- AutorOdp.
- 6 stycznia 2008 at 17:40
probowa艂yszcie??? 馃檪
[usuni臋to_link]
[usuni臋to_link]
[usuni臋to_link]
6 stycznia 2008 at 18:03a czy to nie reklama?? :>
6 stycznia 2008 at 18:20sk膮d sama kupuj臋 dlatego powsta艂 temacik 馃檪
8 stycznia 2008 at 13:13to i tak nie dziala tak samo jak i te wszystkie hiszpanskie muchy itp….
8 stycznia 2008 at 13:18a pr贸bowa艂a偶???
no jak spodziewasz si臋 偶e faceci b臋d膮 si臋 na ciebie rzuca膰 stadami to masz racje hihi
8 stycznia 2008 at 13:56wystarczylo ze powachalam meskie feromony… a rzucac sie na mnie nie muza bo juz mam i mi wystarczy
8 stycznia 2008 at 14:13tylko nie zapominajcie 偶e one nie s艂u偶膮 tylko jako wabik…mo偶na je wyko偶ysta膰 w innym celu ,a wszystko jest opisane …wystarczy poczytac do k艅ca …
8 stycznia 2008 at 21:01kazdy, kto ma chociaz minimalne pojecie o biologii wie, ze to bzdura. naciagnac na to moze dac sie tylko niezly kretyn.
ja pachne lolita lempicka. feromony…wytwarzam wlasne.
1 marca 2008 at 01:27no najwidoczniej ma艂e masz pojecie o tej biologi 馃槅 馃槅
kiedys pr贸bowa艂am jest r贸偶nica jeszcze w zale偶no偶ci kto czego sie spodziewa
osobiscie ju偶 nie stosuje ale osobnicy kt贸偶y pracuja miedzy lud藕mi chwala sobie
napewno pomaga w pracy miedzy lud藕mi1 marca 2008 at 09:05[usuni臋to_link] wrote:
no najwidoczniej ma艂e masz pojecie o tej biologi 馃槅 馃槅
kiedys pr贸bowa艂am jest r贸偶nica jeszcze w zale偶no偶ci kto czego sie spodziewa
osobiscie ju偶 nie stosuje ale osobnicy kt贸偶y pracuja miedzy lud藕mi chwala sobie
napewno pomaga w pracy miedzy lud藕mimale pojecie o biologii?
moj dyplom z piatka mowi cos innego.
buahahaha1 marca 2008 at 10:12dziewczyny czy wy nie potraficie wykorzystac wlasnych wdziekow? tylko wykorzystywac sztuczne feromony? dajcie sie pokochac za charakter. chyba ze chodzi tylko o jedno…
31 marca 2008 at 12:47Wiecie co, najlepszym feromonem jet nasz osobowo偶膰 i sexapil 馃檪
Osobiscie w feromony nie wierze, ale znalam dziewczyne, ktora uznala, ze najlepsze s膮 w艂asne feromony intymne….dos艂ownie. I…wysmarowala sie przed pojsciem na miasto!!!! 馃榾 oczywiscie efekt贸w nie by艂o, pozosta艂 tylko niesmak i kompromitacja.
31 marca 2008 at 14:33Wino to takze feromon.
I nie mowcie mi tu, ze nie „dzia艂a” na was!4 grudnia 2008 at 13:26tak, ja r贸wnie偶 zaopatruj臋 si臋 [usuni臋to_link] i bardzo sobie chwal臋 dzia艂anie tych feromon贸w 馃榾
6 wrze艣nia 2009 at 17:50czy to aby na pewno dzia艂a, czy to pic na wod臋 i naci膮gactwo?;)
- AutorOdp.