• Autor
    Odp.
  • Venus
    Member
    • Tematów: 49
    • Odp.: 640
    • Zasłużony

Otóż już się witałam kiedyż tam ( dokładnie to wakacje 2007 ), ale przywitam się ponownie 🙂
    Magda jestem.Pochodze z małej miejscowożci, Od tamtego czasu zmieniło się to,że zaczęłam studia. Zmienilam faceta i nadal żyję 😉

Pozdrawiam wszystkie forumowiczki i wszystkich forumowiczów 🙂

hard-man
    Member
    • Tematów: 58
    • Odp.: 2184
    • Ekspert

[usunięto_link] wrote:

Otóż już się witałam kiedyż tam ( dokładnie to wakacje 2007 ), ale przywitam się ponownie 🙂
    Magda jestem.Pochodze z małej miejscowożci,

Magda, piękne imię, a Venus dodatkowo – szumi mi od niego po prostu w głowie 🙄 Obecnie nie przebywaj na tyłach, nie wstydź sie za bardzo… Chętnie posłucham Twojej gawędy 😀

[usunięto_link] wrote:

Od tamtego czasu zmieniło się to,że zaczęłam studia. Zmienilam faceta i nadal żyję 😉

I jak Ci się tak włażciwie żyje – ten obecny – uważasz – spełnia Twoje oczekiwania?
    Radzę powżciągliwożć, moja droga… Lepiej pooglądać, a potem osiągać! 😉

[usunięto_link] wrote:

Pozdrawiam wszystkie forumowiczki i wszystkich forumowiczów 🙂

Wow, no to zawarłaż mnie już na pewno :- bardzo się osobiżcie cieszę, o Venus!

Wiesz, najlepiej pisz, jakbyż miała tu przyjaciół – powoli zaczynam się takim czuć :ok:

Venus
    Member
    • Tematów: 49
    • Odp.: 640
    • Zasłużony

Ha! Nie spodziewałam się,że ktoż mi tutaj odpisze ;p
    Żyję mi się lepiej,chociaż trudniej, ale nikt nie powiedział,że bycie dorosłym to fajna sprawa 🙂 .

Jeżeli możliwe jest możliwe czytanie komentarzy sprzed 3 lat to proszę sprawdzić,by mi uwierzyć,że czułam się tutaj jak w własnym domu 🙂

I cieszę się, że nikt mojego konta nie usunął, bym mogła jak ten strudzony wędrowiec kiedyż tutaj powrócić 🙂

ściskam Cieplutko!

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " ekhm Ja;p"

Przewiń na górę