- AutorOdp.
- 24 lutego 2009 at 15:03
…gdy mimo dobrej woli i wszelkich starań w sprawach życiowych’ – nie udaje mu się, popełnie błędy, doznaje porażek, a kobieta… nie okazuje ciepła, zrozumienia, nie trwa przy nim, lecz co gorsza – robi nieprzyjemne wymówki… to o wiele gorsze, niż kpina z przedwczesnego wytrysku!
/zaznaczam: to tylko moje osobiste zdanie/Trzy najczęstsze i najgorsze – wg Ciebie – „grzechy’ (błędy) kochających się par?
24 lutego 2009 at 15:48Podoba mi się ta odmiana familiady 🙂
1. to, że są już siebie na tyle pewni – i uważają, ze nie trzeba się już starać,
2. że pozwalają, by do związku wkradła się rutyna
3. żyją „jednym życiem”, jak bliźnięta syjamskie – zapominając, że związek to DWOJE ludziale przypominam, że to MOJE zdanie 🙂
Pyt:
Skąd wg Ciebie bierze sie chorobliwa zazdrożć i brak zaufania do drugiej osoby? (chodzi o pary)24 lutego 2009 at 16:25Chorobliwa zazdrożć może być chyba uwarunkowana genetycznie, ale najbardziej przez złe ukształtowanie charakteru, co najczężciej wynika ze złych wzorców w rodzinie i wpływu otoczenia… Innym źródłem zadrożci jest nadmierna 'przychylnożć’ lub po prostu 'lepienie się’ partnera /ki do osobników płci przeciwnej i to w obecnożci partnera /ki. Na ogół jest to zdrowa zazdrożć, ale z czasem może sie przerodzić w kompleks /fobię… Tak mi sie wydaje…
Trzy pomysły na urozmaicenie (ubogacenie) życie 'we dwoje’, by się uchronić przed rutyną lub nudą?
24 lutego 2009 at 20:431. Częste wyjazdy, nawet do sąsiedniej wioski – byleby zmienić na chwilę otoczenie,
2. Pozwolenie sobie na realizacje własnych pasji (nie muszą być one wspólne!) – spełniony partner to szczężliwy partner,
3. zabrzmi płytko, ale…. eksperymenty z łóżku 🙂 Seksem można się żwietnie bawić.Trzy cechy charakteru, które powinna mieć „kobieta idealna”? (wg mężczyzn)
25 lutego 2009 at 17:05[usunięto_link] wrote:
Podoba mi się ta odmiana familiady 🙂
Zauroczona, fajne, nie!? 😉 Tylko trochę trzeba pogłówkować…
Mnie też zaczęło wciągać 😆Moja odpowiedź na pytanie:
1. ogrom ciepła (dobroć, wrażliwożć)
2. życiowy realizm (praktycznożć, mądrożć)
3. nieokiełznana szaleńczożć (fantazyjnożć, zdolnożć do pasji)Bo ja wiem, czy to idealne cechy charakteru kobiety?… ale wiem, że z tym kobieta jest cudowna 😀 gdy są integralnie splecione tworzą piękną całożć…
Odwrócę pytanie:
Trzy cechy charakteru, które powinien mieć 'mężczyzna idealny’ (wg kobiet)25 lutego 2009 at 20:54– zaradnożć
– poczucie humoru
– opiekunczosc( jednak wszystko w ramach zdrowego rozsądku ;p )
Podaj trzy rzeczy dla których wazne jest łóżko ( jako mebel )
25 lutego 2009 at 21:06[usunięto_link] wrote:
Podaj trzy rzeczy dla których wazne jest łóżko ( jako mebel )
Wow, zadziwiłaż mnie, Venus 🙄 jako mebel!!??
1. leży się fajnie 😆
2. wygląda nieźle
3. i strasznie dobrze ten 'mebel służy nam do spełnień – ona szaleńczo krzyczy (dlatego chciałbym wreszcie zbudować dom, żeby sąsiadów nie budzić) i ja też nie wytrzymuję bezgłożnie 😀Do czego można wykorzystać prezerwatywę poza seksem 😉 ?
25 lutego 2009 at 21:13do zrobienia gumowej lalki dla przyjaciólki na urodziny 🙂
( wiedziałam,że jak nie napisze jako mebel, to się ludzie źle ukierunkują heh ) 😛
Po co nam języki obce?
26 lutego 2009 at 16:19do podrywania obcokrajowców 🙂
Prezent erotyczny pod choinkę ?
26 lutego 2009 at 16:39wibrator. 😉 –
Najsmaczniejszy dodatek do ciasta?
26 lutego 2009 at 16:41wiżnie 🙂
na biegunach ?
26 lutego 2009 at 16:44konik ?:P
coż do noszenia?
26 lutego 2009 at 16:45torebka 🙂
Małe i cieszy ?
26 lutego 2009 at 16:46czekolaaaaaaaaaaaaaaaaada