- AutorOdp.
- 19 stycznia 2011 at 19:47
ananeczka, bardzo fajna stylizacja 馃檪 nie mog臋 si臋 doczeka膰 ju偶 wiosny, 偶eby zrzuci膰 grub膮 kurtk臋 i w takie ciuchu wskoczy膰 馃槈 偶wietna ta kurteczka na zdj臋ciu, co to za marka?
30 kwietnia 2015 at 10:41艁adne cho膰 ja wol臋 zdecydowanie bardziej kobiece koszulki cos jak ta w艂asnie z Bialcon rabarbar.bialcon.pl/nowosci/bluzki/bluzka-szary-8804.html
20 lipca 2015 at 11:06艂adnej i stylowej odzie偶y mo偶ecie tak偶e poszuka膰 w sklepach internetowych lub na allegro gdzie dobrych ofert nie brakuje,a do tego ceny s膮 zdecydowanie ni偶sze,szczeg贸lnie teraz podczas wakacji.
16 pa藕dziernika 2015 at 12:09temat rzeka jak i to gdzie szuka膰 fajnych ciuszk贸w jest tego tyle, 偶e tyko kas臋 szykowa膰. 馃榾
26 maja 2017 at 10:20wiele jest sklep贸w internetowych typu zoio.pl , vubu itp. wystarczy wpisa膰 w wyszukiwark臋.
7 czerwca 2017 at 10:38To prawda, teraz w necie mo偶na znale藕膰 setki sklep贸w z fajnymi ciuchami, ja ostatnio zachwycam si臋 sukienkami z [usuni臋to_link] i bardzo je sobie chwal臋. W ko艅cu jest lato i spodnie id膮 w odstawk臋! 馃槈
22 kwietnia 2018 at 19:25Wiosna motywuje do od艣wie偶enia szafy! Ja ostatnio zachwycam si臋 moj膮 now膮 ramonesk膮 z Netmody. Uwielbiam ten sklep 馃檪
11 listopada 2018 at 16:40Ja polecam sklep z unikatowymi skarpetkami w r贸偶nych kolorach聽takapara.com
24 pa藕dziernika 2020 at 11:49Ja ostatnio lubi臋 robi膰 zakupy w sklepach internetowych kt贸re maj膮 kilka marek u siebie. Zamawiam, dostarcza jeden kurier, mierz臋 i ewentualnie odsy艂am to co nie pasuje. To si臋 mocno u mnie sprawdza, tak przekona艂am sie do kilku marek premimu kt贸re kiedy艣 wydawa艂y mi si臋 za drogie, teraz po d艂u偶yszm noszeniu uwa偶am, 偶e czasem warto zap艂aci膰 wi臋cej….Tommy Hilfiger, Calvin Klein….
25 pa藕dziernika 2020 at 16:45zgadzam si臋. ja ju偶 dawno przesta艂am si臋 zachwyca膰 rzeczami, tylko dlatego, 偶e s膮 tanie i kupowa膰 na ilo艣膰… kiedy艣 niestety tak robi艂am, ale teraz zm膮drza艂am. te偶 si臋gam teraz bo dro偶sze marki, ale takie, 偶e wiem, ze jednak ponosz臋 je d艂u偶ej ni偶 jeden, czy dwa sezony, albo, 偶e po jednym praniu b臋d膮 wygl膮da膰, jak szmatki do sprz膮tania 馃檨
- AutorOdp.