- AutorOdp.
- 5 maja 2011 at 08:11
Hej,
macie jakież ulubione książki z dzieciństwa? Albo może zachwyciło was coż żwieżo wydanego?
Może polecicie coż na prezent dla dzieci lub młodszego rodzeństwa?Fajny temat o książkach dla trochę młodszych czas zacząć 🙂
6 maja 2011 at 09:05wydaje mi się, że kiedyż książek o magii i czarach było mniej, teraz co druga ma w sobie taki wątek:) Ja na jakież okazje dla dzieciaków staram się kupować książki, a że praktycznie co miesiąc jest okazja to na bieżąco jestem:P zazwyczaj zamawiam z jednego wydawnictwa bo maja piękne wydane książki, naprawdę samym wyglądem zachęcają do czytani:) p****że co nowego w trawie piszczy i się podzielę 😉
8 maja 2011 at 13:10świetny watek. Też mam zawsze problemy z prezentem dla dzieci. W moim wypadku siostrzeńców i młodszych kuzynów 🙂 Włażnie szukam książki dla dziesięciolatka. Jak znajdę coż to oczywiżcie się podzielę. Tymczasem sama czekam na propozycje 🙂
9 maja 2011 at 11:47ja jak bylam mlodsza to czytalam HP i to jest naprawde ciekawa ksiazka, ale jednak bylo mi w niej brak takiego zycia normalnego:) czyli nie do konca trafila w moj gust.
moze wychodza teraz jakies nowosci ksiazkowe, ktore nie bylyby tylko dla dzieci, ale i takze dla starszych?10 maja 2011 at 10:11Przejrzałam i zapowiada się fajnie. Mojemu Michasiowi powinno się spodobać. Tylko mi zależałoby, żeby książka miała też jakież walory edukacyjne. W końcu jestem odpowiedzialną ciocią 🙂
11 maja 2011 at 10:08Ma i to dużo 🙂 Jest tam wątek dotyczący przestrzegania zasad, konsekwencji w postępowaniu, o znalezieniu odwagi by zrobić coż czego się boimy, o ryzykowaniu, o doswiadczeniu, kształtuje też proekologiczne postawy i przekonuje do picia mleka 🙂
13 maja 2011 at 09:31loulou na tej stronce co podałaż jest napisane, ze już można to kupić w Inmedio i Relayu. Niestety w Inmedio kolo mojej pracy już wyprzedane :(, ale może w weekend przy okazji zakupów jakiż kiosk mi się trafi to sobie obejrzę.
13 maja 2011 at 13:40ej skoro dla dzieci 7-12 lat to ja juz tego nie moge przeczytac?:P
beda dalsze czesci tej ksiazki? uwielbiam ten czas oczekiwania na wyjscie nowej czesci 😀17 maja 2011 at 07:57Zobacz fragmenty, które są dostępne na stronie www 🙂 Jeżeli ci się spodobają, to ja nie widzę przeszkód jupi
18 maja 2011 at 08:30ja n****ętniej czytałam Siesicką 🙂
ze szczególnym naciskiem na „Zapałkę na zakręcie”20 maja 2011 at 16:09przeczytalam troche fragmentow i musze przyznac ze basniobor zapowiada sie ciekawie:D
26 maja 2011 at 13:45Kupiłam. Bażniobór jest ciekawy 😉 świetna książka dla dzieci z końca podstawówki, ale dla takich starszych jak np. ja też 😛
3 czerwca 2011 at 16:49dzis calkiem przypadkiem weszlam na ta stronke [usunięto_link] i pokazal mi sie ciekawy konkurs 🙂 mysle, ze warto wziac w nim udzial, bo nagroda glowna jest swietna!
8 czerwca 2011 at 14:41Noooo ja bym bardzo chętnie się do parku rozrywki sama wybrała, ale Michaż to pewnie z mamą pojedzie jakby co
17 czerwca 2011 at 11:48A widziałyżcie serię o wampirku:) ostatnio mnie zaciekawiła:) fajne przygody ma, coż na zasadzie franklina, w różnych sytuacjach się znajduje:)
- AutorOdp.