• Autor
    Odp.
  • ashley0022
    Member
    • Tematów: 27
    • Odp.: 251
    • Zapaleniec

jakie farby wg Was sa najlepsze i daje oczekiwany rezultat?? z jakich bylyscie zaskoczone pozytywnie a z jakich negatywnie?? ja moge wam 100% odradzic farbe pallete ktora nie dosc ze nie daje koloru ktory powinien wyjsc to jeszcze strasznie niszczy wlosy co nawet fryzjerzy potwierdzaja

eta
    Member
    • Tematów: 43
    • Odp.: 1270
    • Maniak

ja ufam l’oreal

WarnGirl
    Member
    • Tematów: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

Ja uzywałam szamponu koloryzującego Palette włażnie i byłam z efektu baardzo zadowolona(chociaż kolor kasztanowy wyszedł mi zupełnie inny niż na opakowaniu,ale mimo wszystko mi sie podobał).Ja mam takie włosy,że u mnie każdy kolor inaczej niz powinien wyhodzi…dlatego najlepiej jest farbowac włosy u fryzjera 😀 i po kłopocie 😉

gucha
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 5
    • Początkujący

ja farbowałam sobie w czerwcu włosy szamponetką z firmy Londa „Londeston”… miały wyjżć fioletowe, wyszły piękne, ale po jednym umyciu były już bordowe, potem ciągle bordo i czerwień/róż coraz słabsze, aż do teraz nie wrócił mi mój kolor, a szampon miał działać do ożmiu zmyć… :/

maljoanna
    Member
    • Tematów: 15
    • Odp.: 289
    • Pasjonat

Polecam Elgon profesjonalną farbe do własów,nie niszczy tak włosów i jest super trwała…Mozna ją kupic w kazdej hurtowni fryzjerskiej…

ashley0022
    Member
    • Zapaleniec

ja chce soebie wlasnie moze zrobic szmponem czarny kolor ale wszyscy mnie strasza ze nie zejdzie 😯

Tuska
    Member
    • Tematów: 18
    • Odp.: 396
    • Pasjonat

dziewuszki nie farbujcie w domu włosów!! Ja wychodze z założenia ze lepiej wiecej zapłacic i miec porzadny kolor zrobiony profesjonalnie, ostatnio farbowalam u fryzjera farba z L’oreal – rewelacja, trzyma sie, nie blaknie, tylko niestety te odrosty….

ashley0022
    Member
    • Zapaleniec

ja zawsze robilam u fryzjerki ale ostatnio mi spaprala wlosy i byly doslownie biale!! 😯 😯 dlatego odrazu w tym samym dniu chcialam je zatuszowac ale wstydzilabym sie pojsc z czyms takim do jakiejs innej fryzjerki a do tej nie mialam zamaru. dlatego kupilam farbe pallete odcien – jasny braz a wyszedl mi prawie czarny!!

kasia21
    Member
    • Tematów: 7
    • Odp.: 411
    • Pasjonat

Powiem Wam szczerze, ze nie do konca ufam fryzjerkom. Zawsze gdy idę do fryzjera, wychodzę totalnie niezadowolona, bo zawsze, ale naprawde zawsze źle mnie obetnie , zafarbuje itd. Dlatego od jakiegos czasu, włosy scinam sama, farbuje sama, a ostatnio kolezanka zrobila mi pasemka, wyszly piekne, a nie jest ona fryzjerką…Ma po prostu dryg do włosów…

ashley0022
    Member
    • Zapaleniec

ja tez tak mam. u mnie w okolicy jest jedna fryzjerka ktora kompletnie nic nie potrafi dobrze zrobic i zawsze zaluje wizyt u niej. tak jak ostatnio 😥

ashley0022
    Member
    • Zapaleniec

a do tego jeszcze jak drogo jest u niej. za scinanie jest 25 zl, za farbowanie 80 a za baleyage jest ok 200 😯

.Magda.
    Member
    • Tematów: 13
    • Odp.: 742
    • Zasłużony

Ja używam Garnier Nutrisse krem i jestem bardzo zadowolona. Kiedyż farbowałam włosy Palette, ale niestety troche zniszczyła mi włosy i dałam sobie z nią spokój.

maljoanna
    Member
    • Tematów: 15
    • Odp.: 289
    • Pasjonat

dziewuszki nie farbujcie w domu włosów!! ZGADZAM SIĘ Z TUśKĄ !!!!! Mozna kupic sobie farbę do włosów tą którą polecałam wczeżniej (w hurtowni fryzjerskiej kosztuje 25 zł) wybrac kolorek tam mają palety i odwiedzić fryzjera z własną farbą i koszt spada a w salonie najwiecej własnie biorą za farbę.Ja kiedys podpatrzyłam w salonie markę i kolor farby jaki nakładała mi fryzjerka pojechałam do hurtowni kupiłam sobie taką samą i zamiast 140 zł zapłaciłam 110 zł (wliczając wczesniej kupioną farbę)rożnica nie? I 30 zł. miałam na przykład na szampon

Tuska
    Member
    • Tematów: 18
    • Odp.: 396
    • Pasjonat

bardzo fajny pomysł – nie pomyslalam o tym, kurcze zawsze to zostaje 30 zl np na solarium albo na cos innego poprawijącego nastroj i wtedy czujesz sie juz jak gwiazda filmowa hehehe 😀 😀

Flesh
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 17
    • Bywalec

[usunięto_link] wrote:

dziewuszki nie farbujcie w domu włosów!! ZGADZAM SIĘ Z TUśKĄ !!!!! Mozna kupic sobie farbę do włosów tą którą polecałam wczeżniej (w hurtowni fryzjerskiej kosztuje 25 zł) wybrac kolorek tam mają palety i odwiedzić fryzjera z własną farbą i koszt spada a w salonie najwiecej własnie biorą za farbę.Ja kiedys podpatrzyłam w salonie markę i kolor farby jaki nakładała mi fryzjerka pojechałam do hurtowni kupiłam sobie taką samą i zamiast 140 zł zapłaciłam 110 zł (wliczając wczesniej kupioną farbę)rożnica nie? I 30 zł. miałam na przykład na szampon

i chwala Ci za to,za rozsadek i przemyslane decyzje nie mniej jednak ,jesli Panie nie ufaja fryzjerom to polecam Decore (wella) a takze Safire tejze samej firmy-jako nieliczne z dostepnych na rynku posiadaja odswiezacz koloru,ktory pomaga zachowac kolor miedzy farbowaniami…

odradzam Pallette… Bojcie sie wtedy Boga moje drogie 🙂
    ciezko po zastosowaniu zmienic kolor (sprawdzone-niestety)

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " farby do wlosow"

Przewiń na górę