Facet z tattoo ???

• Autor
    Odp.
  • davidlive
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 18
    • Bywalec

Witam drogie panie.

mam pytanko jak w ankiecie czy podobaja się wam faceci z tatuażami, oczywiżcie mówię tu o tatuażach nie zakrywających całego ciała 😉 😉 😉

miszczu
    Member
    • Tematów: 49
    • Odp.: 1579
    • Maniak

tatuaze to kozacka sprawa jesli cos znacza.
    moj ziomek ma na calym reku wytatuowane imie coreczki co mi sie zajebiscie podoba. ale np 2gi ma na ramieniu jakiegos gnoma kij wie po co, jak to zobaczylem to go wysmialem ;p

davidlive
    Member
    • Bywalec

no ja też nie znoszę jakiż wywijasów , to jest żmieszne wręcz , ale jakies fajny wzorki chyba są ok

ale poczekajmy co kobitki powiedzą 😆 😆

b_sylwik
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 177
    • Zapaleniec

mały z sensem może być ale całe ramie czy łydka wytatuowana wcale mi sie nie podoba 😛 a swoja droga „najlepsze” sa tatuaże starych dziadków z wojska czy też więzienia z gołą babka na całej ręce 😆 i tak chodzą już 50 lat :mrgreen:

Myszka19
    Member
    • Tematów: 29
    • Odp.: 2108
    • Ekspert

hmm.. zależy co by to miało być.. 🙂 mój kuzyn ma między łokciem i nadgarstkiem na „spodzie” chińskimi znakami imie syna i na piersi jego twarz.. to pierwsze mi sie bardzo podoba, drugie w sumie też bo jest pięknie zrobione.. ale w sumie ja bym nie chciała żeby mój facet miał na piersi coż wytatuowane.. ale wedle uznania i gustu 😛

WarnGirl
    Member
    • Tematów: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

Jeżeli facet wogole mi sie podoba to tatuaz nie ma tu żadnego znaczenia 🙂
    No chyba,że będzie cały wytatuowany,wtedy raczej będzie mnie to odrzucało… 😉

katia
    Member
    • Tematów: 7
    • Odp.: 227
    • Zapaleniec

tatuaże napewno są atrakcyjne, pod warunkiem, że ktoż przemyżlał tą decyzje i wytatuował sobie coż kozackiego i fajnie wyglądającego.

niestety ostatnio coraz wiecej widze na ulicy gożci z jakimiż wieżniackimi motywami.

tygrysek
    Member
    • Tematów: 10
    • Odp.: 1080
    • Maniak

ja ostatnio widziałam dresiarza w szortach z wytatuowanym na nodze: „j***ć policje”… 😯

durnym tekstom mówię NIE.

ale coż konkretnego, majacego znaczenie (dla wytatuowanego) jest ok.

a swoją drogą… mój wujek tak od trzydziestu lat chodzi z wydziaraną kotwicą na przed ramieniu… wiadomo-marynarz…

abi
    Member
    • Tematów: 22
    • Odp.: 1208
    • Maniak

Ja podobnie do reszty-zalezy co to jest i gdzie to jest. Widzialam faceta z wytatuowana sciezka milosci… smieszne to bylo. Ale jakis fajny wzor czy symbol jest ok. Fajnei wyglada, przyciaga wzrok i w pewnien sposob tez intruguje

krlnk
    Member
    • Tematów: 11
    • Odp.: 258
    • Zapaleniec

mnie tam strasznie kręcą tatuaże, niestety ani ja ani moj facet ich nie posiadamy, aczkolwiek na OCZKO na urodziny mam obiecany ;).

davidlive
    Member
    • Bywalec

a co powiecie o mojej dziarce???

macie w stopce

mojej kobiecie sie w ogóle nie podobaja zreszta jej sie w ogóle tatto nie podoba, jednak zadecydoałem o tym juz dawno

katia
    Member
    • Tematów: 7
    • Odp.: 227
    • Zapaleniec

nie podobają mi się

Alhana
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 54
    • Stały bywalec

Jestem za, jeżli jest to przemyżlany wzór.
    Mój facet posiada trzy, z czego jeden wcale mi nie przypadł do gustu, chociaż jest najlepiej i najładniej wykonany.
    Ale która by chciała, aby facet nosił na ramieniu wytatuowane imię jego byłej żony? 😛
    Sam stwierdził że to była totalna głupota, i zrobione było w totalnym upojeniu alkoholowym.
    Faceci, chcecie mieć tatuaże, przemyżlcie to na trzeźwo 😛

Olgus
    Member
    • Tematów: 18
    • Odp.: 1073
    • Maniak

Mi się bardzo podobają wytatuowani faceci, jeżli tatuaże są dopracowane i fajne to mnie to kręci.
    Miałam na jakiż czas (niestety) faceta mającego cztery tatuaże. 😈

ForceRecon
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 506
    • Zasłużony

Podobają mi się, ale jak są przemyżlane i profesjonalnie zrobione. Nie za duże i fajny motyw.

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Facet z tattoo ???"

Przewiń na górę