- AutorOdp.
- 5 grudnia 2005 at 19:46
Ja osobiżcie nigdy nie spotkałam się z tym żeby mężczyzna używał takich kosmetyków, (chyba że po bliskim spotkaniu piężci hahahaha), jakoż mi to do nich nie pasuje. Mężczyzna jak to mężczyzna, najlepszy naturalny a nie ulepszony, nikt nie wymaga od niego gładkiej i jednokolorowej cery. Ale żwiat się zmienia , być może ja mam starodawne poglądy. Krem , oczywiżcie jak najbardziej wskazany ale puder ……?
Mojemu mężowi to bym nie poleciła.6 grudnia 2005 at 17:27Zastanawiam sie co napisać, żeby bylo delikatnie….
Nie ja nie polecałabym swojemu facetowi, no chyba ze na codzien uprawiasz zawód modela…..mam takiego znajomego, który chodzi w makijażu.wygląda to bardzo ekscentrycznie i niekoniecznie dobrze…
Puder dla kobiet tak mi sie wydaje, one są wrażliwe na tym punkcie…..ale wy mężczyźni nie nie nie używajcie!16 grudnia 2005 at 09:05Ludzie co się dzieje z facetami? Rajstopy, stringi teraz puder… Jak kto lubi 😕
Na pewno sa dziewczyny ktorym to odpowiada ale dla mnie…. Nie chcialabym zeby moj facet spedzal wiecej czasu przed lustrem niz ja 🙂1 stycznia 2006 at 17:59No to przewrotnożci nie ma konca, a paznokcie tez malujecie?
1 stycznia 2006 at 20:04Figo, niedaleko mnie mieszka chlopak ktory przebiera sie za ataniste, przy tym malje paznokcie na czarno!!
2 stycznia 2006 at 18:33Myżlę że to filozofia zycia takich popaprańców, raczej Figa pewnie myżlała o pedicure i bezbarwny lakier u mężczyzn
6 stycznia 2006 at 19:45Czarny lakier, bezbarwny lakier nie wiem co gorsze… Jak widze chlopaczkow solarium, buciki ze skory aligatora, teczuszka, korzuszek.. ble
Faceci co sie z Wami dzieje moim zdaniem to nie jest ani seksowne, ani ładne
wręcz odpycha kobiety… W kazdym razie mnie i moje koleżanki 😀7 stycznia 2006 at 10:29A mnie nie odpychają;) a moda jak to moda jest dziwna ale czasem zabawna:)))
7 stycznia 2006 at 12:02A ja się już spotkałem z facetami którzy mieli i puder „na sobie” i pomalowane paznokcie, coprawda bezbarwnym ale mieli 😉 dziwnie to wygląda
20 lutego 2006 at 16:47Ale przecież mamy wolnożć i jak ktoż chce to czemu nie:) Może są gdzież kobiety którym sie to podoba…
Może nawet na forum jakaż się znajdzie????7 września 2008 at 22:50Sory, ale mi to po prostu zalatuje gejostwem. Wystarczy się myć!!!!!!
A jak mydło nie działa, to są specjalne leki i kosmetyki do leczenia pryszczy ;/
8 września 2008 at 15:33Wszystko jest kwestią mody. Nikt nie powiedział, że facet nie może np używać pudru. Faktem jest jednak, że jest to źle przyjęte w naszej kulturze. (Np: w starożytnym Egipcie była to norma)
Faktem jest jednak, że zwykłe mydło + wizyta u dermatologa powinna wystarczyć.
22 września 2008 at 19:21polecam iżć do dermatologa. nie ma znaczenia czy masz duże problemy ze skóra czy umiarkowane. przeszkadza Ci to więc walcz z tym.
22 września 2008 at 20:59ja bym nie chciała aby mój facet się malował 😀
- AutorOdp.