- Ten temat ma 9 odpowiedzi, 7 g艂os贸w, a ostatnio zosta艂 zaktualizowany 18 lat, 9 miesi臋cy temu przez
Zielonooka.
- AutorWpisy
- 4 pa藕dziernika 2007 o 14:51 #2297
jak juz wspominalam spotykam sie z chlopakiem kilka miesiecy.
jego dziewczyna byla na praktykach we Wloszech,ale on juz wiedzial ze nie chce z nia byc.
kiedy wrocila powiedzial jej to ze jej nie kocha i zeby sie wyprowadzila.
wtedy mogl sie oficjalnie ze mna pokazywac a nie zyc w przekonaniu ze ktos by mogl nas razem zobaczyc.mowi ze mnie kocha,udowodnil mi to zrywajac z nia dla mnie.
wczoraj ktos zadzwonil u niego kilka razy domofonem i sie nie odezwal.
on sobie „wbil faze” ze ONA byla u gory i slyszala przez drzwi nasze rozmowy.strasznie sie tym przejal! 馃槸 zrobil sie nerwowy i musielismy wyjsc z domu.chwilke potem uslyszalam od niego ze nie jest jednak jeszcze gotowy na nowy zwiazek i ze nie chce zebym tak cierpiala za kazdym razem… a przeciez powinno mu byc obojetne czy ONA slyszala damski glos w jego mieszkaniu czy nie skoro nie sa juz razem!wiem ze mu na mnie zalezy i jak juz bedzie niedlugo ZNOWU gotowy do tego zwiazku… ja odbije pileczke.
dlaczego MY kobiety mamy wszystko znosic a oni przyjda do nas jak im sie spodoba i wszystko ma byc ok?mamy im wybaczac i zapominac?
ONI tego nie potrafia.jak raz z nimi skonczymy oni zamiast rozpaczac jak MY zazwyczaj pocieszaja sie u innej…
zrozumiec faceta 馃槙4 pa藕dziernika 2007 o 15:55 #87017a czy ty jeste偶 pewna ze on z ni膮 skonczyl? skoro tak sie tym p****膮? ;/
4 pa藕dziernika 2007 o 17:09 #87018no widzialam ze sie od niego wyprowadzila bo zniknely wszystkie jej rzeczy…
jego wymowka jest to, ze on nie chce zeby ONA wiedziala na razie,ze sie z kims spotyka dopoki nie wyjasni z nia pare spraw min.”podzial majatku”…mysle czy zostawic to na razie tak az do wyjasnienia czy jak baba byc zlosliwa 馃槇
6 pa藕dziernika 2007 o 05:56 #87019W tym momencie ja troszk臋 rozumiem twojego faceta, ba nawet rozumiem jego reakcj臋, na my偶l ,偶e ONA go szpieguje.
Skoro mieszkali razem, ma by膰 podzia艂maj膮tku to znaczy,偶e ten zwi膮zek trwa艂 dosy膰 d艂ugo. Najgorsze zawsze s膮 wspomnienia.Na pewno prze偶yli ze sob膮 wiele cudownych chwil, kochali si臋. I … jak to z ka偶dej mi艂o偶ci chc膮c sie wyleczy膰 potrzeba czasu.Nawet je偶li jeste偶 osob膮, kt贸ra zrywa i tak potrzebujeszczasu,bo przecie偶 ” nie mo偶na si臋 odkocha膰 z dnia na dzie艅 „.
Skoro kobiea mog艂aby sprawdza膰 go itp, dzwoni膰 na g艂ucho, to znaczy,偶e jest jego maniaczk膮, pragnie o niego walczy膰, a przez to i ty mog艂aby偶 mie膰 problemy.
(chyba domyslasz sie do czego sa zdolne zazdrosne kobiety)…
Najlepszym rozwiazaniem w tym momencie jest czas.6 pa藕dziernika 2007 o 11:12 #87020Ehhh…m臋偶czyzni… 馃檮
6 pa藕dziernika 2007 o 12:13 #87021My偶l臋, 偶e on musi si臋 zdecydowa膰 co chce, bo mo偶e zobaczy艂 j膮 i 偶al mu starego 偶ycia?
6 pa藕dziernika 2007 o 20:42 #87022ja bylam z chlopakiem 5 lat, kochalam go tak mysle… zerwalam z nim dla innego ale minal miesiac i nie jestem z tym drugim. Uwazam ze potrzeba czasu na ochloniecie, przystosowanie sie do nowej sytuacji. Mysle ze w koncu bedzie gotowy 馃檪
8 pa藕dziernika 2007 o 09:38 #87023ha 馃槢 jak sie obierze na faceta taktyke i pokaze ze MY nie mamy tez juz ochoty sie z nim spotykac… to sam przyjdzie do was 馃檪
szybko zmadrzal chlopak 馃榾 i podjal prawidlowa decyzje 馃檮13 pa藕dziernika 2007 o 22:12 #87024No znam te histori臋 od podszewki 馃檪
Mog臋 tylko powiedzie膰, 偶e faceci sa tch贸rzem podszyci 馃榾Sandy Bejbe Ty wiesz, 偶e ja za Ciebie trzymam kciuki 馃檪 a w艂a偶ciwie za Was.
14 pa藕dziernika 2007 o 06:41 #87025@Croppa wrote:
No znam te histori臋 od podszewki 馃檪
Mog臋 tylko powiedzie膰, 偶e faceci sa tch贸rzem podszyci 馃榾Sandy Bejbe Ty wiesz, 偶e ja za Ciebie trzymam kciuki 馃檪 a w艂a偶ciwie za Was.
Oj, wiadomo, 偶e s膮. Gdzie wida膰 odrobin臋 odpowiedzialno偶ci to ju偶 ich nie ma:/
- AutorWpisy
- Musisz si臋 zalogowa膰 by odpowiedzie膰 w tym temacie.