- AutorOdp.
- 10 stycznia 2013 at 00:40
and The Machine
[usunięto_link]
czy komuż podoba się ten głos i ten klimat?
20 stycznia 2013 at 20:46Lubię. Posiadam. Jednak koncertowo jest słabiej.
21 stycznia 2013 at 12:42Lubie, lubię- jednak nie na dłuższą metę. Florence ma tendencje do nadmiernego krzyczenia w swoich utworach. Po jakimż czasie mnie to męczy.
7 marca 2013 at 13:04uwielbiam florence! ostatnio byłam na jej koncercie w berlinie! CZAD!!! 😀
zdecydowanie polecam koncerty;) a niebawem będzie w Polszy, więc okazja jest! 😀8 marca 2013 at 13:34Lubię, słucham od czasu do czasu, ale nie jestem jakąż ogromną fanką. śpiewa fajnie i dobrze, no i można przy niektórych kawałkach sobie poskakać (a do Dog days are over super się sprząta :3). Jednak ja ją chyba wolę w wydaniu akustycznym, wtedy dopiero robi niesamowite wrażenie…
27 marca 2013 at 12:01Florence jest żwietna szkoda że tak późno ją odkryłam. teraz słucham jej namiętnie przy każdej postaci. Chcialabym się wybrać na jej koncert kiedyż 😀
29 marca 2013 at 16:47Czytałam opinie, że na koncertach jest słabsza. Ale jak nie spróbuję to się nie przekonam.
2 kwietnia 2013 at 07:01ja również uwielbiam Florence ;))))
4 kwietnia 2013 at 13:06Też bardzo lubię, ale głównie kilka utworów i nie do słuchania non stop. 🙂
10 kwietnia 2013 at 21:44Lubię, lubię…
Chciałabym zobaczyć ją na żywo 🙂24 kwietnia 2013 at 23:10no dobra, lubicie Florence, tak i tak i jeszcze bardziej, ale… dlaczegOOO?
ja lubię ją za klimat, taki nieskrywanie kobiecy, nieco agresywnie liryczny, wypominający, nawet oskarżający… zarazem jest coż w jej drżeniu głosowym… coż z zaproszenia, chęci na powrót do dialogu… ja wiem… kurcze… może by wspólnie przeżyć jakiż wschód słońca? albo zachód? sam nie wiem. kobitki pomóżcie…
ps. sorry, chyba same przyznacie, że samo powiedzenie 'to lubię’ albo 'nie lubię’ to za mało?
może warto dodać ciutkę więcej? na tym by też polegało większe życie forum, nie?…25 kwietnia 2013 at 12:41UWIELBIAM FLORENCE! Cudowna kobieta i piękny głos. Never Let Me Go zabiera mnie w inny wymiar!
28 kwietnia 2013 at 21:51[usunięto_link] wrote:
UWIELBIAM FLORENCE! Cudowna kobieta i piękny głos.
jak najbardziej :-
[usunięto_link] wrote:
Never Let Me Go zabiera mnie w inny wymiar!
powiem Ci szczerze: mnie też… zobaczmy to jeszcze raaaz 😯
[usunięto_link]pozwól, że dodam w zachwycie to :}}
[usunięto_link]10 września 2013 at 01:47@Fedhel wrote:
Lubię. Bardzo dobrze się słucha 😉
cieszę się, Fedheli, prawda, że Ci dogodziłem? Wyjątkowa? 😆
9 marca 2014 at 22:30Florence ma nie tylko piękny głos, ale i charyzmę:) w Krakowie porwała publicznożć, fantastyczny, liryczny klimat! w czerwcu wybieram się na Orange i każdemu polecam usłyszeć ją na żywo:)
- AutorOdp.