Dziewczyny pomozcie…facet…

• Autor
    Odp.
  • Malinka
    Member
    • Temat贸w: 31
    • Odp.: 527
    • Zas艂u偶ony

馃槈

eta
    Member
    • Temat贸w: 43
    • Odp.: 1270
    • Maniak

po pierwsze nic na sile…
    po drugie zastanow sie czego ty chcesz…
    jak juz sie zastanowisz wez go na powazna rozmowe albo jestescie razem i cos robicie z tym zwiazkiem albo koniec.. a nie jakies takie..
    ja tez kiedys nie widzialam sie z chlopakiem z 6 dni to byl max w naszym zwiazku.. przez ten czas zastanowilam sie czego chce i czego oczkuje od niego..
    postawilam sprawe jasno… on tez powiedzial co mu na serccu lezalo..
    i jestem z nim 4 lata…

smarta
    Member
    • Temat贸w: 6
    • Odp.: 83
    • Sta艂y bywalec

Powiem Ci tak… duzo razy mialam podobna sytuacje, zrywalam z chlopakiem i wracalismy do siebie ale to zawsze ja mu wszystko wybaczalam a on prosil o laske 馃檪 az w koncu skonczylo sie poznalam kogos innego bylo mi ciezko bo bylismy razem 3 i pol roku ale zerwalam ten zwiazek bo nie bylo sensu. Kochalam go barzdo mocno i bardz mi na nim zalezalo byl dal mnie najwazniejsza osoba w zyciu, ale szybko poznalam kogos innego i powiem Ci ze to pomoglo mi zapomniec o tym co bylo chociaz nie do konca. Ale teraz jestem juz szczesliwa bo nowy mezczyzna okazal sie skarbem…:)

ale jesli chodzi o Ciebie to moge Ci poradzic albys naprawde porozmawiala z nim ostatni raz i niech on podejmie ostateczna decyzje. Jesli zdecyduje ze nie chce juz tego zwiazku to jedynym sposobem na zapomnienie jest znalesc sobie kogos innego albo zorganizuj sobie czas aby zapomniec, tylko tyle moge Ci porazic w tej sprawie, widac ze jestes bardzo zdesperowana ale pamietaj nie warto plaszczyc sie przed facetem bo jesli on Cie nie docenia i nie chce byc z Toba to na Ciebie nie zas艂uguje. G艂owa do g贸ry wez sie w garsc i pamietaj ze z facetem trzeba ostro 馃檪 powodzonka i trzymaj sie cieplutko

Malinka
    Member
    • Temat贸w: 31
    • Odp.: 527
    • Zas艂u偶ony

Rozmawialam z nim… rozmawiamy codziennie na gadu. Byc moze sie jutro zobaczymy, a jak nie jutro to w niedziele. On sam nie wie czego chce, nie wie czy woli byc sam czy ze mna. Chcialam da mu troche czasu, ale ja nie umiem 馃檨

smarta
    Member
    • Temat贸w: 6
    • Odp.: 83
    • Sta艂y bywalec

hmm… w takim razie jesli on nie jest zdecydowany to mysle ze do Ciebie wroci tylko chce Cie jeszcze przetrzymac, poprostu chce zebys go prosila i blagala, chce sie podbudowac (tacy sa faceci)

Powodzenia Ci zycie.

Musisz si臋 zalogowa膰 by napisa膰 odp. w temacie: " Dziewczyny pomozcie…facet…"

Przewi艅 na g贸r臋