- AutorOdp.
- 1 marca 2008 at 22:02
M贸j facet wg mnie radzi sobie genialnie. Cokolwiek by nie zrobi艂 jest po prostu przepyszne. Mimo ze nie lubie pikantnych rzeczy a on uwielbia to jak on robi to i mi smakuje…… ale to moze dlatego ze To ON robi i nie liczy sie juz coo???
2 marca 2008 at 09:37A moj kochany wlasnie przyzadza dla nas chamburgery 馃榾
1 kwietnia 2008 at 13:56m贸j T呕 gotuje genialnie.
.. nie to co ja 馃槈
jestem moj膮 pomoc膮 w kuchni, bez Niego co dawno bym mieszkanie spali艂a 馃槈1 kwietnia 2008 at 14:04robie zajebista lasagne – zapraszam
kij z tym ze potem cala kuchnia jest zasyfiona ;p;p1 kwietnia 2008 at 14:41moj facet bardzo dobrze radzi sobie w kuchni i gotuje pyszne rzeczy nawet jak cos robi pierwszy raz to mu pyszne wychodzi:)
1 kwietnia 2008 at 15:08a m贸j gdy do niego przyje偶d偶am to zawsze m贸wi „le偶 sobie kochanie” a on buszuje 馃檪
2 kwietnia 2008 at 10:53[usuni臋to_link] wrote:
robie zajebista lasagne – zapraszam
kij z tym ze potem cala kuchnia jest zasyfiona ;p;phihi… no taki ju偶 wasz urok panowie, 偶e jak kucharzycie to zamiast dwoch misek i dw贸ch garnk贸w zapa膰kacie wszystkie naczynia plus pod艂og臋, a sprz膮tania jest na dwie godzinki… ale ja my偶l臋 偶e to wynika z artystycznego podej偶cia do takich spraw. jak malarz tworzy obraz to sie nie martwi, czy nie zachlapie pod艂ogi farb膮… 馃槈 taki amok tworzenia 馃榾
2 kwietnia 2008 at 16:45Kiedys do kuchni mnie nie ciagnelo. W chacie gotowala matka, czasami ojciec. Po jakims czasie samemu mi sie zachcialo. Zaproponowalem swojej pannie zebysmy zrobili jakas kolacje, razem cos zrobimy a pozniej zjemy przy winku. Dzis lubie sam robic i wyganiam z kuchni panne jak mi sie wtraca. To mile uczucie zrobic cos samemu i poczuc jak smakuje 馃槈
22 kwietnia 2008 at 19:27M贸j kochany upar艂 si臋 偶e on bedzie gotowa膰:) Jest niczym Mak艂owicz,Okrasa,Paskal w jednym 馃槅 Czasem przyrz膮dzi co偶 takiego 偶e nie wiem jak mam sie za to zabra膰 ale zawsze palce liza膰:) Kocham go za to:)
22 kwietnia 2008 at 19:34Lubie troche pobuszowac w kuchni i przy prostych i przy z艂o偶onych daniach. Jednak jak tutaj juz przedmowcy wspomnieli balaganu jest troche wiecej niz gdyby kobieta to robila, ale to chyba tak ze wszystkim mam ;-). Wszystko to kwestia dogadania sie wewn膮trz 'zwiazku’. Znam jednak typowo stereotypowych mezczyzn, dla ktorych facet w kuchni to ujma. Jeszcze tacy sa.
23 kwietnia 2008 at 12:53a powiem szczerze 偶e uwa偶am 偶e czasem nawet faceci s膮 lepszymi kucharzami od babeczek 馃槈
23 kwietnia 2008 at 13:16[usuni臋to_link] wrote:
a powiem szczerze 偶e uwa偶am 偶e czasem nawet faceci s膮 lepszymi kucharzami od babeczek 馃槈
Fakt! 馃槈
Pocieszam si臋 wi臋c, 偶e przynajmniej w wypiekach jestem lepsza 馃槈23 kwietnia 2008 at 15:14Moj ma swietne NOWE pomysly, jakis ukryty talent w mieszaniu i wkomponywaniu smakow. Kotlet z gruszkami itp itd. Czasem sie boje jego pomyslow,ale zawsze ZAWSZE jest pycha- nie wiem jak on to robi…
25 czerwca 2008 at 15:03Partnerstwo w kuchni ok, ale to zalezy od konkretnego przypadku 馃檪 u nas jak gotuj臋 gorzej 馃槢
14 lipca 2008 at 19:34Ehhh… zazdroszcz臋 wam. M贸j facet gotowa艂by mi codziennie jajecznic臋 z kie艂bas膮 i cebul膮 lub spagetti z mi臋sem, wszystko ociekaj膮ce t艂uszczem.
On lubi mi臋so, ja wol臋 warzywa.
On lubi s艂one i kwa偶ne, ja s艂odkie.
On lubi pieczywo, ja nabia艂y itd itd.Nawet w napojach si臋 nie zgadzamy- ja zawsze kaw臋, on zawsze herbate ehh.
Zawsze jemy co innego pocz膮wszy od 偶niadania. Jedyne za czym obydwoje przepadamy to ros贸艂 馃檪
- AutorOdp.