- AutorOdp.
- 4 grudnia 2009 at 15:02
Feromony poniek膮d dzia艂aj膮, ale mo偶a je te偶 zast膮pi膰 odpwoiedimi perfumami,takie jest moje zdanie. Zale偶y w jakim celu chcesz ich u偶y膰.
28 stycznia 2010 at 09:22Ja osobi偶cie nie eksperymentowa艂am z feromonami, ale m贸j by艂y ch艂opak owszem 馃榾 m贸wi艂, 偶e dzia艂aja 馃檪 mo偶e dlatego byli偶my ze sob膮… chyba si臋 nigdy tego juz nie dowiem :D:D
25 lutego 2010 at 17:16Ale czujesz jak膮s zasadnicz膮 r贸znic臋 mi臋dzy perfumami a feromonami?? Co bardziej na Ciebie dzia艂a??
10 stycznia 2013 at 02:56nie uwa偶am 偶eby akurat perfumy wzbogaci艂y mi艂o偶膰 mojej Ukochanej 馃榾
to nadprodukcja medi贸w > nie nazw臋 ich by im nie zrobi膰 reklamy 馃槅
29 stycznia 2013 at 10:02Z tym r贸znie bywa,jednak jestem zdania,偶e dobre perfumy na pewno nie zaszkodz膮, a wr臋cz przeciwnie. Teraz zreszt膮 w perfumeriach internetowych mo偶na je kupi膰 o wiele taniej z racji wyprzeda偶y,wi臋c my偶l臋 偶e warto.
10 pa藕dziernika 2013 at 09:18Ja osobi偶cie kupi艂am ju偶 dwa razy love&desire z tego co pami臋tam to [usuni臋to_link], nie wiem czy dzia艂aj膮 czy nie ale jak ich u偶yje to moje pewno偶膰 siebie wzrasta, a to ju偶 przek艂ada si臋 na widoczne zainteresowanie m臋偶czyzn 馃槈
4 grudnia 2013 at 13:57Zastan贸wmy si臋 co b臋dzie lepsze: czy dobre i s艂odkie perfumy dla kobiety czy feromony,bo moim zdaniem obydwie propozycje s膮 dobre i godne uwagi w zale偶no偶ci od bud偶etu jaki posiadamy na ten cel. Feromony b臋d膮 ciut dro偶sze.
- AutorOdp.