajmniej mieć prawo wiedzieć, że ma dziecko w drodze, już nie mówie o tej dziewczynie z którą jest. Ona też ma prawo wiedzieć że jej chłopak już jest ojcem. Ogólnie tyle się mówi o dyskryminacji kobiet. A patrzcie jak w takich sprawach bywają dyskryminowani faceci. Masakra

To jest jego dziecko kobieto. Więc powiedz mu czym prędzej, że nosisz jego dziecko. A nie myżl tylko o sobie i tym, czego ty chcesz.

alia
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 54
    • Stały bywalec

Myżlę że on powinien wiedziec o dziecku i tym co ty o nim myżlisz. Powiedz mu, że nie wyobrażasz sobie aby był ojcem na pokaz. I tak jak mówił jeden z poprzedników, jego dziewczyna też musi o tym wiedzieć. O tym jaki on jest naprawde.
    Natręt natrętem, ale ma prawo wiedziec że będzie ojcem.
    No i oczywiżcie sprawa alimentów. Ty być moze nie potrzebujesz jego pieniędzy, ale zdaj sobie sprawę z tego że dziecko=wiele wydatków. I te pieniądze nie będą dla ciebie, tylko dla Tego maleństwa.
    Powodzenia!

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Dylemat"

Przewiń na górę