- AutorOdp.
- 20 września 2007 at 21:33
[usunięto_link] wrote:
Czy jest dzien meza??? 😀
moze i jest ale malo popularny.
na pewno jest dzien mezczyzny, ktory wypada 10 marca i jest swietem miedzynarodowym, a nie tak jak dzien chlopaka.21 września 2007 at 10:55Ohh jeny widze,ze niekotre z Was swiezo skonczylo liceum i juz udaja dorosle :/ Przeciez wiadomo,ze Dzien CHlopca obchodzilo sie naogol w szkolach i wymyslalo sie co kupic rozrabiakom w klasie i zazwyczaj byly to bzdurne rzeczy. Jedni ten Dzien swietuja tak jak np Dzien kobiet ,gdy dostajemy kwiatka i jakis drobiazg a cieszy 🙂 ,inni zas nie swietuja tego Dnia.Nie wpadajmy odrazu w agresje badz „pseudo doroslosc” :/
Ja rowniez tego Dnia CHlopca nie swietuje a jedynym prezentem dla mojego tygryska bede JA 😆 i namietny buziak jak codzien. 😉26 września 2007 at 20:45Nie wierzyłam że jest dzień mężczyzny dopóki sama tego nie sprawdziłam. Rzeczywiżcie jest. Czy tylko ja jestem tak „zacofana”?
26 września 2007 at 20:45Ja zawsze kupuje cos mojemu mezczyznie i to nie 10 marca tylko wlasnie 30 wrzesnia:) wiadomo ze kazdy dzien jest wyjatkowy kiedy jestesmy razem ale raz po raz warto dac sobie jakis drobiazg:) i taki dzin sie do tego nadaje
26 września 2007 at 21:22My też nie obchodzimy tego „żwięta”… Taka naciągana zabawa z lat szkolnych.
26 września 2007 at 22:32My też nie obchodzimy, po prostu.
27 września 2007 at 06:56A ja obchodzę, może obchodzę to za dużo powiedziane, po prostu robię wtedy mojemu mężczyźnie małą przyjemnożć i nie widzę w tym nic złego i szczerze mówiąc nie kojarzy mi się to jakoż specjalnie ze latami szkolnymi 😛
27 września 2007 at 07:29Każdy powód jest dobry, żeby Go wydrzeć do teatru 😈 😈
27 września 2007 at 17:32A ja qrcze zawsze zapominam o dniu chlopaka Heh 😕 A to jest fajny powod by np spedzic fajny romantyczny wieczor z dobra kolacja Heh
27 września 2007 at 18:47A ja nie mam chłopaka, więc mam problem z głowy 🙂 przynajmniej znalazłam jakiż plus tego stanu 😀
- AutorOdp.