• Autor
    Odp.
  • czerwony_kwiat
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 258
    • Zapaleniec

no jeżli w odczuciu tych drugich tzw „wybawców” jest ok

Ale nikt nie lubi być pod wpływem kogoż i robić za kogoż roboty…

Mówisz manipulować ludźmi też nie wątpliwie jest jakąż sztuką ale sztuką nie zbyt etyczna..
    Co z tego,że teraz układa się wszystko po myżli jak za parę lat to ta osoba może znaleźć się w takiej sytuacji i nie będzie wcale do żmiechu skłoniłabym się,że nawet wtedy zrozumie, że manipulacja nie jest rzeczą konieczną i nie zbyt etyczna

miszczu
    Member
    • Tematów: 49
    • Odp.: 1579
    • Maniak

[usunięto_link] wrote:

tak w przypadku kiedy inni muszą odwalać za Ciebie robotę.. 🙂

ale ja nikomu nie karze odwalac mojej roboty komus
    jak chca to niech robia, ich wybor

manipulacji mowie nie, za to lenistwo wprost jest spoko ;p

eBoska
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 433
    • Pasjonat

manipulacji mowisz nie ..a przeciez caly swiat polega wlasnie na tym wszystko caly biznes na tym sie kreci uklad super marketow…telewizja mniej lub bardziej ale wszystko wokol ciebie to manipulowanie naszym zyciem ciagla proba wplywania na nas i cale otoczenie

Anonymous
    Member
    • Tematów: 103
    • Odp.: 3449
    • Guru

[usunięto_link] wrote:

Jak każda kobieta uwazam że faceci to tchórze i nie dam sie przekonać!

Widziałem trzy panie co walczyły o miejsce na stole jak zobaczyły mysz 😆 😆 😆

mrowka
    Member
    • Odp.: 736
    • Zasłużony

a Ty zawsze musisz odbijac pileczke, jest temat o facetach, zaloz o kobietach i bedziesz sobie pisal co chcesz a nie zawsze odbijac pileczke bo kobiety nie lepsze.

zeby nie bylo nie zgadzam sie z tym stwierdzeniem ze faceci to tchurze,

Intro
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 194
    • Zapaleniec

o kobietach nie ma sensu podobnego tematu zakładać, bo wszyscy faceci to wiedzą, a większożć użytkowniczek z pewnożcią się nie zgodzi 🙄

miszczu
    Member
    • Maniak

[usunięto_link] wrote:

manipulacji mowisz nie ..a przeciez caly swiat polega wlasnie na tym wszystko caly biznes na tym sie kreci uklad super marketow…telewizja mniej lub bardziej ale wszystko wokol ciebie to manipulowanie naszym zyciem ciagla proba wplywania na nas i cale otoczenie

dlatego nie ogladam tv, staram sie jak najrzadziej chodzic do supermarketu, a z biznesem chce miec jak najmniej wspolnego, chyba ze z wlasnym 1osobowym :d
    i staram sie mowic to co mysle, nie zawsze wychodzi, ale na pewno lepiej niz typowemu kowalskiemu ;p

Anonymous
    Member
    • Guru

@mrówka wrote:

a Ty zawsze musisz odbijac pileczke, jest temat o facetach, zaloz o kobietach i bedziesz sobie pisal co chcesz a nie zawsze odbijac pileczke bo kobiety nie lepsze.

zeby nie bylo nie zgadzam sie z tym stwierdzeniem ze faceci to tchurze,

A co nie znosisz krytyki 😉 i w jakim celu zakładać taki temat?
    Co masz poza tym na myżli z odbijaniem piłeczki? W tamtym temacie co przytoczyłaż nie było żadnego argumentu za, pomijając ,że się z nim nie zgadzałem i podawałem przykłady, konkretne ,a nie typu: tak ,bo tak ,nie bo nie. ;)Tak jak i tu. Przytoczona sytuacja poza tym była bardzo zabawna 😆

mrowka
    Member
    • Odp.: 736
    • Zasłużony

potrafie, mozesz mowic ile chcesz tylko denerwuje mnie takie zachowanie, tak jak powiedzialam zaloz temat o kobietach i nadawaj na nie ile chcesz, Ty zawsze odbijasz pileczke jesli nie wiesz o czym mowie to szkoda

w jakim temacie co przytoczylam chodzi Ci o spamowanie?, oczywiscie wiem ze nic nie reklamujesz, chodzilo mi o co innego;) ale juz sam musisz sie dowiedziec co znaczy slowo spam;)

Anonymous
    Member
    • Guru

@mrówka wrote:

potrafie, mozesz mowic ile chcesz tylko denerwuje mnie takie zachowanie, tak jak powiedzialam zaloz temat o kobietach i nadawaj na nie ile chcesz, Ty zawsze odbijasz pileczke jesli nie wiesz o czym mowie to szkoda

w jakim temacie co przytoczylam chodzi Ci o spamowanie?, oczywiscie wiem ze nic nie reklamujesz, chodzilo mi o co innego;) ale juz sam musisz sie dowiedziec co znaczy slowo spam;)

Jeżli denerwuje to już pozostawiam Ciebie z tym problemem. Po co mam zakładać temat o kobietach już jedna osoba taka jest na forum hehe. Nie wiem o czym mówisz ,bo nie odbijam 😉 Ktoż przytacza ,że mężczyźni to tchórze to niech poda przykład i to nie ja na stół uciekłem.Możesz zresztą jak chcesz to traktować ,podaje realne przykłady. W temacie ,który podałaż odniosłem się do niego po swojemu już pisałem, choć możesz potraktować to jako dygresję jeżli wiesz co to w ogóle ;), poza tym było to pół żartem ,ale może jesteż przewrażliwiona. Co do spamu to lepiej sama wiedzę uzupełnij ,bo nie w temacie jesteż widać 😉

miszczu
    Member
    • Maniak

no strach roznie sie objawia u roznych plci zazwyczaj ;p
    u mezczyzn jest to czesciej strach przed:
    – okazywaniem wlasnych slabosci
    – tym ze nie podola sie sytuacji, ze sa rzeczy na ktore nie ma sie wplywu
    – przed odrzuceniem (ten maleje z doswiadczeniem i wiekiem ;p)

u kobiet czesciej strach przed:
    – tym co ludzie powiedza
    – zdrada ze strony partnera
    – wspomnianymi juz myszami ;p
    – samotnoscia (tym ze nikt ich nie pokocha itp.)
    – zmianami (chyba w nieco wiekszym stopniu niz u facetow, oni latwiej to znosza ;p)

przynajmniej ja takie zachowania zauwazylem ;p

hard-man
    Member
    • Tematów: 58
    • Odp.: 2184
    • Ekspert

[usunięto_link] wrote:

Jak każda kobieta uwazam że faceci to tchórze i nie dam sie przekonać!

masz rację, Maj 😉 trochę tchórzę przed Tobą… 🙄
    ale babki czasem są zbyt drapieżne, wiesz, jakiż wrażliwy…
    może się bać 😯 ja już nie, dasz się zaciągnąć na diabelski młyn? :nono

bedzie horror! :zimno:

BlackCelebration
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 16
    • Bywalec

faceci to tchórze, a może to ja trafiam ciągle na tchórzy?

afro_disiac
    Member
    • Tematów: 24
    • Odp.: 720
    • Zasłużony

Nie tchórze tylko lenie;)

mikus231
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 19
    • Bywalec

No ale w jakiej sprawie tchórze? Nie zbyt ogólne oskarżenie? xD