- AutorOdp.
- 25 marca 2009 at 10:26
padl tu pomysl, zeby moja konserwatywna mama ogladala Miami Ink. no coz…
moj partner zyciowy nabija sie z tego programu, mowiac ze to amerykanska bajka dla amerykanskiego maloambitnego odbiorcy. ze historie miami ink to na zmiane lukier i ludzkie tragedie wybrane z premedytacja, by przykuc uwage prostego czlowieka.ok. moze i tak jest, ale ja rowniez uwazam, ze ten program pomaga zburzyc stereotyp, ze jak ktos ma tatuaz to jest kryminalista. ewidentnie widac w nim, ze ludzmi kieruje chcec upamietnienia czegos waznego, posiadania na skorze dziela sztuki i nie ma to nic wspolnego z wiezieniem. ludzie, ktorzy przychodza do miami ink sa normalni – rozowe panienki, zwykle dziewczyny, faceci w okularkach, napakowane typy, starsi i mlodsi – caly przekroj spoleczenstwa.
problem w tym, ze moja mama nie zniesie konwencji teledysku MTV 馃檪
25 marca 2009 at 10:32sluchaj…a co cie obchodzi fakt, ze twoja matka nie lubi dziar?
jej facet ma tatuaz czy twoj?
bez przesady.
25 marca 2009 at 11:12A jakie macie tatuaze? Co przedstawiaj膮? Jestem bardzo ciekawa! Sama ju偶 od jakiego偶 czasu si臋 nad dziar膮 zastanawiam…
25 marca 2009 at 11:48@Onione wrote:
M贸j przedstawia jeden z najwiekszych gatunk贸w krajowych wa偶ek- Anax imperator. Stawia艂am na dok艂adne odwzorowanie, ale projekt, kt贸ry wpisa艂 owada w kanon- 偶abnicowatych – mi sie spodoba艂 i zaakceptowa艂am. 馃槈
Teraz pozostaje dorobic nieco ekosystemu….eee ja juz nie bede dorabiac ekosystemu:)))) chociaz u mnie bylby nieco tropikalny:))))
14 kwietnia 2009 at 07:40moj partner zyciowy wlasnie obmysla kolejny rysunek… obawiam sie jednej rzeczy – ze bedzie wystawal spod koszulki… nie wiem czy nie bedzie to przeszkadzalo w funkcjonowaniu w spoleczenstwie – wiecie jaki jest stosunek ludzi do tatuazu… szukanie nowej pracy z wydziaranym karkiem moze byc problemem 馃檨 chociaz z drugiej strony na rozmowy o pracy nie chodzi sie w t-shircie 馃槈
24 maja 2009 at 22:18z jednej strony chcia艂bym miec tatua偶, i pewnie go sobie zrobi臋 na 艂opatce, z 2 patrzen na to pod k膮tem „jak ja bede wygl膮da艂 z dziar膮 w wieku 80 lat?”
Moja Monika ma dziare na kostce.
25 maja 2009 at 05:26og贸lnie nie mam nic przeciwko, ale nie wszystkie tatua偶e mi si臋 podobaj膮.
ostatnio widzia艂am 艂adn膮 dziewczyn臋, ubran膮 elegancko w sp贸dniczk臋 i szpilki, na jej 艂ydce widnia艂 wielki czarny smok – nie wygl膮da艂o to fajnie – przynajmniej dla mnie.
ja nie mam i m贸j ch艂opak te偶 nie ma, ale gdyby mia艂 nie mia艂abym nic przeciwko, ale mam pewne ograniczenia co to miejsca i samego pomys艂u na tatua偶.
8 czerwca 2009 at 15:56Mi osobi偶cie nie podobaja sie duze tatuaze.
Moj facetma, ale niewielki, ja tez zamierzam sobie zrobic.
Niestety mimo, iz wzor podoba mi sie od 4 lat i miejce na ciele tez mam wybrane, to ciagle sie zastanawiam nad zrobieniem?(mimo, ze mam wielka ochote) poniewaz nie wiem jeszcze jak to bedzie z moja przyszla praca…
11 czerwca 2009 at 17:25moj tez nie ma tatuazy – uwaza to za glupote tak jak i kolczyki u faceta..
12 czerwca 2009 at 12:55Mojemu si臋 podobaj膮 tatua偶e ale u kogo偶, sam by nie chcia艂 mie膰.
Na moje szcz臋偶cie bo mi osobi偶cie tatua偶e 藕le si臋 kojarz膮, tak og贸lnie.12 czerwca 2009 at 14:05jak dla mnie to szpecenie ciala lepiej isc sie po opalac…
wg mnie facetowi raczej dziara meskosci nie dodaje…
12 czerwca 2009 at 15:03[usuni臋to_link] wrote:
jak dla mnie to szpecenie ciala lepiej isc sie po opalac…
馃槸 A co ma jedno do drugiego?
12 czerwca 2009 at 15:09@Olgu偶 wrote:
[usuni臋to_link] wrote:
jak dla mnie to szpecenie ciala lepiej isc sie po opalac…
馃槸 A co ma jedno do drugiego?
nic, to pewnie Manora II 馃槅
8 wrze艣nia 2009 at 11:50ja mam dwa tatuaze 馃榾 a moj facet zadnego…czy akceptuje je na meskim ciele? akceptuje to malo powiedziane…kreca mnie i to bardzo, dlatego delikatnie namawiam swojego na jakas ozdobe 馃榾
14 czerwca 2010 at 17:24hmmm moja dziewczyna ma tatua偶 na kostce a ja na 艂opatce, zawsze chcia艂em miec i nie widz臋 w tym nic z艂ego, ale bez przesady – np twarz czy d艂onie – odpadaj膮.
- AutorOdp.