- AutorOdp.
- 21 listopada 2011 at 11:50
Witam was. Mam na imię Natalia mam 23 lata a mój partner 30. Jesteżmy zaręczeni od sylwestra zeszłego roku, razem jestesmy prawie 3 lata. Mój partner ma za sobą prawie 10 letni zwiazek i 10letnią córkę. Wszystko było dobrze obecnie od roku przebywamy w holandii. Wszystko było ok rozmawialismy o tym ze nazbieramy sobie na małe wesele idt. Aż tu nagle w sobote wieczorem wypiliżmy kilka piwek i jak zwykle na wieczór gotowaliżmy kolacje. I nagle usłyszałam ” może byłoby lepiej jakbyżmy się rozstali? myżlę że dla Ciebie było by tak lepiej” zaniemówiłam i łzy pojawiły mi się w oczach. Odpowiedziałam: chyba oszalałeż dlaczego tak mówisz przecież cały czas wszystko było dobrze skąd takie mysli nagle? To mi powiedział ze czasem tak mu się wydaje.. Eh a na drugi dzień powiedział że on chyba nie chce żlubu i że naprawde czasem się zastanawia czy nie było by mu lepiej samemu a po chwili mi mówi że jak wynajmiemy większy dom to zaprosimy do nas rodziców i zachowuje sie normalnie jakby nic takiego nie powiedział. Przed urlopem mielismy male problemy bo pracowalismy na tym samym dziale cały dzien i w pracy i w domu bylismy razem.. ja bylam troche zazdrosna jak gdzies chodził czy cos.. ale po urlopie mnie przeniesli na inny dział zakladu i w pracy praktycznie sie nie widzimy i doszlam do wniosku tez ze nie moge byc tak zazdrosna i juz nie pytam gzie po co idzie i kiedy wroci zaufałam mu. Więc skąd takie słowa?? Moze ja moge coż zrobić zeby go upewnić w uczuciu?? Co o tym wszystkim myżlicie?? Bardzo prosze o wypowiedzi.
Natalia….
25 listopada 2011 at 18:30Każdy ma swoje gorsze dni. Teraz jest okres spadku testosteronu (od października), lekkie stany depresyjne u mężczyzn czy mniejsza energia to norma. Nie tylko wy macie wzloty hormonów. Może być też inna opcja coż mu nie leży,ale nie chce o tym mówić.
26 listopada 2011 at 22:30nie wydaje mi sie, ze takie zachowanie mozna wytlumaczyc depresja jesienna. jsli chocby raz tak powiedzial, to znaczy ze nie jest pewny waszego zwiazku.
17 grudnia 2011 at 12:34Racja,ma wątpliwożci i to widać. Poza tym może być również tak,że przesyciliżcie się swoją obecnożcią -cały czas w pracy i w domu,a przecież każdy potrzebuje odpoczynku od tej drugiej osoby.
7 stycznia 2012 at 20:38Chciałabym Cię pocieszyć, ale nie umiem. Kiedyż tez jeden facet powiedział mi, że nie wie czy nadal powinnismy być razem, a później zachowywał się „normalnie” tyle, że dla mnie albo się kocha i jest się pewnym, albo kończy się związek. Nasz się zakończył.
9 stycznia 2012 at 12:49Może postaraj się wrócić do tej rozmowy, co? 🙁 Nie ma nic gorszego niż wątpliwożcią w związku. Szczera rozmowa z partnerem powinna rozwiać wątpliwożci. Powiedz mu o swoich uczuciach, ale i obawach czy lękach.
10 stycznia 2012 at 12:51wydaje mi się, że powinnaż wrócić do tej rozmowy i dowiedzieć się od niego o co mu chodzi, skąd miał takie myżli itd.
może to tylko p****żciowe wątpliwożci, gorszy humor, a może coż poważniejszego jest na rzeczy. ale to tylko i wyłącznie on może Ci na te pytania odpowiedziec.11 stycznia 2012 at 00:08dziwisz się 30-letniemu facetowi, który ma 10-letnią córkę, że się zastanawia przy 23-letniej lasce? 🙄
no to pokaż mu, że będziesz fajną babką i… zaprzyjaźń się z tą córką, do cholery! 👿
27 stycznia 2012 at 12:22Racja,możesz coż zrobić włażnie w tym kierunku. Spróbuj poznać jego córkę, zobaczysz jaka jest i jak będą układać się Wasze relacje. Wątpliwożci są czymż zupełnie normalnym.
- AutorOdp.