• Autor
    Odp.
  • parvati
    Member
    • Temat贸w: 41
    • Odp.: 4056
    • Guru

[usuni臋to_link] wrote:

[usuni臋to_link] wrote:

no no no

megan_fox, chcia艂bym wiedzie膰, co to^ znaczy? 馃槈

ja uwa偶am po prostu, 偶e facet w stringach jest – 偶a艂osnyyyy 馃槅

zwyk艂e majty Wam nie wystarczaj膮!!? 馃懣

zalosny…?

gdyby moj mezczyzna wlozyl stringi wygladalby tak samo mesko i dobrze jak w bokserkach czy zwyklych slipach.

co wiecej…wygladalby rownie mesko przebrany za krolika, kurczaka, slonia, gumisia czy mala dziewczynke.

a ty?
    tak samo zalosny…nawet, gdybys wdzial stroj komandosa, majty od ck czy przebral sie za rambo.

Cleo
    Member
    • Temat贸w: 29
    • Odp.: 857
    • Zas艂u偶ony

[usuni臋to_link] wrote:

[usuni臋to_link] wrote:

[usuni臋to_link] wrote:

no no no

megan_fox, chcia艂bym wiedzie膰, co to^ znaczy? 馃槈

ja uwa偶am po prostu, 偶e facet w stringach jest – 偶a艂osnyyyy 馃槅

zwyk艂e majty Wam nie wystarczaj膮!!? 馃懣

zalosny…?

gdyby moj mezczyzna wlozyl stringi wygladalby tak samo mesko i dobrze jak w bokserkach czy zwyklych slipach.

co wiecej…wygladalby rownie mesko przebrany za krolika, kurczaka, slonia, gumisia czy mala dziewczynke.

a ty?
    tak samo zalosny…nawet, gdybys wdzial stroj komandosa, majty od ck czy przebral sie za rambo.

LOL 馃檮

ines.
    Member
    • Temat贸w: 8
    • Odp.: 138
    • Zapaleniec

[usuni臋to_link] wrote:

偶aden facet nie wygl膮da m臋sko w przebraniu kr贸lika czy innego zwierzaka. nie chc臋 tutaj nikogo obra偶a膰, bo nie znam Twojego faceta, ale taki widok jest po prostu 偶mieszny i daleko mu do m臋sko偶ci.

Jozia
    Member
    • Temat贸w: 16
    • Odp.: 987
    • Maniak

Zgadzam si臋 z ines. Facet przebrany za kr贸liczka m臋ski nie jest, tylko po prostu 偶mieszny.
    A co do kolesi w stringach, to mam co do nich podobne odczucia, jak do tych przebieraj膮cych si臋 za kr贸liczki. To jest bardzo niem臋skie.

miszczu
    Member
    • Temat贸w: 49
    • Odp.: 1579
    • Maniak

„Ja w r贸偶owym swetrze nadal b臋d臋 m臋偶czyzn膮, a p**** ze z艂ota ket膮 nadal jest p***膮”

pewnie w przebraniu krolika nie bedzie wygladal mesko ale moze byc meski, to roznica ;p

swoja droga dobry post hahaha :d

Jozia
    Member
    • Temat贸w: 16
    • Odp.: 987
    • Maniak

W艂a偶nie: wygl膮da膰 m臋sko, a by膰 m臋skim to r贸偶nica. Wyglada膰 m臋sko si臋 nie da przebranym za kr贸liczka, ale je偶li bra膰 pod uwag臋 np m臋skie zachowanie i styl bycia faceta, to nawet w r贸偶owych gaciach m臋ski b臋dzie.

Fenris
    Member
    • Temat贸w: 9
    • Odp.: 753
    • Zas艂u偶ony

Kiedy偶 w brainiack robili eksperyment. Harleyowca przebrano w bardzo ma艂o m臋skie ciuszki, a chudego kujonka zrobili w艂a偶nie na harleyowca. Po kilku dnia pierwszemu spad艂 poziom testosteronu, drugiemu si臋 podni贸s艂. To w co facet jest ubrany i co nosi ma znaczenie xD

tomicarmen
    Member
    • Temat贸w: 0
    • Odp.: 6
    • Pocz膮tkuj膮cy

Nie ka偶cie nam nosi膰 tych sznureczk贸w, zostawcie je sobie dla siebie 馃槙

hard-man
    Member
    • Temat贸w: 58
    • Odp.: 2184
    • Ekspert

[usuni臋to_link] wrote:

Nie ka偶cie nam nosi膰 tych sznureczk贸w, zostawcie je sobie dla siebie 馃槙

偶wi臋ta racja, Kole偶, 偶wi臋ta racja 馃榾

Lady_Kala
    Member
    • Temat贸w: 42
    • Odp.: 1149
    • Maniak

Ale jeste偶cie wsdzyscy uprzedzeni… Niech tam ka偶dy nosi sobie na d**** co chce-ale w za偶ciankowej Polsce wszystko poddawane jest ci膮g艂ej krytyce!

A tak poza tym-fajna pupa nawet i w stringach nie jest z艂a:)

kingston
    Member
    • Temat贸w: 2
    • Odp.: 118
    • Zapaleniec

My偶l臋, 偶e to nie jest kwestia uprzedzenia a gustu.
    Mi si臋 to nie podoba. Facet w stringach wywo艂uje u mnie u偶miech na twarzy. Kojarzy mi si臋 z tinkim winkim (nie wiem jak to si臋 pisze).

Natomiast nie przeszkadza mi to, jesli chce to jak dla mnie mo偶e chodzi膰 nawet z li偶ciem na siusiaku 馃槅

Lady_Kala
    Member
    • Temat贸w: 42
    • Odp.: 1149
    • Maniak

Troch臋 g艂upie to por贸wnanie-bo co ma niby wsp贸lnego Teletubbies z bajki dla dzieci,kt贸rego polska pos艂anka idiotka pos膮dzi艂a o promowanie homosexualizmu bo wyst膮pi艂 raz z czerwona torebk膮 (Telletubbies to bajka z przeznaczenia dla ardzo ma艂ych dzieci-2-3latk贸w! Jka mo 偶n aim co偶 promowa膰?! ) do faceta w stringach?! Tinky Winky to ani nie facet ani nawet w stringach nie chodzi艂 馃槅

kingston
    Member
    • Temat贸w: 2
    • Odp.: 118
    • Zapaleniec

To nie by艂o por贸wnanie tylko skojarzenie. Mo偶e i jest to g艂upie ale nic nie poradz臋, 偶e tak w艂a偶nie kojarzy mi si臋 facet w stringach :).

Poza tym cholera wie jakie ciuszki zak艂ada Tinky Winky nocami skoro w dzie艅 chodzi z torebk膮 馃檪

Pos艂ank臋 pomin臋 w swej wypowiedzi bo ludziom si臋 w d..ch przewraca i wymy偶laj膮 takie pierdo艂y.

hard-man
    Member
    • Temat贸w: 58
    • Odp.: 2184
    • Ekspert

w dalszym ci膮gu mam awersj臋 – po prostu…
    nie umia艂bym naci膮gn膮膰 na moj膮 m臋sk膮 dup臋 takich sznurk贸w ://

PS. chyba jestem rzeczywi偶cie za 'hardy’ 馃槅

miszczu
    Member
    • Temat贸w: 49
    • Odp.: 1579
    • Maniak

lubie miec luz w gaciach ;p

Musisz si臋 zalogowa膰 by napisa膰 odp. w temacie: " faceci w stringach"

Przewi艅 na g贸r臋