- AutorOdp.
- 7 września 2010 at 20:39
Jak każda kobieta uwazam że faceci to tchórze i nie dam sie przekonać!
7 września 2010 at 20:42tez tak uwazam
😀
7 września 2010 at 23:52trochę się boję, ale zgadzam się!
8 września 2010 at 10:46Każdy facet to pijak, a każdy pijak to złodziej ❗
8 września 2010 at 13:58w pewnych kwestiach się zgodzę,że są tchórzami ale nie popadajmy w jakiż obłę,że każdy jest taki… ale w sumie gdzież na pewno w nich tkwi taka cząstka tchórzostwa co można interpretować zwyczajnie jako uniknięcie problemu dodajmy łatwe i szybkie pozbycie się problemu..:) 8)
end.8 września 2010 at 14:26To ja jakies szczescie mam nie dosc, ze ich lubie to mam samych bohaterow woklo siebie….zawsze mam bohatera dnia ktory cos dla mnie zrobi i tak o to dzieki plci meskiej moje zycie plynie mi lekko i bezstresowo…;)
8 września 2010 at 14:32gratuluje bezstresowego życia!
Jednak kiedyż bohaterów zabraknie i co wtedy? znajdziesz się sama i ? jeżli wszyscy wyręczają cię..
8 września 2010 at 14:41znasz zasade czlowiek nie umie tego co nie musi..cale zycie walczylam z opinia jedynaka…wiec wszystko robilam sama…naprawialam auta…zmienialam gniazdka gotowalam sprzatalam pralam jak bylo trzeba razem z kolezankami polozylysmy panele na podlodze itd….az pewnego dnia stwierdzilam ze koniec z tym musze byc idiotka zeby robic wszystko czego nie musze….a jak bohaterow zabraknie to wtedy sobie poradze sama jak zawsze ale poki sa….;) Panowie jednak mimo wszystko lubia jak sie z nich robi bohaterow nawet wtedy kiedy zaniosa ci cos na twoje biurko…;)
8 września 2010 at 14:45myżlalam,że za wszystko ktoż cię wyręczą…
ale dobrze,że jednak sama też będziesz umiała cokolwiek zrobić
nie znam takiej zasady:P:P
8)Tak faceci uwielbiają jak się ich chwali.. ale każdy lubi być doceniany:d
8 września 2010 at 15:24Tylko jeżli ktoż nie robi bo nie chce mu się i zrobi ktoż to za niego.. zwykłe lenistwo
8 września 2010 at 18:01co ty dajesz od siebie to samo dostaniesz od ludzi ..u mnie to dziala….
8 września 2010 at 18:04[usunięto_link] wrote:
Tylko jeżli ktoż nie robi bo nie chce mu się i zrobi ktoż to za niego.. zwykłe lenistwo
lenistwo to cos zlego?
8 września 2010 at 18:11na dluzsza mete chyba nie zbyt pozywywna cecha…kazdy jest troche leniuszkiem i mozna sobie na lenistwo pozwolic ale wszystko dozowane w umiarze……….
9 września 2010 at 08:12tak w przypadku kiedy inni muszą odwalać za Ciebie robotę.. 🙂
9 września 2010 at 12:46ale nie wtedy kiedy sa przekonani swiecie o tym ze to co robia to prawie jak uratowanie swiata…to sie nazywa manipulacja;) i czasem jest swietna w uzytku
- AutorOdp.