- AutorOdp.
- 16 kwietnia 2019 at 07:09
Cześć dziewczyny. Czy któraś z Was używała może perfum z feromonami? Bardzo mnie ciekawi jakie mogą mieć działanie i zastanawiam się nad kupnem buteleczki takiego zapachu 🙂 I jakie konkretnie zapachy polecacie? Nie chcę zamawiać niczego od nieznanego sprzedawcy na allegro..
18 kwietnia 2019 at 08:07Jest kilka ciekawych zapachów. Te które stosowałam to przede wszystkim sexual attraction i love & desire. Stosuję go na co dzień. Zauważyłam, że podobają się płci brzydkiej. Często słyszę komplementy – „jaki ładny zapach”, „jaki pociągający zapach” itd 🙂 Zapach jest z tych świeżych, delikatnych, trochę pudrowy. A jesli chciałabyś coś porządnego to polecam Pheromone essence . Również mam ale stosuje na specjalne okazje bo jest to skoncentrowana esencja feromonów.
4 lipca 2019 at 14:12Nie używałam i nie wierzę w magiczne działanie feromonów. Pewność siebie sprawi, że będziesz seksowna, a nie jakieś psikadła 😀
8 grudnia 2019 at 16:11Feromonów jako takich nie, ale krople do napoju – Extra Strong Elixir, które działają jak afrodyzjak tak i szczerze je polecam. Sprawdzają się naprawdę niesamowicie 🙂
22 stycznia 2020 at 16:17Widze że koleżanka wyżej jest zwykłą oszustką. Pani koledzy pewnie też używają feromonów i tak sobie żyjecie. Szkoda ze uczciwi ludzie mogą też stracić glowe. Oszustów tego rodzaju jest coraz więcej i nie mówie tylko o polakach a nawet przede wszystkim nie o nas tylko o oszustach z zagranicy, z Turcji, Białorusi i Izraela. Większość z tych panów jest po wyrokach, posiadają fałszywe dokumenty i świetnie posługują się językiem polskim.
26 maja 2020 at 09:56Jakoś nie ufam w działanie tych feromonów hahaha Dla mnie to trochę abstrakcyjne. Wole normalne perfumy.
- AutorOdp.